FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ribery » 03 mar 2011, 11:39

Valencia je napisao/la:
ribery je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:Da priupitam,jel se igra samo jedna tekma ili u 1/2 finalu ima i uzvratni meč ?
Samo jedna.

Dajte neki fin link molim vas. Bitna mi je ovo i tekma za kladionice, samo nas cekam. :twisted:
Uzese mi tri stoje :twisted: .
Uh, dobar si. Sad tek razumijem tvoj amonizitet prema Bayernu. :P Meni petobanku mahnuse :twisted:
Stvar je u tome sto sam pola sata gledao u onu ponudu, hocu stavit-necu stavit Bayern (rijetko igram na njih, tesko je bit "realan", ako je to ikako moguce kad je kladionica u pitanju), i na kraju skontam, ma cijelu sezonu igraju toplo-hladno, a zadnja utakmica je bila vise nego hladna, ne mogu dvije za redom tako lose da ga hebes. Al' zahebase me moji pravo. Ko ce koga, ako nece svoj svoga, ha ja.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 mar 2011, 12:50

geronimo je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Nakon remija s Hannoverom očekujem da LvG napokon dobije nogu.Zreo je.
ah taj roy, meni tako drag. ali zasto nakon remija...... :?

@gero Zato što sam uvjeren da samo pobjeda u Hannoveru Gaala ostavlja na i dalje klimavom kormilu minhenskog velikana.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 mar 2011, 13:42

ja kada sam odavno govorio da nije uredu da mi zaostajemo za jednom ekipom 15, 16 bodova drugi su tada stajali iza van gaala....necu sad opet odugovlacit....oni koji prate redovno forum znaju da sam ga i hvalio i kudio....kada je trebalo hvalio sam, kada je trebalo kritikovat onda sam kritikovao....imali smo nekad sezona bez titule, ali nikad nismo na ovakav nacin gubili utakmice....dobro ono sinoc jeste bolan poraz, al ne mislim ovde na takve poraze, neg pogotovo na one kada smo nakon sigurne igre i sigurnog rezultata gubili utakmice.....ja dugo pratim bayern i zaista u nekim utakmicama nisam bio siguran dal ja to gledam zaista bayern munchen?postoji nekoliko ekipa u evropi koji sa vise igraca svjetske klase ne osvoje titule i dugo vremena znaju ne osvajat, al prosto je nevjerovatno da mi s ovakvim kadrom smo na cetvrtom mjestu i da smo ostali bez kupa.....jos zalosnije je sto je ekipa bila sinoc bez ikakve ideje....e hajmo sad jednu zdravu diskusiju i jedno pitanje za sviju: koji su argumenti da ostane van gaal na klupi??? iskljucujuci proslost meni je sinoc samo pao na pamet jedan a to je do sada uspjeh u ligi prvaka....al ko nam garantuje da ekipa nece izgubit s njim u hannoveru i da necemo ispast od intera? po pitanju intera sam donekle optimista za hannover vise brinem...nikad nisam za brzu smjenu trenera....al ak ocjenjujemo malo situaciju, van gaal ima sve igrace koje zeli, ima sjajne igrace, vecina bar od njih, pojacanja za odbranu on nije htio...e sad dal onda mozemo poredit van gaalovu odgovornost za pad ekipe isto kao npr. odgovornost thomasa schafa u bremenu gdje su mu sve kljucne igrace prodali (ozil, almeida)....a jos ne treba zaboravit da je van bommela van gaal sutnuo, nemojte to zaboravit....a ja sam ovde rekao daj Boze da nam taj transfer ne dodje glave....a vi ovde svi vjerujete da schweinsteiger moze biti vodja ekipe...on za to nema predispozicija nit ce ih ikad mozda imat.....dobar fudbaler al fali mu to da vodi ekipu...a ak cemo govorit o lahmu kao vodji onda se samo mogu nasmijat......muller je tu zreliji kandidat al mu treba vremena...protiv dortmunda i schalkea je falio neko da udari šakom od sto.....a van gaalova taktika je bila u obje utakmice fula...to je bila totalno staticna i bespomocna igra
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 mar 2011, 17:45

