Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Andres
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Andres » 04 mar 2011, 11:01

naravno da je takmicenje sretno , jer kad jednoj ekipi poniste cist pogodak , a uz to 2 ocigledna igranja rukom ne budu penali, potrebna je sreca, mada sreca ne prevladava uvjek , ipak kvalitet je mnogo bitan....
Naravno da fanovima kvazi kluba Arsenala nije bitan taj trofej , mada bi ga sad drkali po vascijeli dan kad bi prosli Barcu, a kad bi svojili trofej , pa neznam , mislim da bi to bilo ravno nekom svjetskom cudu...
Ali eto ocekujete Premiership a nemozete kup sljiva protiv Birminghama osvjiti....

Puno srece na Camp Nou , kao sto ste je imali i na Emiratima....

Zelim vam da osvojite EPL , od srca, mada sumnjam al eto zelim...Malo za promjenu da Mancho stane

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 mar 2011, 11:04

Arsenalu je izbaciti Barçu kao osvojiti CL.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 mar 2011, 11:11

Leader je napisao/la:Arsenalu je izbaciti Barçu kao osvojiti CL.
A tebi doci na ovu uzvisenu temu i nesto napisati kao vrhunac sexa sa Kim Kardashian.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 mar 2011, 11:35

Ma na furaj me .

Evo jedan odlicna tekst jednog topnika
Čovjeku je potrebno malo da bude sretan. Ali zašto nam to malo uvijek nedostaje ?! Kao i prošli tekst, i ovaj počinjem Andrićevim mislima. I postavljam sebi zadatak da razbistrim svoje. Kako, kada su zamućene i zamršene svim onim što se izdešavalo u posljednje vrijeme. Teško je u tom uzburkanom moru želja i osjećaja, pronaći neko zrno razuma za koje ću se vezati. Zrno koje će uvijek ostati nepromjenjeno, ma šta god da se desi !

Put sa dna ka vrhu je veoma naporan i dug. A da bi ga prešli, potrebno je dosta vjere, snage, hrabrosti i odricanja. Šest godina smo vjerovali, imali snage i hrabrosti da sve izdržimo i odreknemo se svega ! Svega onog i sviju onih što su bili protiv Nas, ili su na bilo koji način osporavali ono do čeka nam je stalo. Svi oni kojima je top u srcu sada ustanite ! Podignite glave i poglede! Jer vremena za očaj nemamo!

Možemo raspravljati i tražiti krivce, ali nam to u ovom trenutku ne donosi mnogo. Pred nama su tri takmičenja u kojima je svaki naredni korak duplo teži od prehodnog. Teži, ali ujedno i vrijedniji. Ne bih da budem u zabludi, praveći se da mi je finale Karling kupa jednako ligaškoj utakmici protiv jačeg rivala, kao što su pojedini izjavljivali. Jer nije ! Finale i da je „najmanje“ je ipak finale. Dobijete pehar koji će stajati u vitrinama stadiona i napominjati buduće naraštaje o njihovim dužnostima ! A to nije podjednako bodovima koji se poništavaju na kraju sezone.

Iako smo oslabljeni povredama, o kojima definitivno više ne želim da pišem, mislim da smo dovoljno jaki da osvojimo bar jedan trofej. Trofej koji će imati ogromnu vrijednost za sve Nas. Da li će to biti FA Kup ili nešto drugo ? Baš mi je sve jedno! Želim samo da već jednom pokažu muda u najtežim i najvećim trenucima ! Trenucima koji se pamte i traju vječno. Oni to mogu, i oni to žele. U to sam 100% siguran. Zbog toga moramo plještati jače, skakati višlje i navijati glasnije! Jer samo tako, i nikako drugačije ćemo dočekati dan, kada ćemo ponovo biti ponosni, što u nijednom trenutku nismo odustali od svega onog što nam je sveto!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 mar 2011, 12:19

Megamon je napisao/la:Ma na furaj me .

Evo jedan odlicna tekst jednog topnika
Čovjeku je potrebno malo da bude sretan. Ali zašto nam to malo uvijek nedostaje ?! Kao i prošli tekst, i ovaj počinjem Andrićevim mislima. I postavljam sebi zadatak da razbistrim svoje. Kako, kada su zamućene i zamršene svim onim što se izdešavalo u posljednje vrijeme. Teško je u tom uzburkanom moru želja i osjećaja, pronaći neko zrno razuma za koje ću se vezati. Zrno koje će uvijek ostati nepromjenjeno, ma šta god da se desi !

Put sa dna ka vrhu je veoma naporan i dug. A da bi ga prešli, potrebno je dosta vjere, snage, hrabrosti i odricanja. Šest godina smo vjerovali, imali snage i hrabrosti da sve izdržimo i odreknemo se svega ! Svega onog i sviju onih što su bili protiv Nas, ili su na bilo koji način osporavali ono do čeka nam je stalo. Svi oni kojima je top u srcu sada ustanite ! Podignite glave i poglede! Jer vremena za očaj nemamo!

