NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ako me sjećanje dobro služi, nekad prije 6-7 godina cijena karata je bila zapad 10, istok 6, jug 4...
Loše je stanje generalno tada bilo, ali se ne sjećam da je posjeta dodatno srozana zbog toga.
Realno, sve je poskupilo, vraćamo se profesionalizmu... možda ne treba na ove cijene, ali postepeno povećanje ima smisla.
Nadam se da će i fan shop biti još bolji, stvarno se pokazalo da je za Čelik i Zenicu potreban pravi store, poput onog Bravo što smo imali nekada na istoku.
Loše je stanje generalno tada bilo, ali se ne sjećam da je posjeta dodatno srozana zbog toga.
Realno, sve je poskupilo, vraćamo se profesionalizmu... možda ne treba na ove cijene, ali postepeno povećanje ima smisla.
Nadam se da će i fan shop biti još bolji, stvarno se pokazalo da je za Čelik i Zenicu potreban pravi store, poput onog Bravo što smo imali nekada na istoku.
-
- Kontakt:
Ja mislim da ce ovo biti najvaznija sezona u pokusaju vracanja tih derbi navijaca na stadion.
Ne slazem se sa tim da djeci pocnemo naplacivati ulaz jer koliko se generacija Robijasa izgubilo zbog bojkota i losih sezona u PL.
Vecina nas ovdje je pocela kao djeca sa ocem ici na utakmice i zavolio se nas Starac.
Sto se tice uredjenja zapada to se vrlo lako moze rijesiti, samo ne znam koliko je to sada bitno nasoj upravi ali ne mogu razumjeti da zive pare odnose drugi sa stadiona.
Bar na zapadu imas prostora za prodaju sokova,kospica,kikiriki i ostalih grickalica.
Opet cu ponoviti sljedeca sezona mora biti ta u kojoj cemo jacati organizacijski klub jer ovih par ljudi trosimo za stvari koje nisu u njihovom domenu.
Za ciscenje i farbanje zapada potraziti pomoc i saveza i grada te da klub pokusa sa javnim donacijama jer mislim da ima dosta ljudi koji bi pomogli ili novcano ili u materijalu.
Ne slazem se sa tim da djeci pocnemo naplacivati ulaz jer koliko se generacija Robijasa izgubilo zbog bojkota i losih sezona u PL.
Vecina nas ovdje je pocela kao djeca sa ocem ici na utakmice i zavolio se nas Starac.
Sto se tice uredjenja zapada to se vrlo lako moze rijesiti, samo ne znam koliko je to sada bitno nasoj upravi ali ne mogu razumjeti da zive pare odnose drugi sa stadiona.
Bar na zapadu imas prostora za prodaju sokova,kospica,kikiriki i ostalih grickalica.
Opet cu ponoviti sljedeca sezona mora biti ta u kojoj cemo jacati organizacijski klub jer ovih par ljudi trosimo za stvari koje nisu u njihovom domenu.
Za ciscenje i farbanje zapada potraziti pomoc i saveza i grada te da klub pokusa sa javnim donacijama jer mislim da ima dosta ljudi koji bi pomogli ili novcano ili u materijalu.
3 "kup" utakmice niko se nije zalio na cijenu od 6KM. Kada klub treba podici cijenu za 1KM da bi pazi ovo skupio dodatne prihode da bi se igrala prva federalna (ko ne vjeruje neka pogleda Cerimov izvjestaj od prije 6,7 mjeseci u materijalima za skupstinu, ah ups to ovdje niko ne citaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:27Da vodimo normalne rasprave? Ili ono mora biti kako je zacrtano?

To je zacrtano vec prosle godine, kada se vodila zabrinutost moze li klub igrati prvu federalnu. Znaci olgunu se mogao placati kriminal 8KM, a ovim momcima koji su izvadili klub iz govana ne moze 6KM u rangu ispod PL. Tada se traze investicije da se opravda "povecanje"