effe_sa je napisao/la:dobro ono sinoc jeste bolan poraz
kako kome. recimo da je meni bio najsladji poraz otkako navijam za bayu 8-)
jos jedan protiv hanovera i cao gaala :lol:
effe_sa je napisao/la:pogotovo na one kada smo nakon sigurne igre i sigurnog rezultata gubili utakmice.
to je vec prezvakana tema.
effe_sa je napisao/la:al prosto je nevjerovatno da mi s ovakvim kadrom smo na cetvrtom mjestu i da smo ostali bez kupa.
kakvim bolla kadrom :P redat cemo smijesne poraze, gubiti dobijene utakmice sve dok budemo vjerovali da je svajni ponajbolja sestica na svijetu i dokle god budemo ubjedjeni da bi roben i riberi trebali biti organizatori igre.
fudbal je timska igra i uvijek ce biti donji onaj ko se oslanja na jednog ili dvojicu igraca. ako vam dosad nisu pokazali da nisu kompaktna ekipa onda stvarno ne znam. m. siti je ponajbolji primjer. ;)
effe_sa je napisao/la:jos zalosnije je sto je ekipa bila sinoc bez ikakve ideje
roben i riberi su hladnokrvni egzekutori koji bi trebali biti tresnjica na vrhu torte, a nikako trkaci, organizatori, branici, itd. kroos mora igrati :!: problem je u tome sto je prekasno ubacivati ga u 60 i nekoj minuti. ne, momak mora biti starter jer mi moramo imati nekoga ko zna podvaliti loptu, povuci kontru i genijalnim pasom uposliti egzekutore :arrow: roberija i mulera. naravno da ovo ne znaci da bi roben i riberi trebali setkati po terenu i gotovaniti ala gomez, niposto.
barcelona = yavi i iniesta + mesi, pedro i vila ;)
effe_sa je napisao/la:koji su argumenti da ostane van gaal na klupi?
i mene zivo interesuje koji bi to bili argumenti za ostanak svinjoglave haale :)
effe_sa je napisao/la:al ko nam garantuje da necemo ispast od intera?
ja 8-)
effe_sa je napisao/la:a jos ne treba zaboravit da je van bommela van gaal sutnuo, nemojte to zaboravit
ja, und :? to mu je jedan od boljih poteza.
gusta je barem za klasu ispred oronulog starrrca. uglavnom, jucer je bio bolji od svajnija; ;) kako u odbrambenim zadacima, taku i u otvaranju igre i napadu.
effe_sa je napisao/la:a ja sam ovde rekao daj Boze da nam taj transfer ne dodje glave
ne zayebayi. ovo je komentar jednog osnovca :x
jbg., kriv je badstuber pa smo imali priliku odgledati bayern bez njega, i :?
djecije je na taj nacin traziti krivca spartajuci od jednog do drugog igraca ;)
ekipa i samo ekipa ;)
effe_sa je napisao/la:muller je tu zreliji kandidat al mu treba vremena
ovdje si u pravu. uh, taj kudravi malishan.
cim sam ga vidio namah sam se zaljubio i vjenco :lol:
gladijator, brajko, gladijator.
taj ne gonja frizurice niti mu je vazno kako ce ispasti na slikama. da je bogdom vise mulera.
2-3 utakmice na gov-njezovoj poziciji da se usteli. kroos in, gov-njez out i dajte nam barcu da se nadigravamo pa kom´ opanci, kom´ obojci :twisted: sjecas li se njegovih golova protiv domuza u onoj visokoj pobjedi(5:1) bavarskog giganta? njegovo kretanje bez lopte :o
ma kao sto rekoh, vjencan sam za njegovu igru.
effe_sa je napisao/la:a van gaalova taktika je bila u obje utakmice fula...to je bila totalno staticna i bespomocna igra
slazem se.
ps
gero, veceras sam slobodan pa ako si raspolozen za jednu avanturicu i par postova na aktuelne teme... :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 mar 2011, 20:20

