PL BiH -1 je napisao/la:nick je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Necu puno da cumuram ali Bilino Polje ima taj kapacitet od 16.000 i ako ne igra reprezentacija ili ne dolazi neki turbo folk divljak evo 15 godina taj stadion u drugom slucaju nije bio pun zapravo tijesan.
ne kontam, znaci zeljo treba dati pola imovine za istocnu tribinu...ostat bez imovine i mogucnosti da u svojoj daljnjoj buducnosti prosiri stadion i napravi drugi... ne znam gdje vam je logika ali vjerovatno je nalazite negdje
Onda nisi bas bistar. Nema tu sta da se konta 16.000 nije malo, jer nijedan klub u BiH ne dostize tu cifru u zadnjih 15 godina. Igralo se i sad u evropi pa je doslo 10.000 plafon. Dva-tri puta se Kosevo napunilo u evropi i to je to ali tada je Zeljo bio pojam.
Jer na novom stadionu ulaznica nece mociti biti 3, 5 ili 8 KM. Bice 15 KM najeftinija, sto znaci da ce ga biti veoma tesko napuniti. Ko to nebi volio stadion od 20.000, 30.000 i 40.000 sjedecih mijesta ali nase realnosti su druge. Za mene je 25.000 fenomenalno a 16.000 prihvatljivo 18.000 zadovoljavajuce, 20.000 veoma dobro.
ha ja nisam bistar

bravo za tebe, boze sacuvaj slusas li ti sebe, nije bitno hoceli se napunit stadion, pravis ga sad za sljedecih 100 godina, dajes za uzvrat jedino vrijedno sto klub ima, bravo intelktualac novinar

dajees pola zemljista u naselju grbavica gdje garsonjera kosta 200 000 da bi napravio ono sto vec imas, samo ga malo napuco, bravo bravo, prosle godine su bile 2-3 utakmice i na grbavici je bilo 15 000, cisto rezimaram u slucaju jacih utakmica igrat ces na kosevu, osto si bez imovine a dobio si isti stadion samo sa spojlerima

wow odlicno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...