Klub je real madrid kakve simpatizere ima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Daj ba kupujte više ulaznica ako želite pomoći klubu i tačka...
5 KM je sasvim dovoljno...
5 KM je sasvim dovoljno...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ovo bi u praksi moglo kod nas samo ukoliko se uvede diferencijalna cijena karti za istu tribinu. Danas je jedinstvena cijena karte za tribinu zapad 6 maraka, ali da se uvede cijena za zapad od 6-12 maraka zavisno od lokacije onda bi ljudi sami uredovali taj dio jer niko nebi dopustio nekom da kupi ovu od 6 maraka tamo negdje za cosak zapada a onda sjedne u necije sjediste u centralnom dijelu koji je ovaj platio 12 maraka. Uz par redara na ulazima u zapad bi se ovo relativno brzo korigovalo. Ja sam misljenja da smo mi jos bar par sezona daleko od razmisljanja o ovome.Celicni je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:37Ovako u ovoj praksi teško, ali moglo bi kada bi se karte mogle kupovati online kao svugdje u svijetu.Recimo odeš na stranicu kluba i tu da postoji tickets shop odjeljak.Uđeš i tu da stoji kao stadion i da mozes da izaberes tribinu i sjedište, kao kada kupuješ kartu za avion pa biraš sjedište.E sad kada izabereš sjedište i platiš, da dobiješ kartu u vidu pdf formata i na toj karti da imaš prvo jedinstveni bar kod koji će se generisati, jer mi već ulazimo na osnovu bar koda a ne na otkidanje karti i zato je u praksi izvodljivo.Zatim imaš na karti na koji sektor možeš samo da uđeš kao i sada, a sektor bi se određivao automacki tj. koje sjedište izabereš tamo bi bilo određeno naravno koja sjedišta kojem sektoru pripadaju.I na kraju broj sjedala.I samo sebi isprintaš ili na mobitelu ostaviš sliku i provućeš bar kod kroz sadašnji skener.Nera1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 10:22Ne znam koliko je to sad kod nas moguće, al postoji li sansa da u nekoj skorijoj budućnosti napravimo da svaki red i svaka stolica ima broj i oznaku i da na karti za utakmicu piše mjesto gdje bi sjedili. Mislim da bi tako gužve mogle izbjeć i da bi bilo puno organizovanije.
Na taj način bi klub uštedio i na tiskanju karti svaki put, a mogao bi neko uzeti karte mjesec dana unaprijed za neku utakmicu, imaš recimo listu za polusezonu i tu odprilike 7 domaćih utakmica pa biraj na koju želiš prisustvovati.
Zatim bi se i smanjila gužva.Sad zamislite na tim kartama imate i sponzore gdje vi niste platili tiskanje karte, još ako je masni papir to je skuplje, a vako ste uzeli novac od sponzora a 0 uloženo.
Ovo je jako izvodljivo, pogotovo što danas čak i moja nena od 70 godina lista po mobitelu.
Iznenadili bi se kad bi vidili kako bi kod našeg naroda to prolazilo glat lagano bez nekog naguravanja kao sto mislite,samo jednu utakmicu da bude tako, jer ipak danas je svako tako kupovao već kartu,da li za avion,kino,pozorište...
Inače radio sam ovaj tickets shop projekat na web stranici za jednu firmu, tako da znam da je glat prolazilo sve a ušteda velika,što u novcu što vremenu.
Mi treba kao navijaci da se koncentrisemo da u slijedecih gidinu dana imamo 100-120 12. igraca, da clanstvo dignemo na 1200-1500 ljudi, posjetu na 1500 u prosjeku, da kupujemo u fan sopu, dijelimo svaku obavjest kluba na socijalnim medijima i urgiramo svim gazdama firmi da podrze klub kroz sponzorstva. Od nas bi to bilo dovoljno za slijedecu godinu