secer je napisao/la: je l´ to bas zbog van gaala ili ima nest´ drugo :? :lol:
garantujem ti da cemo poniziti inter ;)

geronimo, ima l´ gdje torrenteS-a :? mislio sam da cete malo promuhabetiti o svajniju, gomezu, badtrubi(sinoc nije sigro, ili :? )

hantro, nemas ti blaaage :D

druze traso, neces vjerovati ako ti kazem da sam sinoc bio salkeov vatreni navijac.
veliko hvala magatu i kompaniji 8-)
jos da nas hanover mlatne i niko sretniji od druga sece 8-)
slomka, slomka, dodaj gas i budi nas spas :lol:
za njegova misljenja ja od sad stavljam ruku u vatru :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 mar 2011, 20:41

@secer: drago mi je da se slazemo u par stvari a po pitanju van bommela i gomeza se izgleda nikad necemo slozit......
necu sad o gomezu neg malo na van bommela da se vrnem....s tim covjekom smo osvojili par titulica, kod tri trenera je bio standardan i igrao vaznu ulogu....to su argumenti koji govore za njega.....njegova pozitivna prgavost, borbenost sa elegancijom robbena i riberyja su se odlicno uklapali

sto se kompaktnosti tice naravno da je najbitnija, pa od 98-2001 mi nismo imali previse elegantnu ekipu al smo imali super kompaktnu ekipu...ima li smo pravog vodju, a jos sanjam i divim se onoj odbrani sa kuffourom, andersonom i linkeom...na prvi pogled neki bi tad govorili da su to osrednji fudbaleri al kad sad poredim odbranu s tom odbranom onda mi se od ove digne kosa na glavi a ona me nekadasnja digne na nebo

robben i ribery dva odlicna fudbalera, al arjen je veliki maneken, pored svojih driblinga i suteva u kojima je majstor , arjen je majstor da dobro padne , da glumi, gestikulira a najvise je majstor u tome da zabusava i da ne trci mnogo po terenu
uporedio si po trci robbena sa gomezom, ma nema sanse da se to moze poredit pa gomez mnogo vise trci, on i kad ne zabije gol odradi lavovski posao na terenu

schweinsteiger kao sto sam rekao jeste veliki igrac, al da bude kljucni vodja ekipe u tome ima problem....govorili su neki bice novi effenberg ma tu je razlika ko nebo i zemlja, effe bio pravi vodja, lider, razdrmavao ekipu, a nase danasnje "vodjice" lahm i schweini potonu u sivilo ekipe kada to sivilo ekipu snadje

a s herr gerom bi volio razmijenit par postova, u zadnje vrijeme kao da me izbjegava, kratko odgovori il ignorise postove, nisam ti valjda se gero popeo na glavu sa svojom filozofijom :D :D :D a i ti si bio u kup i prolaz protiv intera ubijedjen et kup odpade.....a sto se ovog s interom tice tu imam i ja i dalje veliku dozu optimizma
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 mar 2011, 21:59

effe_sa je napisao/la:@secer: drago mi je da se slazemo u par stvari
et, i meni je :D

iiiiiiii, najbolje da ostanemo na tome ;)
effe_sa je napisao/la:pa od 98-2001 mi nismo imali previse elegantnu ekipu al smo imali super kompaktnu ekipu...ima li smo pravog vodju, a jos sanjam i divim se onoj odbrani sa kuffourom, andersonom i linkeom...na prvi pogled neki bi tad govorili da su to osrednji fudbaleri al kad sad poredim odbranu s tom odbranom onda mi se od ove digne kosa na glavi a ona me nekadasnja digne na nebo
razmisli zasto je to tako
uporedi igru, igrace i trenere
ostalo mi je nekako nezrelo pa necu ni komentarisat´
ako nist onda zbog mira u kuci :D
effe_sa je napisao/la:schweinsteiger kao sto sam rekao jeste veliki igrac
moras naznaciti da je to tvoje misljenje ;) ovako mi ispane ko neko nametanje
il ja to krivo shvatam :?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 mar 2011, 22:02

moras naznaciti da je to tvoje misljenje ;) ovako mi ispane ko neko nametanje
il ja to krivo shvatam :?[/quote]

