FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj ja imam neki osjecaj da ce Santos ako ostane bit bas flop. Previse se digla prica oko svega toga.
Valjao nam je bas ali mrzim ovo zavlacenje. Brate da hoce ostat produzi ugovor i obecaj mu odlazak na zimu i to je to.
Valjao nam je bas ali mrzim ovo zavlacenje. Brate da hoce ostat produzi ugovor i obecaj mu odlazak na zimu i to je to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Najvise smo krivi mi sto dajemo nekakve retardirane amaterske ugovore na godinu dana, pa te onda zayebaje i moze raditi sta hoce. Vezes ga ugovorom minimum 3 godine i vozdra. Cuj dovedes igraca i das mu ugovor godinu dana, jos pogotovo ako je kvalitetan.
- dubioza144
- Kontakt:
Duljevic je slobodan
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- gegenpressing
- Kontakt:
Drug,za igrače koji potpišu prvi profesionalni ugovor moraš platiti naknadu za treniranje igrača klubovima u kojim je igrao od 12-te do 23.godine.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 12:15Najvise smo krivi mi sto dajemo nekakve retardirane amaterske ugovore na godinu dana, pa te onda zayebaje i moze raditi sta hoce. Vezes ga ugovorom minimum 3 godine i vozdra. Cuj dovedes igraca i das mu ugovor godinu dana, jos pogotovo ako je kvalitetan.
To su za BiH uslove velike cifre,a to rade i u zemljama EU da se izbjegne ta naknada.Zato se potpisuju amaterski ugovori.
Brohra ribo se...
Armin Hodzic mlađi ce produziti ugovor i moguce da ide odma poslije evrope da mi zaradimo pare. Nesto slicno sto je uradio Lendric. Santos ima ugovor do 31.6 i do tad ne moze nigdje.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Jarane a ko je znao da ce se Santos tako pokazati kod nas ako je prosle godine u klubu koji je ispao u nizi rang. Vjerovatno su se vodili ako bude dobar produzicemo saradnju a ako ne mi i onako nemamo para za bacanje. Cinjenica da mu dajemo previse prostora i licno mislim da je on najmanje kriv. Puno veci problem prave ljudi oko njega jer zele svi da se ugrade u njegov ugovor tj da se okoriste. Ljudi iz Zelje su izasli javno i rekli da su sve zahtjeve ispunili i njima se nemoze nista prigovoriti. Da nije istina bar bi neko to demantovao i ja im potpuno vjerujem. Mozda nisu sposobni da nadju novac al barem ne bacaju ono sto dobiju i pokrivaju se koliko su dugi. Ja sam sebi dao zadatak da cu ovog ljeta prijaviti svi svoju bliznju familiju i da ce postati clanovi kluba koji se voli a mi kolektivno svi navijamo za Zelju…. Cekamo na nova imena al mislim da bi idealno bilo dovesti Ovcinu i Sadikovica i ko od ovih igraca na probi zadovolji potpisati ugovore al minimalno na dvije godine….Jedva cekam Evropske utakmice….zeljovac21 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 12:15Najvise smo krivi mi sto dajemo nekakve retardirane amaterske ugovore na godinu dana, pa te onda zayebaje i moze raditi sta hoce. Vezes ga ugovorom minimum 3 godine i vozdra. Cuj dovedes igraca i das mu ugovor godinu dana, jos pogotovo ako je kvalitetan.
Zato sto te drzi za jaja i da sutra kaze hocu ugovor jedva cemo docekati. Jbg to je tako. Ali ima sve svoj rok. Momci idu na pripreme na dan izvlacenja.
Ostali su dobili par dana duze.
Kako god da bude drago mi je za Armina i svaka mu cast. A krila je bilo i bice. Ako ostane, ostane ako ne ide dalje. Kad smo mogli prezaliti Miroslava S mozemo i njega. Ima jos fore,sabura. Monak nam je donjeo evropu svojim dobrin igrama i tu su fine pare i puna Grbavica. Ne treba biti proklet.
Bitnije da je dobijemo u prvom pretkolu losijeg protivnika.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potpuno se slazem.Mana je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:07Jarane a ko je znao da ce se Santos tako pokazati kod nas ako je prosle godine u klubu koji je ispao u nizi rang. Vjerovatno su se vodili ako bude dobar produzicemo saradnju a ako ne mi i onako nemamo para za bacanje. Cinjenica da mu dajemo previse prostora i licno mislim da je on najmanje kriv. Puno veci problem prave ljudi oko njega jer zele svi da se ugrade u njegov ugovor tj da se okoriste. Ljudi iz Zelje su izasli javno i rekli da su sve zahtjeve ispunili i njima se nemoze nista prigovoriti. Da nije istina bar bi neko to demantovao i ja im potpuno vjerujem. Mozda nisu sposobni da nadju novac al barem ne bacaju ono sto dobiju i pokrivaju se koliko su dugi. Ja sam sebi dao zadatak da cu ovog ljeta prijaviti svi svoju bliznju familiju i da ce postati clanovi kluba koji se voli a mi kolektivno svi navijamo za Zelju…. Cekamo na nova imena al mislim da bi idealno bilo dovesti Ovcinu i Sadikovica i ko od ovih igraca na probi zadovolji potpisati ugovore al minimalno na dvije godine….Jedva cekam Evropske utakmice….zeljovac21 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 12:15Najvise smo krivi mi sto dajemo nekakve retardirane amaterske ugovore na godinu dana, pa te onda zayebaje i moze raditi sta hoce. Vezes ga ugovorom minimum 3 godine i vozdra. Cuj dovedes igraca i das mu ugovor godinu dana, jos pogotovo ako je kvalitetan.