Pa ne može nas šaka jada ovde kupovat više ulaznica i mi biti svi budale,kad ste u Olgunovo vrijeme izdvajali po 7-8KM za zapad tad se niste bunili i što bi kupovali kad je ostalima žao za zapad dati više 2 KM.
Stid me više komentarisati cijenu ulaznica koja bi bila više marku dvije,pogotovo za ove momke u klubu, a znam kome se izdvajalo po 7-8 KM lopovima i kriminalcima i to u ono vrijeme kad je marka bila velika a sad ni u seoskoj zadruzi nemaš kafu za 1KM.
Skupstina aminovala nove cijene, tj plan za prvu sezonu u prvoj federalnoj. Tu se sva prica zavrsava.Celicni je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:24Pa ne može nas šaka jada ovde kupovat više ulaznica i mi biti svi budale,kad ste u Olgunovo vrijeme izdvajali po 7-8KM za zapad tad se niste bunili i što bi kupovali kad je ostalima žao za zapad dati više 2 KM.
Stid me više komentarisati cijenu ulaznica koja bi bila više marku dvije,pogotovo za ove momke u klubu, a znam kome se izdvajalo po 7-8 KM lopovima i kriminalcima i to u ono vrijeme kad je marka bila velika a sad ni u seoskoj zadruzi nemaš kafu za 1KM.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hajd da i ja koju napisem, oko cijena karti
..
Pa Zeljo za onu skelu sto zovu zapad naplacuje 20 km kartu, istina ljudi igraju pl rang vise, a nas zapad je za ono " stretford end" znaci ona skela se moze po usima pokrit za nas zapad
Sad ce Bati doci i reci kako je sirotinja u Ze, nema se za hljeba itd , a gledam ga na dan utakmice sjedi u Sibici 5 kafa popio i po kutije pljuga ispusio dok nije kreno na tekmu, jel tako Bati
Pa i u Sar ima sirotinje pa plati cenera kartu, ha na Afh ili Grbavici, zar ne.
Najbolja tribina u drzavi jeftinija od kutije pljuga, i opet Bosnji zao dat, a za cigare nije.
Zapad 8-10
Istok 6
Jug 5

Pa Zeljo za onu skelu sto zovu zapad naplacuje 20 km kartu, istina ljudi igraju pl rang vise, a nas zapad je za ono " stretford end" znaci ona skela se moze po usima pokrit za nas zapad
Sad ce Bati doci i reci kako je sirotinja u Ze, nema se za hljeba itd , a gledam ga na dan utakmice sjedi u Sibici 5 kafa popio i po kutije pljuga ispusio dok nije kreno na tekmu, jel tako Bati

Najbolja tribina u drzavi jeftinija od kutije pljuga, i opet Bosnji zao dat, a za cigare nije.
Zapad 8-10
Istok 6
Jug 5
moSa likCe
Ma sta se bezveze raspravljate, likovima 1 marka puno, aj zdravo odmah. Ima ko misli o tome i to je to, sad da pitas ljude kolika je karta zapada bila 5 ili 6 km pola ih ne bi znalo. Tako da razlika od 1km i ne igra veliku ulogu, a donosi prihod.
Na kraju krajeva jel se to stvarno mora voditi rasprava oko jedne **** marke. U pl ja bi vam 7-8 zapad stavio, pa ko hoce hoce, ko nece ne mora. Dosta vise ciganluka, pojedinci serete tu na svaku sitnicu, a puno vam 6km za kartu. Nekad je pametnije nista ne napisati, nego da valjate glupe price ovdje.
Na kraju krajeva jel se to stvarno mora voditi rasprava oko jedne **** marke. U pl ja bi vam 7-8 zapad stavio, pa ko hoce hoce, ko nece ne mora. Dosta vise ciganluka, pojedinci serete tu na svaku sitnicu, a puno vam 6km za kartu. Nekad je pametnije nista ne napisati, nego da valjate glupe price ovdje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci 13500 KM nam je potrebno vise kako bismo igrali 1FBiH?Truhlo je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:583 "kup" utakmice niko se nije zalio na cijenu od 6KM. Kada klub treba podici cijenu za 1KM da bi pazi ovo skupio dodatne prihode da bi se igrala prva federalna (ko ne vjeruje neka pogleda Cerimov izvjestaj od prije 6,7 mjeseci u materijalima za skupstinu, ah ups to ovdje niko ne cita) i jedna od stavki su veci prihodi od ulaznica projektovan na nas prosjek od 900 ulaznica, toliki otpor prema tome
![]()
To je zacrtano vec prosle godine, kada se vodila zabrinutost moze li klub igrati prvu federalnu. Znaci olgunu se mogao placati kriminal 8KM, a ovim momcima koji su izvadili klub iz govana ne moze 6KM u rangu ispod PL. Tada se traze investicije da se opravda "povecanje"![]()
Klub je real madrid kakve simpatizere ima.