pa moram i ja malo nametat misljenje ko sto i ti radis :D :D :D vidis da smo slicni igraci :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 mar 2011, 23:23

secer je napisao/la:gero, veceras sam slobodan pa ako si raspolozen za jednu avanturicu i par postova na aktuelne teme...
Ej, jbga. Ne da nam se nikako da se prstici sastanu. :D
A i ne vidim vise o cemu bi mogli sukendati. :?
Ne´am snage vise seco, nekako sam prazan. Flasche lea :(
effe_sa je napisao/la:a s herr gerom bi volio razmijenit par postova, u zadnje vrijeme kao da me izbjegava, kratko odgovori il ignorise postove, nisam ti valjda se gero popeo na glavu sa svojom filozofijom :D :D :D a i ti si bio u kup i prolaz protiv intera ubijedjen et kup odpade.....a sto se ovog s interom tice tu imam i ja i dalje veliku dozu optimizma
Reci sreco, sta te interesuje? :D
Nisi se ti meni popeo na glavu, cak sta vise, proglasio bih te pojacanjem godine na bay-temi. 8-)
Sjeti se samo kako sam te pokupio sa topika Lige prvaka. ;)
Rekoh, dojdi vamo, ovdje je raja.

Svi smo mi (ovi koji prave malo duze analize) u pet deka, sto se tice misljenja o danasnjem Bayernu.
Danasnji Bayern je za klasu kvalitetniji od onog koji je harao Evropom. Ali, taj Bayo je imao kamaru tipova, koji su bili trenerova produzena ruka, kojim se nije trebalo crtati, koji su se u potpunosti indetifikovali sa klubom, koji su znali sta zele i sta mogu, koji......

Negdje skoro si mi "prigovorio" kako igrace ocjenjujem prema simpatijama.
Samo mi jedno reci, je l´ tebi MvB simpatican? O nekakvim zaslugama (u zadnje vrijeme) nemam sta pricati. Game Over!!!
Ti, koji nisi sklon nekakvim kritikama, svaku priliku koristis da Lahma ocrnis. Mislim....

Kao sto sam rekao, ne mogu vise, bratjo draga.....flasche leer.....
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2011, 23:49

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:gero, veceras sam slobodan pa ako si raspolozen za jednu avanturicu i par postova na aktuelne teme...
Ej, jbga. Ne da nam se nikako da se prstici sastanu. :D
A i ne vidim vise o cemu bi mogli sukendati. :?
Ne´am snage vise seco, nekako sam prazan. Flasche lea :(
effe_sa je napisao/la:a s herr gerom bi volio razmijenit par postova, u zadnje vrijeme kao da me izbjegava, kratko odgovori il ignorise postove, nisam ti valjda se gero popeo na glavu sa svojom filozofijom :D :D :D a i ti si bio u kup i prolaz protiv intera ubijedjen et kup odpade.....a sto se ovog s interom tice tu imam i ja i dalje veliku dozu optimizma
Reci sreco, sta te interesuje? :D
Nisi se ti meni popeo na glavu, cak sta vise, proglasio bih te pojacanjem godine na bay-temi. 8-)
Sjeti se samo kako sam te pokupio sa topika Lige prvaka. ;)
Rekoh, dojdi vamo, ovdje je raja.

Svi smo mi (ovi koji prave malo duze analize) u pet deka, sto se tice misljenja o danasnjem Bayernu.
Danasnji Bayern je za klasu kvalitetniji od onog koji je harao Evropom. Ali, taj Bayo je imao kamaru tipova, koji su bili trenerova produzena ruka, kojim se nije trebalo crtati, koji su se u potpunosti indetifikovali sa klubom, koji su znali sta zele i sta mogu, koji......

Negdje skoro si mi "prigovorio" kako igrace ocjenjujem prema simpatijama.
Samo mi reci jedno, je l´ tebi MvB simpatican? O nekakvim zaslugama (u zadnje vrijeme) nemam sta pricati. Game Over!!!
Ti, koji nisi sklon nekakvim kritikama, svaku priliku koristis da Lahma ocrnis. Mislim....

