Ovaj.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja vjerujem da će još više pasti u Sarajevu za 2-3 hiljade glasova, isto važi za entitet i državu. Ne bi to trebalo previše utjecati na njihov izborni rezultat, možda na to misle. Ako i izgube nešto to će biti 1-2 delegata kombinovano što i nije neka šteta. Moje mišljenje je da će posebno SBiH ali i manje stranke imati ključnu ulogu za sljedeće izbore ali još je rano o tome pričati, sve zavisi od toga šta budu radili.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:21Kome sad da vjerujem? Tebi ili ovim iznad garancijama da neće glasa izgubiti? A polako, baš su fino krenuli, od Irme Baralije i izjave "palili smo, palili su" pa do izjave ovog majmuna iz N.Sarajeva.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:07U Sarajevu su već pali za 3000 glasova u odnosu na prošlu izbornu godinu, što se tiče entiteta i države tu su otprilike na istom.ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.
Ja kao neko ko će im dati glas i na narednim izborima, ni ne vidim te postove. Niti ijednog drugog glasača kojeg znam to interesuje. Više me interesuju neke druge stvari.
Generalno mi je taj post glup. Svakoj osobi treba pristupiti individualno, i Kordiću i Mahmuljina. Nema potrebe jednog dodavati drugima. Iako naravno je moje mišljenje totalno negativno i o jednom i o drugom.
SBIH je propast sistema. TK ih napustio jer nisu uspjeli ući u vlast.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:39Ja vjerujem da će još više pasti u Sarajevu za 2-3 hiljade glasova, isto važi za entitet i državu. Ne bi to trebalo previše utjecati na njihov izborni rezultat, možda na to misle. Ako i izgube nešto to će biti 1-2 delegata kombinovano što i nije neka šteta. Moje mišljenje je da će posebno SBiH ali i manje stranke imati ključnu ulogu za sljedeće izbore ali još je rano o tome pričati, sve zavisi od toga šta budu radili.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:21Kome sad da vjerujem? Tebi ili ovim iznad garancijama da neće glasa izgubiti? A polako, baš su fino krenuli, od Irme Baralije i izjave "palili smo, palili su" pa do izjave ovog majmuna iz N.Sarajeva.
Propast ili ne, vjerujem da će imati značajnu ulogu naredni put. Nisam spomenuo lokalne, samo opće. Znači pisao sam o godinama 2018-2022-2026. NiP je u Sarajevu pocijepao ali moraju raditi van našeg kantona malo, slaba im je podrška u entitetu. Male su razlike u glasovima, recimo trojka ne bi imala većinu sa HDZ-om da nisu glasale ove stranke sa H predznakom što imaju po jednog delegata.ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:43SBIH je propast sistema. TK ih napustio jer nisu uspjeli ući u vlast.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:39Ja vjerujem da će još više pasti u Sarajevu za 2-3 hiljade glasova, isto važi za entitet i državu. Ne bi to trebalo previše utjecati na njihov izborni rezultat, možda na to misle. Ako i izgube nešto to će biti 1-2 delegata kombinovano što i nije neka šteta. Moje mišljenje je da će posebno SBiH ali i manje stranke imati ključnu ulogu za sljedeće izbore ali još je rano o tome pričati, sve zavisi od toga šta budu radili.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:21
Kome sad da vjerujem? Tebi ili ovim iznad garancijama da neće glasa izgubiti? A polako, baš su fino krenuli, od Irme Baralije i izjave "palili smo, palili su" pa do izjave ovog majmuna iz N.Sarajeva.
Nisu izgubili glasa.
Ne možeš porediti lokalne i državne izbore. Na sljedećim će opet biti na istom.
Ne postoji glasač naše stranke koji voli Mahmuljina i one alkaidaške glavosječe da bi ih se ovo doticalo.
Daleko najbrže rastuća stranka u BiH je NiP. Šta god ja mislio o njima.
