Robijaši sa Zapada

Moderator/ica: GracanicaAA
Imas odgovor i na to pitanje. Pola raje pitaj koliko su kartu platili nece znati, marka gore dole ne igra ulogu u posjeti, ako imas sta ponuditi. Ako nam se ta marka odrazi na posjetu, takvi nikad ne moraju vise ni krociti na BP, a uvjeren sam 100% da se to nece desiti. Sad da je razlika sa 5 na 10 zapad, pa bi i rekao, ovako uprava samo nek nastavi po planu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:37redbull93 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:33Ma sta se bezveze raspravljate, likovima 1 marka puno, aj zdravo odmah. Ima ko misli o tome i to je to, sad da pitas ljude kolika je karta zapada bila 5 ili 6 km pola ih ne bi znalo. Tako da razlika od 1km i ne igra veliku ulogu, a donosi prihod.
Na kraju krajeva jel se to stvarno mora voditi rasprava oko jedne **** marke. U pl ja bi vam 7-8 zapad stavio, pa ko hoce hoce, ko nece ne mora. Dosta vise ciganluka, pojedinci serete tu na svaku sitnicu, a puno vam 6km za kartu. Nekad je pametnije nista ne napisati, nego da valjate glupe price ovdje.![]()
Rasprava nije o tome kome je puno marka. Niko ovdje ne prigovara klubu sto daje tu marku manje ili vise. Rasprava je o tome da li mozemo imati prosjek od 1000 ili 1100, da li je bolje pokusati imati 1300 sa 5 KM ili 1000 sa 6 KM.
Bilo bi lijepo da se malo cita prije nego sto pocnete pisati.
Nije loša ideja, dosta je raje koja se lomi. Ja licno ako ne kupim koju kartu viska, bar kupim djetu kartu iako ne moram. Znaci nije problem u nama, lahko je za nas.Marsal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:04Karte treba pojeftinit, ići na omasovljenje tribina i vraćat publiku na stadion kako znaš i umiješ. Poskupljenje to nije.
Meni nije problem da je ne znam ti koliko jer sam zagriženi navijač Čelika, ali onu raju između koja konta da li otići na tekmu ili kafu nećeš privuć ulaznicom od 7 maraka.
Stavi je 5 da može oboje.![]()
Elem nejse...
Ne znam o cemu pricas. Ja sam gore podvuceno napisao u kontekstu organizacije utakmice, a ne o tome da smo mi neka divljina koja je necivilizovana. Treba i logistike da bi se se sve te zamisli pretvorile u djelo a mi trenutno po mom misljenju nemamo love da placamo tu vrstu logistike.Celicni je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:35
Nemoj tako razmišljati da smo daleko i podcjenjivati nas kao narod, ima tu stvari naravno gdje fulamo, ali uzmi sad i prije 10-15 godina,koliko tolko smo cvilizovaniji,ali pleme sigurno nismo,jer danas tako naš narod svugdje karte kupuje, naveo sam ti primjere.To nije sveto slovo niti naučna fantstika.Dok god budemo sebi tako granice postavljali nema napretka.Nemoj se zadovoljavat osnovnim stvarima što su normalne,jer igraš fudbal u Evropi a ne u Ugandi.Sad ti kažem iznenadio bi se kad bi vidio,eto i sam kažeš da bi se korigovalo za jednu utakmicu.
Niko ti nebi sjeo sigurno na mjesto kada bi se upute u početku postavila i da je to od sada pravilo.Mnogo se zadovoljavamo malim stvarima nekim i postavljamo granice,jer da smo tako danas gledali i da se nismo trgnuli nebi imali kluba.
Kakva ti logistika treba za to i novci?Neces ici od sjedista do sjedis i vodati ljude.Jesi ti kupovao ikada kartu za avion ili išao u kino u Zenici i jesi vidio princip rada online kupovine karata da bi pričao o logistici?Sve sam ti detaljno objasnio u postu, pređi malo post i pogledaj koliko bi klub prvo uštedio,počevši od ne štampanja ulaznica, jer i to neko plaća,pa uzmi godišnje koliko klub odštampa ulaznica i sračunaj,pa prodavače karata neko plaća pa na dalje, a gdje je to što si klultura.Pričaš sa nekim ko je pravio tu "logistiku".habuba je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:06Ne znam o cemu pricas. Ja sam gore podvuceno napisao u kontekstu organizacije utakmice, a ne o tome da smo mi neka divljina koja je necivilizovana. Treba i logistike da bi se se sve te zamisli pretvorile u djelo a mi trenutno po mom misljenju nemamo love da placamo tu vrstu logistike.Celicni je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:35
Nemoj tako razmišljati da smo daleko i podcjenjivati nas kao narod, ima tu stvari naravno gdje fulamo, ali uzmi sad i prije 10-15 godina,koliko tolko smo cvilizovaniji,ali pleme sigurno nismo,jer danas tako naš narod svugdje karte kupuje, naveo sam ti primjere.To nije sveto slovo niti naučna fantstika.Dok god budemo sebi tako granice postavljali nema napretka.Nemoj se zadovoljavat osnovnim stvarima što su normalne,jer igraš fudbal u Evropi a ne u Ugandi.Sad ti kažem iznenadio bi se kad bi vidio,eto i sam kažeš da bi se korigovalo za jednu utakmicu.
Niko ti nebi sjeo sigurno na mjesto kada bi se upute u početku postavila i da je to od sada pravilo.Mnogo se zadovoljavamo malim stvarima nekim i postavljamo granice,jer da smo tako danas gledali i da se nismo trgnuli nebi imali kluba.
Nije ništa pokazao protiv nas.
Napadač u FK Rudar Breza, ali nije bitno, ode on u Stupčanicu...
Emir, Denis, Robert, Kemo i ostali bice kao rudari, samo kopaj u tri smjene. Nema odmora dok traje obnova. Zato ce trebati pomoc i podrsku svih koji mogu pomoci u bilo kojem smislu.Truhlo je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:59Ima svake godine javni poziv federacije, ali za njega treba projekat da se preda. S obzirom da ima posla na bilinom koliko hoces, eto prilike da se prijavimo na federalnom nivou za unapredjenje stadiona. Kada dodje vrijeme i rijesi se zemljiste za akademiju i tu se lova moze pokupiti. Stotine mogucnosti nam se otvara deblokadom racuna. Mislim da nismo ni svjesni koliko ce ovo znaciti za klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.