Taj prelazni rok moze se slobodno nazvati zločinom protiv kluba. Tad je trebalo tužiti nekoga, tu je bilo bruku posla za sudstvo.johntravolta123 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 16:50Ovaj Bulic je dovodio igrace u doba Jesica...
Znamo sta nam je sve doveo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ništa vrijedilo je čitati očaj i strah u postovima anamonjih.
- napoleon72
- Kontakt:
I ti vjerujes u ovo sto je demantovao? Pa ovo ti je isto kad je Sema napisao status kako je Husref bivsi pa kasnije "aprilili", par dana poslije toga Husref dobio otkaz. Bulica glupana su ocito pritisnuli da se ne glupira dok jos nista ne bude gotovo. Sta ako propadne transfer a on mu ovako "navrijedja" trenutni klub? Et rekao, nije Santos, ko bi mogao bit drugi, Djoko Milovic?amypitar je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:22Nece Santos u Sarajevo.
Haj i ne bitno hoce ,nece.
Ali mi smijesno kako se ljudi utrkuju izmisljati, lupetati boze sacuvaj.
Jedan kaze Santos mu rekao platu,onaj drugi da mu prijete.
![]()
Mene bi bilo stid ovde nastaviti pisati.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/santo ... /230614141
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Bašskullcrusher je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:16Gdje onaj brat nek pita aylu jel zavrsen santos hahahahahhah
Mirvić je lajkao postove onih stranica koje govore da je Viveros završen

Prica se da čeka Bash da se otvori pa da jedebordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:27Bašskullcrusher je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:16Gdje onaj brat nek pita aylu jel zavrsen santos hahahahahhahMirvić je lajkao postove onih stranica koje govore da je Viveros završenNije još gore da jede kfc negdje (a naravno ništa nije bio objavio)
Al kada skontas, Aylah i jeste zenska inacica Bulica. Oboje su sizofreni i karikaturni, u pet deka. Mozda bi tu sta i moglo biti.
Ne gleda Ayla na Bulica nasim ocima.
Ne gleda Ayla na Bulica nasim ocima.
- FKS -
Nek dolaze fala Allahu ima se može se
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije Santos nego Stasa Bastic iz Sloge.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kakav ba Bastic pa Ramic kojeg smo pustili je bolji igrac
Vi fkt mislite da je ovo istina sto je demantovao

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sad ce morat da dovede tog Bastica makar mu plata bila 2 stoje i bon u bingu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:42Kakav ba Bastic pa Ramic kojeg smo pustili je bolji igrac
Vi fkt mislite da je ovo istina sto je demantovao![]()
![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Mirza i stefke (defke) su raja i znaju se dobro,paze se.tako da se i vi pazite. Ja mislim da je svaki klub odustao od njegovog dovodjenja kada je bila ona falsifikacija naknade za treniranje. Gonite to smece od kluba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Đoko Milović jedan je od nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
On voli Sarajvo, pravi je hordas, Milovic Doko jedan je od nas
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dobro znamo sta je htio reci pod, "bice ludilo, iz malog u veliki klub", taj demant njegov je cista laz hahah.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kako je ovo smijesna situacija neki tvrde da im je Santos rekao platu, neki da znaju platu, neki da je gotovo od polusezone a neki da nema šanse da se desi
Uglavnom, ako dode sigurno ce momak igrati i nece doci kao rezerva vec kao neko da odigra jednu dobru sezonu i onda prodaja.

Uglavnom, ako dode sigurno ce momak igrati i nece doci kao rezerva vec kao neko da odigra jednu dobru sezonu i onda prodaja.
Ziljka brate ako čitaš ovo zovi Marija Kvesića da nam dođe ljubi te brat.
Mah ovdje kad citas, Santos je kloc igrac, samo zato sto igra za kone da igra za npr Velez jedva bi ga docekali, a ustvari je extra igrac, samo je prob taj sto vec imas dobrog Ziljkica na toj poziciji i sto je stranac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma ne trebamo, mislim, momku ce ovaj covjek unistiti i karijeru, a moze ga dovesti i u neugodnu situaciju...
Nije on los igrac, ali da nam je prijeko potreban, vala i nije
Ne zna ni on sam jos gdje ce a ne da neko drugi zna.bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:56Kako je ovo smijesna situacija neki tvrde da im je Santos rekao platu, neki da znaju platu, neki da je gotovo od polusezone a neki da nema šanse da se desi![]()

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bvsic, Google [Bot], Inspiracija, napoleon72, OsmanhodzicBuco, riki46, SamoDaKazeem, sekac, Tatamata1946, Vanja8 i 58 gostiju.