FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@nick
Pa eto ima Zeljo tu zemlju od 1996 je proslo 15 godina i sta ima Zeljo od te zemlje? Nije milion maraka zaradio na toj zemlji u zadnjih 15 godina. A milion je oko 67.000 maraka godisnje u 15 godina. Znaci nikakva fajda od te zemlje. I proce jos 15 godina i opet nista. Opet se stadion napraviti nece, zemlja ce i dalje biti tu. Znaci ja mozda necu ni doziviti novi stadion.
Nisi bistar. Zbog te bistroce danas Zeljo nema istocnu tribinu koju je htio da napravio Lijanovic, pa SIrbegovic a ukupna cijena kompletnih radova je bila nesto manje od 2 miliona KM. Lijanovic trazio koncesiju na 10 a Sirbegovic na 15 godina. Danas bi ta tribina bila Zeljina.
I komotno bi je mogli srusiti za novi stadion jer Zelji iz dzepa nije izaslo nista. Razimsljas ko Silajdzic i Dodik. Hajmo unistiti RS ili hajmo unistiti BiH a do tada cemo da tapkamo svi zajendo u mijestu sanjauci kako bi dobro bilo da nema RS ili BiH (tj. da imamo stadion od 30.000).
Pa eto ima Zeljo tu zemlju od 1996 je proslo 15 godina i sta ima Zeljo od te zemlje? Nije milion maraka zaradio na toj zemlji u zadnjih 15 godina. A milion je oko 67.000 maraka godisnje u 15 godina. Znaci nikakva fajda od te zemlje. I proce jos 15 godina i opet nista. Opet se stadion napraviti nece, zemlja ce i dalje biti tu. Znaci ja mozda necu ni doziviti novi stadion.
Nisi bistar. Zbog te bistroce danas Zeljo nema istocnu tribinu koju je htio da napravio Lijanovic, pa SIrbegovic a ukupna cijena kompletnih radova je bila nesto manje od 2 miliona KM. Lijanovic trazio koncesiju na 10 a Sirbegovic na 15 godina. Danas bi ta tribina bila Zeljina.
I komotno bi je mogli srusiti za novi stadion jer Zelji iz dzepa nije izaslo nista. Razimsljas ko Silajdzic i Dodik. Hajmo unistiti RS ili hajmo unistiti BiH a do tada cemo da tapkamo svi zajendo u mijestu sanjauci kako bi dobro bilo da nema RS ili BiH (tj. da imamo stadion od 30.000).
Stanić mijenja koga god zatreba.Stole iz Bora je napisao/la:Nyema otpada, vraća se Bogičević, Stanić mijenja Markovića.

--------------------------Popović--------------------------
-Višća--------------------Zeba-----------------------------Bešlija (E. Čolić)
-------------------------------------Svraka (Jamak)------------------------
----------------------Savić (Stančeski)---------------------------------------
Radovanović----------Vasilić--------Bogićević--------------------------Stanić
--------------------------------Šehić---------------------------------
Ne znam gdje ću Ćuluma

a i Bajru.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
ja cu ti reci ovako, kvadrat stana je bio 800km prije 5 godina sad je 2000, to sto nisu htjeli ili znali to ne znaci da to nema vrijednost, poredjenje ti je boli glava (nidje veze) ja ti govorim o vrijednostima a ti pricas o nebulozama... ova prica sa lijanovicem i sirbegovicem se ne uklapa u ovu pricu, ocigledno ne mozes da razumijes o cemu pricamPL BiH -1 je napisao/la:@nick
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nije 16 milja malo, ali i jeste. Pričalo se od 25 milja a sad već palo na 16. Neka naprave 16, ali da se ostavi mogućnost nadogradnje. Malo jača tekma bilo evropska bilo reprezentacija eto problema. Kome je Koševo alternativa jeb.ala ga ona. Gore se samo za nevolju igra. Nema gore atmosfere pak ne priča ko šta hoće.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
pravis evropski stadion sa svim uslovima dobro ga placas a opet ces igrat na kosevu...čamac je napisao/la:Nije 16 milja malo, ali i jeste. Pričalo se od 25 milja a sad već palo na 16. Neka naprave 16, ali da se ostavi mogućnost nadogradnje. Malo jača tekma bilo evropska bilo reprezentacija eto problema. Kome je Koševo alternativa jeb.ala ga ona. Gore se samo za nevolju igra. Nema gore atmosfere pak ne priča ko šta hoće.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kako je zapad sminka majke miavlami97 je napisao/la:Za one mlađe, fudbaleri sa fotografije su - stoje s lijeva na desno: Hajrudin Saračević-Rutko kapiten(iako mi dosta liči na Ivana Lušića), golman Suad Arnautović - Buco, Branislav Berjan - Bane, Vlado Komšić - Tašo, Nikola Nikić - Nidžo ili Guto, Josip Čilić - Čipe, ---- čuče: Edin Bahtić-Fićo, Dragan Vlaški, Mehmed Baždarević-Meša, Rade Paprica i Duško Ivanović.

