Bukvalno postaje SVETI Sisoje.Sunderland je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:45Azmir zvuči kao dobrica iz najboljih filmova, naspram ovih zlotvora. Biram Azmira u svakom slučajusuperior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:41Šta sad mi branimo čast grada da nam ne dođu Hodža iz Živinica,Pero iz Seone i Nurdin Peštalić iz Gradačca kao igrač Fadila Novalića,svi SDA,a dovodi ih uprava Slobode koju je aminovala i postavila GU SDP.
Znači sad mogu da biraju gore navedenu SDA liniju ili SDA liniju Azmira.Eto koliko su pametni i dokle su doveli.
Samo ova skupština da se otjera.Haj što su Slobodu istjerali iz Premier lige nego dovedoše sebi SDA.
Sutra svi zajedno sa Fukarama, ima da grmi!![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bojim se da su ovi opasno zagrizli, ali s druge strane nisu svjesni da ono najgore njima tek slijedi.Sky9 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:49Bukvalno postaje SVETI Sisoje.Sunderland je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:45Azmir zvuči kao dobrica iz najboljih filmova, naspram ovih zlotvora. Biram Azmira u svakom slučajusuperior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:41Šta sad mi branimo čast grada da nam ne dođu Hodža iz Živinica,Pero iz Seone i Nurdin Peštalić iz Gradačca kao igrač Fadila Novalića,svi SDA,a dovodi ih uprava Slobode koju je aminovala i postavila GU SDP.
Znači sad mogu da biraju gore navedenu SDA liniju ili SDA liniju Azmira.Eto koliko su pametni i dokle su doveli.
Samo ova skupština da se otjera.Haj što su Slobodu istjerali iz Premier lige nego dovedoše sebi SDA.
Sutra svi zajedno sa Fukarama, ima da grmi!![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:44Pa i Azmir ti je član dotične stranke i nije iz Tuzle. Ne vidim problem u tome kad neko ima jasne i čiste namjere, a to je boljitak kluba na svim poljima. Što se mene tiče nek bude i član SNSD-a kao što sam pisao ranije, apsolutno me to ne zanima ako će klub napokon normalno funkcionisati kako treba.superior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:41Šta sad mi branimo čast grada da nam ne dođu Hodža iz Živinica,Pero iz Seone i Nurdin Peštalić iz Gradačca kao igrač Fadila Novalića,svi SDA,a dovodi ih uprava Slobode koju je aminovala i postavila GU SDP.
Sutra svi zajedno sa Fukarama, ima da grmi!
Naravno, trebaju ljudi koji nisu mutni, Azmir je svoje namjere u prošlom mandatu dokazao, a pokazao je šta može i sa konama (Europa i 2. mjesto). Ovi (konkretno Nurdin) su pokazali jedino kako ugasiti neki FK. To je u ovom trenutku velika kocka čak i sa tim milionom što navodno daje, jer postoji mogućnost da onda 2 izvuče iz kluba pa da samo potonemo još više.
Znam da je član,napisao sam,neka je,njegova privatna stvar.
Ja sam u svakom slučaju za Azmira,nego onako komentarišem cjelokupnu situaciju.Prošli put nismo stali iza Azmira,sad mu vraćamo.Nadam se da će imati razumjevanja i dobrote prema nama pa nam vratiti.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako Bog dasuperior1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:58Znam da je član,napisao sam,neka je,njegova privatna stvar.
Ja sam u svakom slučaju za Azmira,nego onako komentarišem cjelokupnu situaciju.Prošli put nismo stali iza Azmira,sad mu vraćamo.Nadam se da će imati razumjevanja i dobrote prema nama pa nam vratiti.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja procitao u nedjelju biraju predsjednika. Dobro je sto su Fukare saznale ko je kandidat, pa sad ovi nece moci manipulisati sa navijacima. Ako ovog izaberu, svaka im cast na hrabrosti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:18Sada mi je jasno zašto je bio anoniman, i zašto je tako trebalo i ostat. Da navijači ne bis tili pravovremeno reagovati i kako bi ga glatko izabrali.
Svaka cast Fukarama pravovremen i siguran potez. Jer sada znaju svi iz skupštine da će biti protesti pa znaju da već da navijači traže da se ispostuje glas navijača.
Zna li se kada bi mogli saznati šta su izabrali? Mislim da je ovo njima i pokvarilo planove kada se saznalo ko je anonimni.
On nas sigurno u PL neće vratiti, nije ni Zvijezdu uveo neće nas ni vratiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izvinite što upadam ali čista laž da Peštalić želi u Slobodu info tačan ...
-
- Kontakt:
Da, da jer provaljena kandidatura pa sada kao nije htio, pusti šuplje priče
Sloboda je moja nacija
Imaju oni 3 tima anonimusa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Jedno je sigurno, Lešinari poput Mujezinovića,Šećerbegovića ,Karića moraju letiti iz kluba,oni su preuzeli klub kao da je njihov.Mujezinović je preuzeo i kafić na stadionu !