Misli na Hodžića (18) koji trenira uredno od početka priprema, relativno tačna informacija je da bi trebao nakon Evrope da nas napusti zato se intenzivno traga za defanzivnim veznjakom koji bi bio njegova zamjena , a šta se dešava s Hodžićem (99) zaista ne znam , znam da ima ugovor do januara 2024. i da bi ga odmah nabio s noge na nogu pa nek se u Dubaiju brčka sa djevojkom.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ako je istina ovo za Hodzica mladjeg, isto tako je i Santos mogao uraditi i tu je razlika izmedju njega i Hodzica. Malom napricali da je novi Vini pa sad ceka angazman u RealPredatod je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:10Zato sto te drzi za jaja i da sutra kaze hocu ugovor jedva cemo docekati. Jbg to je tako. Ali ima sve svoj rok. Momci idu na pripreme na dan izvlacenja.
Kako god da bude drago mi je za Armina i svaka mu cast. A krila je bilo i bice. Ako ostane, ostane ako ne ide dalje. Kad smo mogli prezaliti Miroslava S mozemo i njega. Ima jos fore,sabura. Monak nam je donjeo evropu svojim dobrin igrama i tu su fine pare i puna Grbavica. Ne treba biti proklet.
-
- Kontakt:
Neko bi morao investirati da se potpise profesionalni ugovor, da bi se kasnije uzeo procenat od transfera. Mislim nije to do igraca.estufi98 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:16Ako je istina ovo za Hodzica mladjeg, isto tako je i Santos mogao uraditi i tu je razlika izmedju njega i Hodzica. Malom napricali da je novi Vini pa sad ceka angazman u RealPredatod je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:10Zato sto te drzi za jaja i da sutra kaze hocu ugovor jedva cemo docekati. Jbg to je tako. Ali ima sve svoj rok. Momci idu na pripreme na dan izvlacenja.
Bas tako, 200.000 u Brazil, njemu na ruke i plata. Nismo bas u nekoj mogucnosti da tako raznisljamo. Jedino da ostane na amaterskom ali do kad i to moze.
Donjeo gdje ima ta riječ u kojem jeziku?Predatod je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:10Zato sto te drzi za jaja i da sutra kaze hocu ugovor jedva cemo docekati. Jbg to je tako. Ali ima sve svoj rok. Momci idu na pripreme na dan izvlacenja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E jbg.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑15 jun 2023, 12:05
Ide besplatno, istice mu ugovor, ti milioni su mu plata.voltron30 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 12:03Imamo li mi opet kakvog procenta ako Dzeko ode iz Intera?Ja sam navijao da ode u S.Arabiju jer placaju abnormalne cifre, ali hajde, nije lose ni Turska za 4,5 miliona eura, ako imamo pravo na 2,5 posto (ako se dobro sjecam) kao naknadu za treniranje.
@brazzo ti si ekspert brate, moze li objasnjenje?

Željezničar će uskoro izvršiti uplatu za dug poreza u iznosu od 416.000 KM, saznaje ****.
Plavi će tako izvršiti obavezu prema Poreznoj upravi Federacije BiH. Sredstva su obezbijeđena uz pomoć Kantonalnog Ministarstva za kulturu i sport i Kenana Magode koji se nalazi na čelu ministarstva.
Plavi su na osnovu javnog poziva ministarstva dobili sredstva kojim će riješiti veliki problem u funkcionisanju kluba, a sredstva su odobrena i uplata će biti uskoro riješena..
Ono što je dodatni bonus je stjecanje prava na otpis kamate na dug stvoren do 2018. godine u iznosu od približno 1,4 miliona KM.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uplaceno je vecLjoZee je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:15Željezničar će uskoro izvršiti uplatu za dug poreza u iznosu od 416.000 KM, saznaje ****.
Plavi će tako izvršiti obavezu prema Poreznoj upravi Federacije BiH. Sredstva su obezbijeđena uz pomoć Kantonalnog Ministarstva za kulturu i sport i Kenana Magode koji se nalazi na čelu ministarstva.
Plavi su na osnovu javnog poziva ministarstva dobili sredstva kojim će riješiti veliki problem u funkcionisanju kluba, a sredstva su odobrena i uplata će biti uskoro riješena..
Ono što je dodatni bonus je stjecanje prava na otpis kamate na dug stvoren do 2018. godine u iznosu od približno 1,4 miliona KM.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 46 gostiju.