FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bice to sve dobro, ako Bog da.
Azmir ne moze bit predsjednik zbog toga funkcije u Savezu, tako da ce on izabrati nekog
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
To svakako moze
-
- Kontakt:
Znači njegov čovjek predsjednik, on u UO, u UO još predstavnici Fukara i 2 predstavnika GU. Ovo bi mogla biti dobra priča

Pa ako bi grad nastavio sa okvirno istim godisnjim sredstvima + nastavio sa ovim uredjenjem stadiona, i onda na to jos Azmir sa svojim doprinosom, to bi u startu bio godisnji budzet od 3 miliona KM + naravno onda sponzori, ulaznice, transferi i sve popratno. To ti je u startu kvalitetan strucni stab i borba za Evropu.
A ako bi pored njega jos bio makar jedan jak igrac u UO
A ako bi pored njega jos bio makar jedan jak igrac u UO

Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Hajde na hajr
Bice i toGifron je napisao/la: ↑13 jun 2023, 22:50Pa ako bi grad nastavio sa okvirno istim godisnjim sredstvima + nastavio sa ovim uredjenjem stadiona, i onda na to jos Azmir sa svojim doprinosom, to bi u startu bio godisnji budzet od 3 miliona KM + naravno onda sponzori, ulaznice, transferi i sve popratno. To ti je u startu kvalitetan strucni stab i borba za Evropu.
A ako bi pored njega jos bio makar jedan jak igrac u UO![]()

Jel rano za zeljama
Evo Dzenis se raziso sa Zeljom, za pocetak
Evo Dzenis se raziso sa Zeljom, za pocetak
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
SAZNAJEMO: Riješene dileme oko ulaska Azmira Husića u Slobodu
13/06/2023 u 22:05 h
Večeras je održan finalni sastanak između Azmira Husića i predstavnika Skupštine Fudbalskog kluba Sloboda.
Na sastanku je kako saznaje Sport.1, dogovoreno da Azmir Husić preuzme klub, a podršku je dao i gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić.
Prema saznanjima našeg portala, Azmir Husić neće biti predsjednik Upravnog odbora kluba, ali će tu funkciju obnašati osoba koju on odabere.
Dogovoreno je također da će Upravni odbor činiti i predstavnici navijačke grupe "Fukare", ali i dva predstavnika gradske uprave.
Podsjetimo, Azmir Husić je podigao dosta prašine u bh. javnosti kada je po završetku premijerligaške sezone 2022/2023 predložio fuziju Tuzla Cityja i Slobode.
To nisu dobro primili pripadnici navijačke grupe "Fukare", ali su nakon zajedničkog sastanka sa Husićem usaglasili stavove i dali podršku nekadašnjem prvom čovjeku svog kluba.
- Gospodin Husić je spreman, kao privatnik i pojedinac, a ne kao predstavnik FK Tuzla City, ponovno ući u UO FK Sloboda Tuzla, te kao njen predsjednik ekspresno vratiti klub tamo gdje i pripada. Gospodin Husić je predstavnicima naše skupine objasnio i način rada trenutne Uprave, te ukazao na greške koje su oni pravili. Raznorazni spinovi trenutnog rukovodstva UO FK Sloboda Tuzla doveli su do negativne atmosfere u i oko Stadiona Tušanj koja nas je u konačnici i odvela u drugu ligu, navele su Fukare u saopštenju objavljenom 31. maja.
13/06/2023 u 22:05 h
Večeras je održan finalni sastanak između Azmira Husića i predstavnika Skupštine Fudbalskog kluba Sloboda.
Na sastanku je kako saznaje Sport.1, dogovoreno da Azmir Husić preuzme klub, a podršku je dao i gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić.
Prema saznanjima našeg portala, Azmir Husić neće biti predsjednik Upravnog odbora kluba, ali će tu funkciju obnašati osoba koju on odabere.
Dogovoreno je također da će Upravni odbor činiti i predstavnici navijačke grupe "Fukare", ali i dva predstavnika gradske uprave.
Podsjetimo, Azmir Husić je podigao dosta prašine u bh. javnosti kada je po završetku premijerligaške sezone 2022/2023 predložio fuziju Tuzla Cityja i Slobode.
To nisu dobro primili pripadnici navijačke grupe "Fukare", ali su nakon zajedničkog sastanka sa Husićem usaglasili stavove i dali podršku nekadašnjem prvom čovjeku svog kluba.
- Gospodin Husić je spreman, kao privatnik i pojedinac, a ne kao predstavnik FK Tuzla City, ponovno ući u UO FK Sloboda Tuzla, te kao njen predsjednik ekspresno vratiti klub tamo gdje i pripada. Gospodin Husić je predstavnicima naše skupine objasnio i način rada trenutne Uprave, te ukazao na greške koje su oni pravili. Raznorazni spinovi trenutnog rukovodstva UO FK Sloboda Tuzla doveli su do negativne atmosfere u i oko Stadiona Tušanj koja nas je u konačnici i odvela u drugu ligu, navele su Fukare u saopštenju objavljenom 31. maja.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Azmir nije sam,ima tu još jedan jaki,prejaki gospodin koji se nepojavljuje javno.Zajedno su bili sa Lugavićem prosle sedmice.Ja ne bih spominjao ime te osobe,ne moraju svi sve znati.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
E taj ce bit Predsjedniksuperior1982 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:28Azmir nije sam,ima tu još jedan jaki,prejaki gospodin koji se nepojavljuje javno.Zajedno su bili sa Lugavićem prosle sedmice.Ja ne bih spominjao ime te osobe,ne moraju svi sve znati.
-
- Kontakt:
E taj baš neće.Možda neko njegov.fukara87 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:35E taj ce bit Predsjedniksuperior1982 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:28Azmir nije sam,ima tu još jedan jaki,prejaki gospodin koji se nepojavljuje javno.Zajedno su bili sa Lugavićem prosle sedmice.Ja ne bih spominjao ime te osobe,ne moraju svi sve znati.
Zapravo to sam i mislio, i znam sto nece toliko u javnost zbog toga sto ne voli da bude u javnosti toliko, svi ga vec znamosuperior1982 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:36E taj baš neće.Možda neko njegov.fukara87 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:35E taj ce bit Predsjedniksuperior1982 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:28Azmir nije sam,ima tu još jedan jaki,prejaki gospodin koji se nepojavljuje javno.Zajedno su bili sa Lugavićem prosle sedmice.Ja ne bih spominjao ime te osobe,ne moraju svi sve znati.
Meni samo onda jedna osoba pada na pamet 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jedino njemu kapu skidam ako je anonimanfukara87 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:40Zapravo to sam i mislio, i znam sto nece toliko u javnost zbog toga sto ne voli da bude u javnosti toliko, svi ga vec znamo

Moglo bi ovo biti bolje nego prvi puta kada je bio 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Valjda sad bude sve uredu na relaciju Husic - Gradska uprava
Odakle informacija da je otpisao toliki dug?

Odakle informacija da je otpisao toliki dug?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Pa ovdje danima kontamo o Azmiru a on znači tehnički predsjednik nemože biti.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.