Prije 2 godine ja bio u Sarandi, Ksamil pravo blizu, ono "Maldivi" al su plaze prekrcate, lezaljku ja koji sam dolazio iz Sarande jedva nadjem jer se sve rano zauzme i to neke sa strane, tesko na najboljim plazama pric lezaljci.InatSilanBosanski je napisao/la: ↑10 jun 2023, 19:06jel ko ljetovao u Albaniji? zanima me Ksamil, cini mi se lijepo.
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Je li ko isao preko Golden Toursa u Antalyu/Alanyu, gledam im ove all inklusive ponude u nekim raznim hotelima, ima li ko koji hotel za preporuciti. Planiramo s bebom od 8 mjeseci ici. 

Je li put od Foče prem CG idalje loš? Kontam bolje produžiti preba Bilećoj i Gacku pa onda na granicu i prema Nikšiću, ima li neko preporuku?
Mia San Mia
Prije par dana sam pričao sa čovjekom koji vozi kamion, redovno ide prema CG i preporučuje mi Bileću, kaže da je tamo katastrofa. Ja sam se zbog sebe raspitivao, početkom avgusta idem put Albanije.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pa jel sad valja il ne valja Bileća Gacko ? Ja kako sam akonto da je bolje ići na granični prelaz Vraćenovići? Jel na to misli?
Mia San Mia
Nisam se baš najbolje izrazio. Bileća, GP Vraćenovići, je ok, i tuda mi je preporučio da idem. Tamo na Foču, na GP HUM je katastrofa put.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Shategabri
- Kontakt:
Isao sam ja, isao kolega ove godine. U biti cijene su iste i kad rezervises preko check24 i letis iz njemacke, nema razlike ni u usluzi ni cijeni
naprijed rejal
Ako ideš od Foče prema Bileći, imaš i preko Tjentišta jedan lošiji dio puta.. Najbolji, ali i najduži put je na Trebinje, pa se možeš vratiti na Nikšić ili direktno na Herceg Novi.. Sarajevo Nikšić preko Šćepan polja i Plužina oko 3-3,5h.. Preko Mostara i Trebinja oko 5h (kad nema gužve)..
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Pozdrav prijatelj mi ide sutra za Mostar, pa me pita za savjet a ja nisam dugo isao a i ne pratim toliko
Gdje se iskljuci sa autoputa, koja je duzina. Kolika cestarina.
Uključenje je u dijelu zenica sjever to se sjećam.
Iz Gračanice, preko Doboja ide on.
Hvala
Hvala
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
-
- Kontakt:
Može sve do Bradine,tu je isključenje.Što se cijene tiče mislim da je 9.5 km čitava dionica u jednom smjeru Zenica -Bradina.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 00:36Pozdrav prijatelj mi ide sutra za Mostar, pa me pita za savjet a ja nisam dugo isao a i ne pratim toliko
Hvala
Do Kaknja je toliko a za Zenicu sam zaboravio išao sam na zimu ali sam zaboravio i ako je skuplje možda za marku.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
damir_82 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 08:53Ako ideš od Foče prema Bileći, imaš i preko Tjentišta jedan lošiji dio puta.. Najbolji, ali i najduži put je na Trebinje, pa se možeš vratiti na Nikšić ili direktno na Herceg Novi.. Sarajevo Nikšić preko Šćepan polja i Plužina oko 3-3,5h.. Preko Mostara i Trebinja oko 5h (kad nema gužve)..
Preko Mostara i Trebinja mi je baš daleko, oduži se put, u povratku ću vjerovatno tim putem pa još gdje svratit, ili dole na jadransku magistralu pa taman malo obići.
Ovo od Foče prema Šćepan Polju mi se ne ide, prema onim što sam vidio put je stvarno katastrofa.
Koliko je loš taj dio oko Tjentišta i koliko ga ima? Jel ovo ostalo valja Gacko, Vraćenovići, Nikšić. Podgorica, Bar? Jer neki baš taj put prepoučuju, a i evo gore jedan forumaš, pa mi se čini najbolja opcija.
Mia San Mia
Iso si ti na karinu moju.
@sheyi Seaden SeaPlanet preporucujem ako imas u ponudi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Uključenje na autoput je malo prije industrijske zone u Zenici (Almy, benzinske pumpe i ostale firme...) skretanje lijevo.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑15 jun 2023, 00:36Pozdrav prijatelj mi ide sutra za Mostar, pa me pita za savjet a ja nisam dugo isao a i ne pratim toliko
Hvala
9,5 KM je bila dionica Zenica Sjever - Tarčin. Nisam siguran da li se naplaćuje dionica Tarčin - Ivan, mislim da još uvijek ne.
Bolji nego Šćepan poljeR32 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 07:43damir_82 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 08:53Ako ideš od Foče prema Bileći, imaš i preko Tjentišta jedan lošiji dio puta.. Najbolji, ali i najduži put je na Trebinje, pa se možeš vratiti na Nikšić ili direktno na Herceg Novi.. Sarajevo Nikšić preko Šćepan polja i Plužina oko 3-3,5h.. Preko Mostara i Trebinja oko 5h (kad nema gužve)..
Preko Mostara i Trebinja mi je baš daleko, oduži se put, u povratku ću vjerovatno tim putem pa još gdje svratit, ili dole na jadransku magistralu pa taman malo obići.
Ovo od Foče prema Šćepan Polju mi se ne ide, prema onim što sam vidio put je stvarno katastrofa.
Koliko je loš taj dio oko Tjentišta i koliko ga ima? Jel ovo ostalo valja Gacko, Vraćenovići, Nikšić. Podgorica, Bar? Jer neki baš taj put prepoučuju, a i evo gore jedan forumaš, pa mi se čini najbolja opcija.

Star je put i na dijelovima uzak.. Nije strašno..
Ovo dalje je ok, a pogotovo od Nikšića..
Kakav je nocni zivot u Alanyi?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Imal admina da sankcionise ove bezobrazne upade?gaston je napisao/la: ↑15 jun 2023, 09:00Iso si ti na karinu moju.
@sheyi Seaden SeaPlanet preporucujem ako imas u ponudi.
Ali uzmi taj seaplanet, ima jos sea world u istom mjestu od istog lanca, ali taj Planet je bolji
naprijed rejal
Sveti je napisao/la: ↑15 jun 2023, 13:15Imal admina da sankcionise ove bezobrazne upade?
Ali uzmi taj seaplanet, ima jos sea world u istom mjestu od istog lanca, ali taj Planet je bolji

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.