Investicije su svakako potrebne. Bile su potrebne i prije tri godine, ali prije tri godine smo imali mnogo vise bitnijih problema. Probleme polahko rijesavamo, zelimo povecati cijenu karti kako bismo mogli da se takmicimo, onda je vrijeme da poboljsamo i uslugu koju pruzamo. Klub ima osnovu navijaca koji ce doci i da je karta 10 KM za svaku tribinu. Izvan te osnove, klub mora prodavati i poboljsavati uslugu koju pruza, sto na terenu, sto u medijima, sto na stadionu. I tu se traze investicije.
Jos jednom ponavljam, fulate loptu. Bunim se ja, ne idem na zapad. Bunim se zato sto smatram da cemo imati vise navijaca, a ne zato sto je meni to skupo. Te price o tome ko je kome i sta placao, macku o rep.
Celik!3,2,2.
Nemoj tako razmišljati da smo daleko i podcjenjivati nas kao narod, ima tu stvari naravno gdje fulamo, ali uzmi sad i prije 10-15 godina,koliko tolko smo cvilizovaniji,ali pleme sigurno nismo,jer danas tako naš narod svugdje karte kupuje, naveo sam ti primjere.To nije sveto slovo niti naučna fantstika.Dok god budemo sebi tako granice postavljali nema napretka.Nemoj se zadovoljavat osnovnim stvarima što su normalne,jer igraš fudbal u Evropi a ne u Ugandi.Sad ti kažem iznenadio bi se kad bi vidio,eto i sam kažeš da bi se korigovalo za jednu utakmicu.habuba je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:16Ovo bi u praksi moglo kod nas samo ukoliko se uvede diferencijalna cijena karti za istu tribinu. Danas je jedinstvena cijena karte za tribinu zapad 6 maraka, ali da se uvede cijena za zapad od 6-12 maraka zavisno od lokacije onda bi ljudi sami uredovali taj dio jer niko nebi dopustio nekom da kupi ovu od 6 maraka tamo negdje za cosak zapada a onda sjedne u necije sjediste u centralnom dijelu koji je ovaj platio 12 maraka. Uz par redara na ulazima u zapad bi se ovo relativno brzo korigovalo.Ja sam misljenja da smo mi jos bar par sezona daleko od razmisljanja o ovome.Celicni je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:37Ovako u ovoj praksi teško, ali moglo bi kada bi se karte mogle kupovati online kao svugdje u svijetu.Recimo odeš na stranicu kluba i tu da postoji tickets shop odjeljak.Uđeš i tu da stoji kao stadion i da mozes da izaberes tribinu i sjedište, kao kada kupuješ kartu za avion pa biraš sjedište.E sad kada izabereš sjedište i platiš, da dobiješ kartu u vidu pdf formata i na toj karti da imaš prvo jedinstveni bar kod koji će se generisati, jer mi već ulazimo na osnovu bar koda a ne na otkidanje karti i zato je u praksi izvodljivo.Zatim imaš na karti na koji sektor možeš samo da uđeš kao i sada, a sektor bi se određivao automacki tj. koje sjedište izabereš tamo bi bilo određeno naravno koja sjedišta kojem sektoru pripadaju.I na kraju broj sjedala.I samo sebi isprintaš ili na mobitelu ostaviš sliku i provućeš bar kod kroz sadašnji skener.Nera1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 10:22Ne znam koliko je to sad kod nas moguće, al postoji li sansa da u nekoj skorijoj budućnosti napravimo da svaki red i svaka stolica ima broj i oznaku i da na karti za utakmicu piše mjesto gdje bi sjedili. Mislim da bi tako gužve mogle izbjeć i da bi bilo puno organizovanije.
Na taj način bi klub uštedio i na tiskanju karti svaki put, a mogao bi neko uzeti karte mjesec dana unaprijed za neku utakmicu, imaš recimo listu za polusezonu i tu odprilike 7 domaćih utakmica pa biraj na koju želiš prisustvovati.
Zatim bi se i smanjila gužva.Sad zamislite na tim kartama imate i sponzore gdje vi niste platili tiskanje karte, još ako je masni papir to je skuplje, a vako ste uzeli novac od sponzora a 0 uloženo.
Ovo je jako izvodljivo, pogotovo što danas čak i moja nena od 70 godina lista po mobitelu.
Iznenadili bi se kad bi vidili kako bi kod našeg naroda to prolazilo glat lagano bez nekog naguravanja kao sto mislite,samo jednu utakmicu da bude tako, jer ipak danas je svako tako kupovao već kartu,da li za avion,kino,pozorište...
Inače radio sam ovaj tickets shop projekat na web stranici za jednu firmu, tako da znam da je glat prolazilo sve a ušteda velika,što u novcu što vremenu.
Mi treba kao navijaci da se koncentrisemo da u slijedecih gidinu dana imamo 100-120 12. igraca, da clanstvo dignemo na 1200-1500 ljudi, posjetu na 1500 u prosjeku, da kupujemo u fan sopu, dijelimo svaku obavjest kluba na socijalnim medijima i urgiramo svim gazdama firmi da podrze klub kroz sponzorstva. Od nas bi to bilo dovoljno za slijedecu godinu.
Niko ti nebi sjeo sigurno na mjesto kada bi se upute u početku postavila i da je to od sada pravilo.Mnogo se zadovoljavamo malim stvarima nekim i postavljamo granice,jer da smo tako danas gledali i da se nismo trgnuli nebi imali kluba.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
redbull93 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:33Ma sta se bezveze raspravljate, likovima 1 marka puno, aj zdravo odmah. Ima ko misli o tome i to je to, sad da pitas ljude kolika je karta zapada bila 5 ili 6 km pola ih ne bi znalo. Tako da razlika od 1km i ne igra veliku ulogu, a donosi prihod.