Ako Azmir dođe sve će to razjebati zato im NEODGOVARA...!
Ako Azmir dođe sve će to razjebati zato im NEODGOVARA...!
-
- Kontakt:
Slažem se sve, nek se saznalo da se to na vrijeme spriječi. Ne znam kako oni mogu uzeti za ozbiljnog kandidata nekog ko je napravio dug drugom klubu. I onda oni kao vole i žele najbolje Slobodi.DamirT je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:03Ja procitao u nedjelju biraju predsjednika. Dobro je sto su Fukare saznale ko je kandidat, pa sad ovi nece moci manipulisati sa navijacima. Ako ovog izaberu, svaka im cast na hrabrosti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:18Sada mi je jasno zašto je bio anoniman, i zašto je tako trebalo i ostat. Da navijači ne bis tili pravovremeno reagovati i kako bi ga glatko izabrali.
Svaka cast Fukarama pravovremen i siguran potez. Jer sada znaju svi iz skupštine da će biti protesti pa znaju da već da navijači traže da se ispostuje glas navijača.
Zna li se kada bi mogli saznati šta su izabrali? Mislim da je ovo njima i pokvarilo planove kada se saznalo ko je anonimni.
On nas sigurno u PL neće vratiti, nije ni Zvijezdu uveo neće nas ni vratiti.
Sunderland je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:52Da, da jer provaljena kandidatura pa sada kao nije htio, pusti šuplje priče![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dok je bio anoniman niko se nije javljao da je laz, kada je izofiran kao neće ma ja
Sloboda je moja nacija
Hoće čovjek da bude AmONimaNSunderland je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:32Dok je bio anoniman niko se nije javljao da je laz, kada je izofiran kao neće ma jaSky9 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:28Sunderland je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:52
Da, da jer provaljena kandidatura pa sada kao nije htio, pusti šuplje priče![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bio je nekad davno odma s lijeve strane od ulaza na zapad kafic/restoran sta vec…. Ja sam mlad da se sjecam, ali neka ovi stariji isprate i isprave ako se varam…NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:17A ima li neko kod vas, nisam upućen, oko stadiona u krugu šanse da se naprave neki poslovni prostori, neki restoran al baš kvalitetan.
Da par privatnika, građevinci i ostali, umjesto stolice 24000km tako učestvuju.
A klub ima dugoročno priliv kroz kirije za poslovne i resyoran fan shop itd.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Dobra je stvar što su ovi zlotvori izofirani možda i odustanu. Samo bojim se da ovi još kojeg anonimnog u rukavu nemaju
Sloboda je moja nacija
Ko drugom jamu kopa sam u nju pada.....ovi ce neslavno zavrsiti, navukli su protiv sebe masu raje, ovo sto rade su potezi ocajnika....pa taj Hodza je glavni kriminalac na TK, lik postavlja i rusi vlade na TK....ovo nece na dobro zavrsiti po njih ako ne izaberu Azmira a i ako izaberu Azmira njima je letiti iz Slobode poslije svega ovog.....kakav crni Pestalic
🔴⚫️
FUKARE TUZLA 1987

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bio restoran znala se tu nekad i neka svadba napraviti, roditelji čekali djecu kafa sok kolač topla ljudska riječmirsonetz je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:37Bio je nekad davno odma s lijeve strane od ulaza na zapad kafic/restoran sta vec…. Ja sam mlad da se sjecam, ali neka ovi stariji isprate i isprave ako se varam…NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:17A ima li neko kod vas, nisam upućen, oko stadiona u krugu šanse da se naprave neki poslovni prostori, neki restoran al baš kvalitetan.
Da par privatnika, građevinci i ostali, umjesto stolice 24000km tako učestvuju.
A klub ima dugoročno priliv kroz kirije za poslovne i resyoran fan shop itd.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Beduin
- Kontakt:
Cista laz je da je tvoj info tacan. Htio je uci i jos uvijek je u opticaju, samo sto je pritisak protiv njih daleko veci od ocekivanog tako da... zna se ishod svih ovih pregovora i kandidatura, vrlo vjerovatno.
Kao sto se zna i skoro pa 100% koga Azmir dovodi na klupu, odnosno koga zeli dovesti ako preuzme klub. Danas mi je to potvrdio jos jedan ozbiljan covjek blizak Azmiru, Slobodi, igracima...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
BeduinknowsBeduin je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:04Cista laz je da je tvoj info tacan. Htio je uci i jos uvijek je u opticaju, samo sto je pritisak protiv njih daleko veci od ocekivanog tako da... zna se ishod svih ovih pregovora i kandidatura, vrlo vjerovatno.
Kao sto se zna i skoro pa 100% koga Azmir dovodi na klupu, odnosno koga zeli dovesti ako preuzme klub. Danas mi je to potvrdio jos jedan ozbiljan covjek blizak Azmiru, Slobodi, igracima...
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.