- Neprilagodjen
- Kontakt:
priavilo nas se 311,krećemo ujutro u 9h,idemo putem preko semizovca,kladnja,tuzle (u tuzli bismo trebali biti oko 11h)!Capt_Billy je napisao/la:Zna li netko koliko nas je do sada prijavilo za sutrasnje gostovanje??![]()
Mislim da cemo pobijediti uz veliku podrsku i da ce biti 1:3 za nas. Golove ce dati, Lazar, Beslija i Lazar!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZAA ZELJO!!!
i želio bih da ostanem anoniman!
pa sta vam je ljudi.. hapoel ima stadion od 15700 a igraju ligu sampiona.. sasvim je dovoljno 16000, svakako cemo ga napuniti samo 2-3 puta godisnje
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Do 31 marta moramo Dini Muhamremovicu vratiti dug ..nadam se da ce ovo biti sanirano, te da nece narusiti imalo atmosferu bilo gdje kao na forumu, jer je ovaj dug napravila bivsa uprava.
- Capt_Billy
- Kontakt:
mak_033 je napisao/la:pa sta vam je ljudi.. hapoel ima stadion od 15700 a igraju ligu sampiona.. sasvim je dovoljno 16000, svakako cemo ga napuniti samo 2-3 puta godisnje
Ama pusti druze. Tako je to kod nas balkanu. Jedno je govoriti , drugo je raditi. Kod nas bi svako od 50.000 sjedecih mjesta stadion, a dode malo losija ekipa u goste, nikoga nema. Poskupe karte odmah pobuna. ISKRENO, 16 god od rata mi tako razmisljamo i to je zalosno. Meni je samo da ga vise naprave, bio on sa 10.000 sjedecih mjesta na pocetku. To se sve kasnije moze nadograditi bez problema!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Hvala, valjda ce biti to dovoljno za sigurnu pobjedu!!!priavilo nas se 311,krećemo ujutro u 9h,idemo putem preko semizovca,kladnja,tuzle (u tuzli bismo trebali biti oko 11h)!

ja nezz oko cega vise vi frku stvarate ba ...Capt_Billy je napisao/la:mak_033 je napisao/la:pa sta vam je ljudi.. hapoel ima stadion od 15700 a igraju ligu sampiona.. sasvim je dovoljno 16000, svakako cemo ga napuniti samo 2-3 puta godisnje
Ama pusti druze. Tako je to kod nas balkanu. Jedno je govoriti , drugo je raditi. Kod nas bi svako od 50.000 sjedecih mjesta stadion, a dode malo losija ekipa u goste, nikoga nema. Poskupe karte odmah pobuna. ISKRENO, 16 god od rata mi tako razmisljamo i to je zalosno. Meni je samo da ga vise naprave, bio on sa 10.000 sjedecih mjesta na pocetku. To se sve kasnije moze nadograditi bez problema!!!![]()
![]()
Grbavica je odlican stadion samo malo istok nadograditi staviti kakve stolice i ostatak se baviti infrastrukturom postojecih tribina ,terena ma svega ostalogg baa treba se vise poceti ulagati i u terene za omladinski pogonn ...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I večeras imaju uplate,evo kren''o sam da uplatimm. Sretno svimaCapt_Billy je napisao/la:Hvala, valjda ce biti to dovoljno za sigurnu pobjedu!!!priavilo nas se 311,krećemo ujutro u 9h,idemo putem preko semizovca,kladnja,tuzle (u tuzli bismo trebali biti oko 11h)!![]()
![]()
![]()

