FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm84
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm84 » 04 mar 2011, 10:28

čamac je napisao/la:Služi itekako, pogotovo na proljeće. Ova tabela npr. pokazuje da mi moramo uzeti najmanje 5 bodova na gostovanjima više od Borca uz sve domaće pobjede. Pogotovo je ova tabela bitna slabijim timovima koji se bore za opstanak i kojima je bod sa strane ravan ćudu. Npr. ako bi do kraja prvenstva bili svi kečevi onda Velež i Zrinjski ispadaju. Ako ćemo rezonovati da ništa nije bitno onda ni priča o "dobrom" raspored nema nikakvu važnost. Što se mene tiče ja uvijek sebi pravim ovu tabelu i samo nju gledam kad treba šta sračunati.
па $ ' " & 5 $ " на " $ &, јасно " је " & ове ? ;)

& ? је " " $
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

amcibald

Post Postao/la amcibald » 04 mar 2011, 10:47

slažem se sa avlamiem. Bitno je da je nov,evropskog standarda,i što je naš. Neko je lijepo napisao,šta fali stadionu Sturma,manjeg kapaciteta,ali je prelijep. I mislim da bi bilo idealno da dimenzije travnjaka budu manje,primjerice kao stadion Highbury.
PS i da nosi naziv Ivica Osim ;)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 mar 2011, 12:47

Ова ? " " не ". & $ $ ? на овој " на правој ?, $ - $ ? '. ?, & не %, ово " ? $ & " у ", $ - " ". Све се " & у ", & ? ?, ' $. & ? & праве " са $ ?, " освоје $ $ у " за $ сезону, а / - у & " " на $ " $ праву ?, " & је све јасно.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 04 mar 2011, 12:47

ma dosta o stadionu samo nek ga naprave pa nebitno kolko imo mjesta :D mislim da trenutno ima vaznih stvari o kojim se moze pisati eo prvenstveno gradacac :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 mar 2011, 12:49

covjek nam nikako ne moze udovoljit

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 12:54

zeljo je "najdomacinskija" ekipa u ligi (sve pobjede,samo remi u derbiju),tako da ova tabela mnogo znaci,bar kad je zeljo u pitanju!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 mar 2011, 14:19

Necu puno da cumuram ali Bilino Polje ima taj kapacitet od 16.000 i ako ne igra reprezentacija ili ne dolazi neki turbo folk divljak evo 15 godina taj stadion u drugom slucaju nije bio pun zapravo tijesan.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 mar 2011, 14:51

Željo do 31. marta mora izmiriti dug prema Dini Muharemoviću

Osim doživotne suspenzije za sudije Sinišu Zrnića, Kenana Bajramovića i Rizaha Ridžalovića, Disciplinska komisija N/FS BiH danas je prolongirala rok FK Leotar, FK Željezničar i FK Sloboda do kojeg moraju izmiriti obaveze prema svojim bivšim igračima.

Naime, FK Leotar do 31. marta mora izmiriti svoje obaveze prema bivšim igračima Bojanu Magazinu i Dejanu Raševiću ili će doći pod udar sankcija.

Što se tiče FK Željezničar, rok za izmirenje obaveza prema Dini Muharemoviću, bivšem igraču Plavih, također je prolongiran do 31. marta. Radi se, kao i u slučaju Leotara, o novčanim dugovanjima

Koliko mu se duguje ?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 mar 2011, 14:52

PL BiH -1 je napisao/la:Necu puno da cumuram ali Bilino Polje ima taj kapacitet od 16.000 i ako ne igra reprezentacija ili ne dolazi neki turbo folk divljak evo 15 godina taj stadion u drugom slucaju nije bio pun zapravo tijesan.
ne kontam, znaci zeljo treba dati pola imovine za istocnu tribinu...ostat bez imovine i mogucnosti da u svojoj daljnjoj buducnosti prosiri stadion i napravi drugi... ne znam gdje vam je logika ali vjerovatno je nalazite negdje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 mar 2011, 14:58

nick je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Necu puno da cumuram ali Bilino Polje ima taj kapacitet od 16.000 i ako ne igra reprezentacija ili ne dolazi neki turbo folk divljak evo 15 godina taj stadion u drugom slucaju nije bio pun zapravo tijesan.
ne kontam, znaci zeljo treba dati pola imovine za istocnu tribinu...ostat bez imovine i mogucnosti da u svojoj daljnjoj buducnosti prosiri stadion i napravi drugi... ne znam gdje vam je logika ali vjerovatno je nalazite negdje
Onda nisi bas bistar. Nema tu sta da se konta 16.000 nije malo, jer nijedan klub u BiH ne dostize tu cifru u zadnjih 15 godina. Igralo se i sad u evropi pa je doslo 10.000 plafon. Dva-tri puta se Kosevo napunilo u evropi i to je to ali tada je Zeljo bio pojam.