Rasprava nije o tome kome je puno marka. Niko ovdje ne prigovara klubu sto daje tu marku manje ili vise. Rasprava je o tome da li mozemo imati prosjek od 1000 ili 1100, da li je bolje pokusati imati 1300 sa 5 KM ili 1000 sa 6 KM.
Bilo bi lijepo da se malo cita prije nego sto pocnete pisati.
Celik!3,2,2.
Bati redovno komentariše na fbjagamu je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:32Hajd da i ja koju napisem, oko cijena karti..
Sad ce Bati doci i reci kako je sirotinja u Ze, nema se za hljeba itd , a gledam ga na dan utakmice sjedi u Sibici 5 kafa popio i po kutije pljuga ispusio dok nije kreno na tekmu, jel tako Bati![]()
Zapad 8-10
Istok 6
Jug 5

Nemaš para ideš na istok ili na jug.Svi bi samo svoj ugođaj gledali, a ljudi hoce pojačanja, hoće Premier ligu,Evropu, kupove,titule sve nešto hoće.Jarani, iz prazne ne puca.Mozemo samo mi pričati, ali klub nema od toga ništa.
Bez gute nema kluba.
Bez gute nema kluba.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 15 jun 2023, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da se nadovezem za cijenu karata. Da li u nekom od pravilnika NSBIH stoji da se za tribine "iste kategorije" ne smiju biti razlicite cijene (tipa, nas Jug 4 KM, Sjever kad dolaze gostujuci navijaci 5 KM). Vjerujem da onda ni diferencirane cijene za jednu tribinu ne bi mogle proci.
Sto se tice ove rasprave, Uprava je koliko sam shvatio odlucila podignuti cijene ulaznica za po marku. Cijena zapada u DLC.u je bila 5 KM, sad bi trebala biti 6 KM (kao sto je bila za Kup utakmice, i protiv Klisa), i to je po meni ok. Pogotovo ako se bude otvarala istocna tribina, kojoj ce cijena onda vjerovatno ici na 5KM, a Jug ostaje na 4 KM. Dakle ako je nekome puno dati 6 KM za zapad, a vjerujem da na danasnjem vremenu ima dosta raje, istocna tribina je sasvim prihvatljiva za petaka. Ako je i to problem, vec smo apsolvirali da je isplativo uzeti i sezonsku kartu, pa jos ako si clan imas dodatni popust.
Ako je nekome problem 5, 6 ili 7 KM svake dvije sedmice odvojiti, ruzno je reci ali on ima vecih problema u zivotu od cijene karata.
Celiku jest u cilju omasovljenje interesa za klub i utakmice ali ne naustrb cijene karata. Sta bi sad trebali vratiti na 3-2-1 KM ? Vjerujem ja da ce Uprava donijeti pravu odluku na obostrano zadovoljstvo
Sto se tice ove rasprave, Uprava je koliko sam shvatio odlucila podignuti cijene ulaznica za po marku. Cijena zapada u DLC.u je bila 5 KM, sad bi trebala biti 6 KM (kao sto je bila za Kup utakmice, i protiv Klisa), i to je po meni ok. Pogotovo ako se bude otvarala istocna tribina, kojoj ce cijena onda vjerovatno ici na 5KM, a Jug ostaje na 4 KM. Dakle ako je nekome puno dati 6 KM za zapad, a vjerujem da na danasnjem vremenu ima dosta raje, istocna tribina je sasvim prihvatljiva za petaka. Ako je i to problem, vec smo apsolvirali da je isplativo uzeti i sezonsku kartu, pa jos ako si clan imas dodatni popust.
Ako je nekome problem 5, 6 ili 7 KM svake dvije sedmice odvojiti, ruzno je reci ali on ima vecih problema u zivotu od cijene karata.
Celiku jest u cilju omasovljenje interesa za klub i utakmice ali ne naustrb cijene karata. Sta bi sad trebali vratiti na 3-2-1 KM ? Vjerujem ja da ce Uprava donijeti pravu odluku na obostrano zadovoljstvo