Capt_Billy je napisao/la:mak_033 je napisao/la:pa sta vam je ljudi.. hapoel ima stadion od 15700 a igraju ligu sampiona.. sasvim je dovoljno 16000, svakako cemo ga napuniti samo 2-3 puta godisnje
Ama pusti druze. Tako je to kod nas balkanu. Jedno je govoriti , drugo je raditi. Kod nas bi svako od 50.000 sjedecih mjesta stadion, a dode malo losija ekipa u goste, nikoga nema. Poskupe karte odmah pobuna. ISKRENO, 16 god od rata mi tako razmisljamo i to je zalosno. Meni je samo da ga vise naprave, bio on sa 10.000 sjedecih mjesta na pocetku. To se sve kasnije moze nadograditi bez problema!!!![]()
![]()
imas i sad 10 000 sjedecih mjesta... po tebi je bitno napravit a koliko ces platit i koliko ce te kostat u buducnosti nije bitno...
- Capt_Billy
- Kontakt:
imas i sad 10 000 sjedecih mjesta... po tebi je bitno napravit a koliko ces platit i koliko ce te kostat u buducnosti nije bitno...[/quote]
Tocnije 8.000!! A jeste bitno mi je samo napraviti. Samo neka nesto naprave po UEFA zakonu i sve ce biti ok. Ove nebuoze od 30.000 to nije bitno sada. Bolje imati 10.000 sjedecih mjesta ili eto 16.000 o kojima se prica, nego neigrati na svom stadionu. Ja ti mogu garantovati, da nas nitko , ama bas nitko ne bi mogao lako pobijediti. Zasto!! RADI ATMOSFERE!!!

Tocnije 8.000!! A jeste bitno mi je samo napraviti. Samo neka nesto naprave po UEFA zakonu i sve ce biti ok. Ove nebuoze od 30.000 to nije bitno sada. Bolje imati 10.000 sjedecih mjesta ili eto 16.000 o kojima se prica, nego neigrati na svom stadionu. Ja ti mogu garantovati, da nas nitko , ama bas nitko ne bi mogao lako pobijediti. Zasto!! RADI ATMOSFERE!!!

[/quote]Tocnije 8.000!! A jeste bitno mi je samo napraviti. Samo neka nesto naprave po UEFA zakonu i sve ce biti ok. Ove nebuoze od 30.000 to nije bitno sada. Bolje imati 10.000 sjedecih mjesta ili eto 16.000 o kojima se prica, nego neigrati na svom stadionu. Ja ti mogu garantovati, da nas nitko , ama bas nitko ne bi mogao lako pobijediti. Zasto!! RADI ATMOSFERE!!!
[/quote]
Ma daj ba o čemu vi pričate ??? Zar bi voljeli da igrate na stadionu starom 50 godina, na kojem WC nije u redu, na kojem ne možeš kupiti sok pivu, ili sl.Na stadionu na kojem se brineš za svoju sigurnost, jer samo čekaš kad će se otkinuti komad zida ili tribine od dotrajalosti.
Ili bi voljeli da imamo stadion kojim bi se ponosila cijela država, koji bi imao natkrivene tribine, WC sa svim higijenskim uslovima, prodavnice u kojima bi mogli kupiti neko piće na poluvremenu i sl.
A ovo je samo navijački dio, o onom dijelu koji se tiče terena i popratnih sadržaja neću da pričam.
PO TRI BODA U GRADAČAC ! ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!