Pa s obzirom da im je područje djelovanja Sa i to od predsjedništva do vojničkog polja, uz taj pad glasova koji su imali, moći će pod ruku sa kratkonogim gusinjskim šnaucerom i njegovom kusavom Sanelom Prašović i pravac smetljište političke istorije.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:39Ja vjerujem da će još više pasti u Sarajevu za 2-3 hiljade glasova, isto važi za entitet i državu. Ne bi to trebalo previše utjecati na njihov izborni rezultat, možda na to misle. Ako i izgube nešto to će biti 1-2 delegata kombinovano što i nije neka šteta. Moje mišljenje je da će posebno SBiH ali i manje stranke imati ključnu ulogu za sljedeće izbore ali još je rano o tome pričati, sve zavisi od toga šta budu radili.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:21Kome sad da vjerujem? Tebi ili ovim iznad garancijama da neće glasa izgubiti? A polako, baš su fino krenuli, od Irme Baralije i izjave "palili smo, palili su" pa do izjave ovog majmuna iz N.Sarajeva.
Ma jok.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:57Propast ili ne, vjerujem da će imati značajnu ulogu naredni put. Nisam spomenuo lokalne, samo opće. Znači pisao sam o godinama 2018-2022-2026. NiP je u Sarajevu pocijepao ali moraju raditi van našeg kantona malo, slaba im je podrška u entitetu. Male su razlike u glasovima, recimo trojka ne bi imala većinu sa HDZ-om da nisu glasale ove stranke sa H predznakom što imaju po jednog delegata.ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:43SBIH je propast sistema. TK ih napustio jer nisu uspjeli ući u vlast.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:39
Ja vjerujem da će još više pasti u Sarajevu za 2-3 hiljade glasova, isto važi za entitet i državu. Ne bi to trebalo previše utjecati na njihov izborni rezultat, možda na to misle. Ako i izgube nešto to će biti 1-2 delegata kombinovano što i nije neka šteta. Moje mišljenje je da će posebno SBiH ali i manje stranke imati ključnu ulogu za sljedeće izbore ali još je rano o tome pričati, sve zavisi od toga šta budu radili.
Nisu izgubili glasa.
Ne možeš porediti lokalne i državne izbore. Na sljedećim će opet biti na istom.
Ne postoji glasač naše stranke koji voli Mahmuljina i one alkaidaške glavosječe da bi ih se ovo doticalo.
Daleko najbrže rastuća stranka u BiH je NiP. Šta god ja mislio o njima.
Pa kaže sam da simpatizere naše stranke ne zanima Mahmuljin ni da će izjava Fortinog futavca imati odjeka među njima. Pa ako je tako, ja im od srca želim ovo što je Morto naveo u postu, dakle pad broja glasova i da još jednom ponovim da im želim scenarij Šćepe i njegove stranke.
Ne razumijem, kakve veze ima koliko si članova porodice izgubio u ratu sa zločinima za koje je odgovoran Mahmuljin.
Jesi svjestan da su ti koji su bili pod Mahmuljinovom komandom i zbog kojih je Mahmuljin postao ratni zločinac u rangu talibana?MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2023, 01:43Pa kaže sam da simpatizere naše stranke ne zanima Mahmuljin ni da će izjava Fortinog futavca imati odjeka među njima. Pa ako je tako, ja im od srca želim ovo što je Morto naveo u postu, dakle pad broja glasova i da još jednom ponovim da im želim scenarij Šćepe i njegove stranke.
Nek pocrkaju svi ko kerovi ,a posebno d nikšićMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2023, 01:43Pa kaže sam da simpatizere naše stranke ne zanima Mahmuljin ni da će izjava Fortinog futavca imati odjeka među njima. Pa ako je tako, ja im od srca želim ovo što je Morto naveo u postu, dakle pad broja glasova i da još jednom ponovim da im želim scenarij Šćepe i njegove stranke.
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 4 gosta.