Kao sto sam rekao, ne mogu vise, bratjo draga.....flasche leer.....
Kao vrsni poznavalac bubamare ( što i jesi ) ne znam na osnovu kojih kriterija možeš reći da ovaj tim za klasu iznad onog šampionskog.. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 mar 2011, 00:48

@effe
i ja sam van Gaala i hvalio i kritikovao i sad se kajem sto sam ga hvalio.Ove sezone su mu falili kljucni igraci i dosta se to naravno odrazilo na igru,ali sad kad su se vratili opet ne stima.
Ja mislim da je on izvukao maximum od ove ekipe prosle sezone i dao bih mu da zavrsi svoju avanturu po Europi i cao.
Prosle godine samo nam je falila Liga prvaka,nadam se da cemo ove godine samo to osvojit :)

A ne znam sto ste toliko poceli po Schweinsteigeru.U zadnje 2 utakmice nije nikako dobro igrao i sta sad?
2 utakmice ne odigra kako treba i odma napolje :?
On i Lahm igraju cijelu sezonu konstantno,a Riberya i Robbena nema pola sezone i njima je opravdano sto zadnjih 10 utakmica ne mogu nac' formu,a Schweiniu pad forme u zadnje 2 utakmice i on je glavni krivac za sve.Koliko je puta samo izvlacio Bayern ove sezone.Protiv Mainza su svi primijetili kako je Ribery dobro odigrao,a nista za Schweinia,a sad kad ni jedan ne igraju dobro svi kude ovog drugog.
Protiv Dortmunda kad profula loptu,pa nam ljudi slozise gol,nije on bio zadnji igrac odbrane onde,kako niko drugi da zaustavi Grosskreutza i Barriosa,a protiv Schalkea sto Tymo nije pokrio Raula?
Trazite krivca za losu igru i onda okrivite onog koga najmanje volite.
#miasanmia

Klare

Post Postao/la Klare » 04 mar 2011, 01:30

Lahm i Schweinsteiger su naši najbolji igrači. Pa eto okrivite me da ništa ne znam. Dovoljno mi je da sam dobio pohvale od starog lisca Valencie 8-)
Upravu si @Schweini da se previše krivice na istoimenog prebacuje, a u tim kritikama prednjači naš član foruma kojeg svi slušaju. Zato udri po njemu. :lol:
Evo vidiš kakvi su ovi naši. Gomez zadnje dvije utakmice katastrofalno odigrao, a niko ni riječi :mrgreen: Schweini odigra loše, svi su tu. Nemojte molim vas, znam da volite Gomeza, ali i taj zaslužuje da mu se katkad uputi negativna kritika. :lol:
Rummenige se javno izvinjava :o Neueru zbog transparenata sa ružnim natpisima od naših navijača. Takve prostakluke neću ni da spominjem ovdje na forumu. :oops:
Kraft mora out. priznajem da sam pogriješio u procjeni da je dostojan prvog golmana Bayerna. ipak ne, samo klupa, hoće nešto više, nek ide.
Buyten je podigao formu, ali samo na osnovu onih desetak minuta. Mora ga Gaalonja vratiti, željan je igre, željan je golova.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 mar 2011, 02:44

@gero: pa moram malo kritikovat lahma kada to nekad zasluzuje a mnogi ovde misle da je on bas nedodirljiv i ne primjete ljudi nekad da on puno hoce a malo pruza u zadnje vrijeme...jeste bek svjetske klase, al kazem lahmu isto kao i schweiniju fali liderski sposobnosti...lahm bi svugdje da bude kapiten a dal je za tako nesto toliko sposoban???to su ta kljucna pitanja....a sto se mark van bommela tice tu si u pravu da mi je bio najdrazi igrac, bar mislim u ovim zadnjim godinama....jer on je bio 100 posto bayern, cijenim igrace koji se s bayernom 100 % identificiraju..takvi su bili kahn, effenberg, scholl, takav je bio van bommel....ova trojica prvi naravno jos nesto vise od njega....a jos je MvB bio lider koji nam je sad prijeko potreban