Otvorite sjever za navijače koji nemaju para, cijena ulaznice nek bude 2 KM
A ja idem na zapad makar cijena ulaznice bila 15 KM.

A ja idem na zapad makar cijena ulaznice bila 15 KM.
Jest problem. Hajd posto si clan ljepo otvori izvjestaj pa procitaj. Jedna od 5, 6 stavki koje direktno uticu na budzet za visi rang. Ovu sezonu je klub prodao preko 25000 ulaznica. Po marku vise to je 25K vise. Kad bi se uprava vodila tom logikom sta je 25k pic.kin dim, ne bi nigdje dogurali.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:34Znaci 13500 KM nam je potrebno vise kako bismo igrali 1FBiH?Truhlo je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:583 "kup" utakmice niko se nije zalio na cijenu od 6KM. Kada klub treba podici cijenu za 1KM da bi pazi ovo skupio dodatne prihode da bi se igrala prva federalna (ko ne vjeruje neka pogleda Cerimov izvjestaj od prije 6,7 mjeseci u materijalima za skupstinu, ah ups to ovdje niko ne cita) i jedna od stavki su veci prihodi od ulaznica projektovan na nas prosjek od 900 ulaznica, toliki otpor prema tome
![]()
To je zacrtano vec prosle godine, kada se vodila zabrinutost moze li klub igrati prvu federalnu. Znaci olgunu se mogao placati kriminal 8KM, a ovim momcima koji su izvadili klub iz govana ne moze 6KM u rangu ispod PL. Tada se traze investicije da se opravda "povecanje"![]()
Klub je real madrid kakve simpatizere ima.![]()
Investicije su svakako potrebne. Bile su potrebne i prije tri godine, ali prije tri godine smo imali mnogo vise bitnijih problema. Probleme polahko rijesavamo, zelimo povecati cijenu karti kako bismo mogli da se takmicimo, onda je vrijeme da poboljsamo i uslugu koju pruzamo. Klub ima osnovu navijaca koji ce doci i da je karta 10 KM za svaku tribinu. Izvan te osnove, klub mora prodavati i poboljsavati uslugu koju pruza, sto na terenu, sto u medijima, sto na stadionu. I tu se traze investicije.
Jos jednom ponavljam, fulate loptu. Bunim se ja, ne idem na zapad. Bunim se zato sto smatram da cemo imati vise navijaca, a ne zato sto je meni to skupo. Te price o tome ko je kome i sta placao, macku o rep.
Jug-4 KM
Istok- 5KM
Zapad-7KM
Pa idi kud god hoćeš,a i ovi petomarkaši mogu doći.
Istok- 5KM
Zapad-7KM
Pa idi kud god hoćeš,a i ovi petomarkaši mogu doći.
Bati upratio sam te i ja u BreziConvicts je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:51Bati redovno komentariše na fbjagamu je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:32Hajd da i ja koju napisem, oko cijena karti..
Sad ce Bati doci i reci kako je sirotinja u Ze, nema se za hljeba itd , a gledam ga na dan utakmice sjedi u Sibici 5 kafa popio i po kutije pljuga ispusio dok nije kreno na tekmu, jel tako Bati![]()
Zapad 8-10
Istok 6
Jug 5![]()

Sta kaze gigant karta u Brezi 3KM, jest buraz al kisnes ko vepar. Skupa karta a gorivo i putarina do breze i gajba pana ide ko djeca iz skole. Neces razbojnice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.