Jer na novom stadionu ulaznica nece mociti biti 3, 5 ili 8 KM. Bice 15 KM najeftinija, sto znaci da ce ga biti veoma tesko napuniti. Ko to nebi volio stadion od 20.000, 30.000 i 40.000 sjedecih mijesta ali nase realnosti su druge. Za mene je 25.000 fenomenalno a 16.000 prihvatljivo 18.000 zadovoljavajuce, 20.000 veoma dobro.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 mar 2011, 15:01

Zna li netko koliko nas je do sada prijavilo za sutrasnje gostovanje?? :D :D Mislim da cemo pobijediti uz veliku podrsku i da ce biti 1:3 za nas. Golove ce dati, Lazar, Beslija i Lazar!!! :D :D :D :D

FORZAA ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 mar 2011, 15:05

nick je napisao/la:
Pa stadion nije samo tribina, teren, grijanje ispod trave, poslovni prostori, ambulanta, svlacionice, rasvjeta, tereni za trening i jos dosta stvari koji bi bili uradjeni po nekim standardima koje zadovoljavaju kriterije za igranje evropskih utakmica plus odrzavanje jednog takvog stadiona kosta s manjim stadionom i troskovi odrzavanja su manji, uostalom nama je cilj da postanemo samoodrzivi to je i bit svega.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 mar 2011, 15:05

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 mar 2011, 15:06

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 mar 2011, 15:11

PL BiH -1 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Onda nisi bas bistar. Nema tu sta da se konta 16.000 nije malo, jer nijedan klub u BiH ne dostize tu cifru u zadnjih 15 godina. Igralo se i sad u evropi pa je doslo 10.000 plafon. Dva-tri puta se Kosevo napunilo u evropi i to je to ali tada je Zeljo bio pojam.

Jer na novom stadionu ulaznica nece mociti biti 3, 5 ili 8 KM. Bice 15 KM najeftinija, sto znaci da ce ga biti veoma tesko napuniti. Ko to nebi volio stadion od 20.000, 30.000 i 40.000 sjedecih mijesta ali nase realnosti su druge. Za mene je 25.000 fenomenalno a 16.000 prihvatljivo 18.000 zadovoljavajuce, 20.000 veoma dobro.

ha ja nisam bistar :D bravo za tebe, boze sacuvaj slusas li ti sebe, nije bitno hoceli se napunit stadion, pravis ga sad za sljedecih 100 godina, dajes za uzvrat jedino vrijedno sto klub ima, bravo intelktualac novinar :D dajees pola zemljista u naselju grbavica gdje garsonjera kosta 200 000 da bi napravio ono sto vec imas, samo ga malo napuco, bravo bravo, prosle godine su bile 2-3 utakmice i na grbavici je bilo 15 000, cisto rezimaram u slucaju jacih utakmica igrat ces na kosevu, osto si bez imovine a dobio si isti stadion samo sa spojlerima :mrgreen: wow odlicno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 mar 2011, 15:12

Nyema otpada, vraća se Bogičević, Stanić mijenja Markovića.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 04 mar 2011, 15:16

nick ne peglaj zdravlja ti...
imaš neku bolju ideju..a paša?
daj okupi ti poslovne ljude i neka unesu para, naprave Dolinu.
do tada, mani se šuplje.
ako dobijemo takav stadion pod ovim uslovima..to je ispunjenje dijela sna svih zdravih i razumnih navijača Želje

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 mar 2011, 15:16

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Pa stadion nije samo tribina, teren, grijanje ispod trave, poslovni prostori, ambulanta, svlacionice, rasvjeta, tereni za trening i jos dosta stvari koji bi bili uradjeni po nekim standardima koje zadovoljavaju kriterije za igranje evropskih utakmica plus odrzavanje jednog takvog stadiona kosta s manjim stadionom i troskovi odrzavanja su manji, uostalom nama je cilj da postanemo samoodrzivi to je i bit svega.

pile jasno je to meni ali gledaj ti kad das to zemljiste to je gotova prica i sa prosirivanjem i sa ikakvim mogucnostima da ga vratis, taj stadion se pravi sad pa za sljedecih 100 godina i to je to, ako hoces da napredujes ko klub i ako budemo napredovali to tii je automatski veca posjeta( i da ne bude nije bitno) hocu da kazem ovo tih 16 000 napucanog stadiona ne vrijedi ni trecinu onog sto vrijedi zemlja ne grbavici, ako je to neki optimim koji mozemo izvuci to je prevara pa vi kako god hocete...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2011, 15:17

PL BiH -1 je napisao/la:Jer na novom stadionu ulaznica nece mociti biti 3, 5 ili 8 KM. Bice 15 KM najeftinija, sto znaci da ce ga biti veoma tesko napuniti. Ko to nebi volio stadion od 20.000, 30.000 i 40.000 sjedecih mijesta ali nase realnosti su druge. Za mene je 25.000 fenomenalno a 16.000 prihvatljivo 18.000 zadovoljavajuce, 20.000 veoma dobro.
Logicno je da ce na novom stadionu karte biti znatno skuplje, nego samo neka se postigne dogovor i pocne gradnja. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 mar 2011, 15:26

Za one mlađe, fudbaleri sa fotografije su - stoje s lijeva na desno: Hajrudin Saračević-Rutko kapiten(iako mi dosta liči na Ivana Lušića), golman Suad Arnautović - Buco, Branislav Berjan - Bane, Vlado Komšić - Tašo, Nikola Nikić - Nidžo ili Guto, Josip Čilić - Čipe, ---- čuče: Edin Bahtić-Fićo, Dragan Vlaški, Mehmed Baždarević-Meša, Rade Paprica i Duško Ivanović.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 37 gostiju.