Ma daj ba o čemu vi pričate ??? Zar bi voljeli da igrate na stadionu starom 50 godina, na kojem WC nije u redu, na kojem ne možeš kupiti sok pivu, ili sl.Na stadionu na kojem se brineš za svoju sigurnost, jer samo čekaš kad će se otkinuti komad zida ili tribine od dotrajalosti.
Ili bi voljeli da imamo stadion kojim bi se ponosila cijela država, koji bi imao natkrivene tribine, WC sa svim higijenskim uslovima, prodavnice u kojima bi mogli kupiti neko piće na poluvremenu i sl.
A ovo je samo navijački dio, o onom dijelu koji se tiče terena i popratnih sadržaja neću da pričam.
PO TRI BODA U GRADAČAC ! ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
G R B A V I C A 2
Semizovac - Olovo - Kladanj - Živinice - Tuzla - Srebrenik - Gradačac. Autom, nekom normalnom brzinom, oko tri sata. Autobusom oko četiri i pol.Neprilagodjen je napisao/la:priavilo nas se 311,krećemo ujutro u 9h,idemo putem preko semizovca,kladnja,tuzle (u tuzli bismo trebali biti oko 11h)!Capt_Billy je napisao/la:Zna li netko koliko nas je do sada prijavilo za sutrasnje gostovanje??![]()
Mislim da cemo pobijediti uz veliku podrsku i da ce biti 1:3 za nas. Golove ce dati, Lazar, Beslija i Lazar!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZAA ZELJO!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Neka normalna voznja autom iz Sarajeva do Gradačca...4 sata. Bolje vam je da idete preko Zenice jer je Karaula katastrofalna...lijep pozdrav iz Banovica i sretno sutra. Samo nek prodje bez povreda jer su tereni smrznuti..MinistaR je napisao/la:Semizovac - Olovo - Kladanj - Živinice - Tuzla - Srebrenik - Gradačac. Autom, nekom normalnom brzinom, oko tri sata. Autobusom oko četiri i pol.Neprilagodjen je napisao/la:priavilo nas se 311,krećemo ujutro u 9h,idemo putem preko semizovca,kladnja,tuzle (u tuzli bismo trebali biti oko 11h)!Capt_Billy je napisao/la:Zna li netko koliko nas je do sada prijavilo za sutrasnje gostovanje??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZAA ZELJO!!!
hodza, često vozim od sarajeva do gradačca i čini mi se da autom, po uvjetnim cestama, ne treba više do tri sata. zenica je bolji put, ali puno veća relacija.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
@nick : Lave ti se pravis pametan i pravis se da si najpametniji ovdje na forumu a ono bas suprotno.nick je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:mak_033 je napisao/la:pa sta vam je ljudi.. hapoel ima stadion od 15700 a igraju ligu sampiona.. sasvim je dovoljno 16000, svakako cemo ga napuniti samo 2-3 puta godisnje
![]()
imas i sad 10 000 sjedecih mjesta... po tebi je bitno napravit a koliko ces platit i koliko ce te kostat u buducnosti nije bitno...

Malo ti 16 jer kao nekad cemo igrat u Ligi prvaka i tad ce doci 30 hiljada ljudi

Pr : Bayern igra na stadionu od 69 000 mjesta i uvijek je stadion ispunjen do zadnjeg mjesta pa gostovo Dortmund ili Mihengladbah, i sad bi oni trebali napraviti stadion od 120 000 mjesta jer je to malo kada im Real, Inter Barca dolaze u goste

Da bi zaradio na tim velikim ekipama, malo povecas cijenu ulaznica i na istom si. kontas

I Stadion se moze nadograditi kao sto sad Barsa radi KADA za to bude bilo POTREBE sad NEMA za tim potrebe.
I nadam se da ce ti ovaj post malo pokazati svjetlost dana, i da ces skontat da svojim glupostima koje nemaju granice Maltretiras ostatak clanova.
Pa bih te zamolio da ponekad preskocis ovaj forum tj da preskocis opciju "odgovoriti" i "citiraj" i tako nam olaksas zivot svima nama.
Razumijes ti mene burazere moj 

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 22 gosta.