@schweinsteiger: govoris udaramo po igracu kojeg mrzimo...ne mrzim schweinsteigera, al sam o nekim njegovim nedostacima govorio a i mora se on kritikovat jer je u zadnje 2 utakmice izvan sebe, ne moze s loptom da se sastavi.....kada govorimo o van gaalu prosle sezone jeste izvukao maksimum iz ekipe i svaka cast, al ove je daleko od toga.....klopp je izvukao maksimum iz svoje ekipe a van gaal ni u kojem slucaju....da smo cijele sezone bez riberyja i robbena igrali mogli bi opet biti najmanje treci, mozda cak jos bolji od toga...vjeruj mi da bi to neki trener postigao...da franz sjedne na klupu vidio bi ti....govorili smo o tome kako nema kompaktnosti u ekipi, a zato je najvise trener zaduzen....trenerovo je da uvjezbava ofanzivu, isto toliko kao defanzivu.....i kako se jedan bayern moze vadit na povrede...sta bi onda trebali drugi???kad oduzmes riberyja i robbena opet bi trebali glatko biti jaci od mainza, hannovera....znaci za neke stvari nema opravdanja
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 mar 2011, 08:07

effe_sa je napisao/la:pa moram i ja malo nametat misljenje ko sto i ti radis
ma jooook. secer nikad ne namece svoje misljenje, naprotiv !
gotovo u svakom mom postu mozes procitati recenicu u kojoj naglasavam da se treba/mora postovati tudje misljenje.
sad, druga je stvar to sto ja gotovo uvijek ´ubodem´ istinu i sto se moje prognoze ispostave kao tacne :D
zbog toga vecina forumasa podrzava moje postove i zbog toga meni nije nikakav problem argumentovano razbiti ono sto ti i slicni tebi pisete, dakle neke ´argumente´ koji stoje na staklenim nogama. naravno da to nece doprijeti do tebe jer si tvrdoglav :D ali hoce do neutralnih citalaca. e, upravo je to ono sto meni ne treba! kome da se dokazujem, koga da ubjedjujem?? ta, nismo na kvizu :lol:
za razliku od vas koji mi kontrirate, drug seco ne ide od utakmice do utakmice, niposto.
ako vec komentarisem nekog igraca onda ga ispratim od prvog prof. ugovora pa do zadnje utakmice koju je odigrao.
sto se tice svajnija, pa o njemu sam otrcao i jezik a bome i tastaturu. momak je enormno profitirao od ekipe(il´ da kazem od nase navale) ali za mene je bio vec davno procitana knjiga. sjecas li se postova u kojima sam govorio kako je potrebno sacekati dok on pocne preuzimati odgovornost i dok pritisak predje na nj.?
nazalost, nismo dugo cekali.
kao sto vec ranije rekoh, za mene je to davno prezvakana teme i nemam namjeru konstantno obnavljati neke price i teme iz proslosti.
geronimo je napisao/la:Ej, jbga. Ne da nam se nikako da se prstici sastanu.
oooo, bosko buha, nisam te prepozno :lol: nemoj ba meni bacat bombe nego preznaji da si ceko da drug seco zaspi pa da pocnes sa postanjem :lol:
geronimo je napisao/la:A i ne vidim vise o cemu bi mogli sukendati.
pa misljah da krenemo onako lagano, zagrebacki, o svemu pomalo: o potencionalnim kandidatima za uzarenu trenersku stolicu, da gatamo o buducnosti, o kraftu, odbrani, itd.
ono, malo da tracamo bez da pokusavamo nametati misljenje ko ovaj nas effe :D
schweinsteiger je napisao/la:U zadnje 2 utakmice nije nikako dobro igrao i sta sad?
smo u zadnje dvije :o reci nam da se salis :? cojk se od pocetka sezone ne moze sastaviti s loptom. u par tekmi je znao bljesnuti i napraviti par dobrih poteza i to je to.
schweinsteiger je napisao/la: ja sam van Gaala i hvalio i kritikovao i sad se kajem sto sam ga hvalio.
doso cojk ´na tobe´ :D fino, fino. znas li onu: nikad nije kassssno...
nadam se da ce i nas pogledati fortuna pa da dovedemo murinja :cry:
vecina mladih muskaraca svrsava na pornice, dok ja svrsavam na murinjovu taktiku :lol:
Klare je napisao/la: Pa eto okrivite me da ništa ne znam.

dovoljna ti je kazna to sto moras nositi ogromno breme neznanja :lol:
sto ne spavas u ta doba :lol: znas li da je tijelu potrebna regeneracija, da se i mozak mora odmarati.
et´ probaj lec´ u jeanes pa da vidis kad u sedam sahata dzipis iz slamarice ki nov. pa da vidis onda kvalitetnih postovi, breee :lol: ovako, ne uzimam za ozbiljno polu-drogiranog cojka cije je telo puno raznih toksina pa on jadan bunca i izvaljuje kojest´ :lol:
Saurman je napisao/la:Kao vrsni poznavalac bubamare ( što i jesi ) ne znam na osnovu kojih kriterija možeš reći da ovaj tim za klasu iznad onog šampionskog..
kako nije :? sadasnja ekipa izgleda klimavo zato sto trener hoce da ona izgleda klimavo ;)
mi imamo tako kvalitetne igrace da bi mogli formirati odbranu koja ce primati najmanje golova od svih bl odbrana.
nego, da si ti malo pratio gaalov rad u ajaksu i barci, siguran sam da ne bi postavljao slicna pitanja.
int. je cudo jer mozes naci sve sto te zanima. eto, pogledaj gaalovu zadnju sezonu u ajaxu i zadnju sezonu u barci. ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 mar 2011, 12:20

U ova tmurna vremena nije se nikada loše nasmijati.

Eto ja danas sazno za ŠPEKulaciju da bi Kaka trebao u Bayern! :lol: Nije da ja vjerujem u to ili nekaj , ali sam se bar dobro nasmijao. Razmišlajti da bi KAKA u praksi moga preći u Bayernje više nego glupo. U toeriji, to bi morala biti neka trampa vezana uz nekog našeg igrača, najvjerojatnije Riberya i onda bi šansa bila da on pređe u Bayern 10%!

Em je preskup, em ima ogromnu plaču, em kaj je najbitnije on nebi NIKADA htio doć u BUNDESLIGu. Bem ti novinare i ko ih plaća...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 mar 2011, 13:58

sutra igramo vazanu tekmu ali bez swajnija suspendovan zbog kartona,,bash me zanima kako ce to van gall da rasporedi ko ce da igra na kojoj poziciji,,da li ce sutra biti kraj van gallovoj avanturi u bayernu,
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 mar 2011, 14:01

------------------------kraft-

_-----lham---------van buyten------breno------pranjic

----------------kross-----------------L.Gustavo

- -----roben---------------miller--------------ribery

---------------------------gomez-

nabrzinu sam ovo rasporedio,, ali nadam se ovakvoj formaciji da neprimimo go a da zabijemo eventualno 1
VOLIM BAYERN

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 04 mar 2011, 14:19

ma vise ovog ribery sutnuti treba u neki tim i dovesti mladog nekog
ja bi zelio razmjenu rubery za nasrija + da im doplatimo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2011, 14:30

bot12 je napisao/la:ma vise ovog ribery sutnuti treba u neki tim i dovesti mladog nekog
ja bi zelio razmjenu rubery za nasrija + da im doplatimo
Ne mogu Bayern zamisliti bez Riberya moraš imati na umu da je imao dosta problema sa povredama i onda ne možemo očekivati da se kroz par utakmica vrati u top formu... ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 mar 2011, 14:42

ja smatram da riberi se vise nikad nece vratiti u onu formu iz 2007/08,,postao je malo nezainteresiran,,on treba iza ledja da ima kvalitetnog igraca koji ce mu dobrao dodati i stvoriti mu prostor prema napred,,on je izrazito krilni igrac ali ludi van galko ga forsira da ulazi u sredinu i gura lopte prema naprijed sto mu nikako ne uspjeva
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.