Možemo raspravljati i tražiti krivce, ali nam to u ovom trenutku ne donosi mnogo. Pred nama su tri takmičenja u kojima je svaki naredni korak duplo teži od prehodnog. Teži, ali ujedno i vrijedniji. Ne bih da budem u zabludi, praveći se da mi je finale Karling kupa jednako ligaškoj utakmici protiv jačeg rivala, kao što su pojedini izjavljivali. Jer nije ! Finale i da je „najmanje“ je ipak finale. Dobijete pehar koji će stajati u vitrinama stadiona i napominjati buduće naraštaje o njihovim dužnostima ! A to nije podjednako bodovima koji se poništavaju na kraju sezone.

Iako smo oslabljeni povredama, o kojima definitivno više ne želim da pišem, mislim da smo dovoljno jaki da osvojimo bar jedan trofej. Trofej koji će imati ogromnu vrijednost za sve Nas. Da li će to biti FA Kup ili nešto drugo ? Baš mi je sve jedno! Želim samo da već jednom pokažu muda u najtežim i najvećim trenucima ! Trenucima koji se pamte i traju vječno. Oni to mogu, i oni to žele. U to sam 100% siguran. Zbog toga moramo plještati jače, skakati višlje i navijati glasnije! Jer samo tako, i nikako drugačije ćemo dočekati dan, kada ćemo ponovo biti ponosni, što u nijednom trenutku nismo odustali od svega onog što nam je sveto!
pametno zbori covjek

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 mar 2011, 12:26

‘When I arrived with the national team Thierry was injured with a back problem,’ Nasri said. ‘He wasn’t there. So when I came, I was sitting in one place. I didn’t know it was Thierry’s place.

‘Then Thierry comes back and I’m sitting there, and he talks to me like, “That’s my place”. And I said,
“Well, it doesn’t have your name on it”. But then he explained to me that he had been sitting there for
12 years and that it was his favourite seat and I said, “OK, no problem”. I said he could take his seat,
and he told me to sit next to him.

“We will watch a DVD,” he said.
Znači fantastičan intervju sa Samirom Nasrijem, obavezno ga pročitat pa i ako ne volite Arsenal :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 mar 2011, 12:31

Arsenal boss Arsene Wenger is keen to tempt Barcelona winger Victor Vazquez to the Emirates Stadium. The 24-year-old, who plays primarily for Barcelona B, is a free agent in June.
Evo o cem se radi u vezi tog Vaskeza :D free agent i winger ;)
Ako se ne varam i Ashley Young je free agent,mog'o bi se AW malo potrudit :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 mar 2011, 12:37

Ma kakav Vasquez, da on imalo valja, njega bi Wenger kapariso ko Cesca ili torala. Ovako nek truhne u Numanciji, Rayu i sličnim klubovima. A Ashley Young 100% nije free na ljeto. :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 mar 2011, 18:20

Arsene Wenger has been named Barclays Manager of the Month for February. slika

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 mar 2011, 19:29

Bosco je napisao/la:
‘When I arrived with the national team Thierry was injured with a back problem,’ Nasri said. ‘He wasn’t there. So when I came, I was sitting in one place. I didn’t know it was Thierry’s place.

‘Then Thierry comes back and I’m sitting there, and he talks to me like, “That’s my place”. And I said,
“Well, it doesn’t have your name on it”. But then he explained to me that he had been sitting there for
12 years and that it was his favourite seat and I said, “OK, no problem”. I said he could take his seat,
and he told me to sit next to him.

“We will watch a DVD,” he said.
Znači fantastičan intervju sa Samirom Nasrijem, obavezno ga pročitat pa i ako ne volite Arsenal :mrgreen:
poceo sam ga citat al kad sam vidio koliki je intervju odustao sam

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 mar 2011, 23:11

Nazalost sutra necu moci gledati utakmicu :(

Ocekujem pobjedu nasih momaka i barem jedan pogodak Arshavina 8-)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 mar 2011, 15:18

Sjetili se ovi nasi prenosit Arsenal da se ne patim po strimovima :)
Rođen s tobom da budem

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 mar 2011, 15:25

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sjetili se ovi nasi prenosit Arsenal da se ne patim po strimovima :)
iskreno ja bi ga radije gledao na streamu, jer kad god gledam asnl na tv-u desi se neki peh i popusimo -.-

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2011, 17:31

Ovako se gubi prvenstvo, ima još 20. minuta, ako ne zabiju opet povećavaju zaostatak...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 mar 2011, 17:49

Cist gol ponisti Arshavinu...prije toga je lagano mogao i penal svirati nad istim igracem...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 mar 2011, 17:51

Koje je spadalo od ekipe ovaj Arsenal, i vi se nesto nadate protiv nas, 5 komada vas sleduje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 mar 2011, 17:55

adnan24 je napisao/la:Cist gol ponisti Arshavinu...prije toga je lagano mogao i penal svirati nad istim igracem...
ne mogu da vjerujem ofsajd svira metar iza igraca :x :x

rom ario opet mijesa tablete :lol:
Rođen s tobom da budem

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 mar 2011, 17:56

Ne prisjedajte ljudima na muku.

Normalno da mi je drago jer sada cemo malo lakse sutra igrati derbi protiv Liverpoola ali nisam takav da zajebajem. Dobro ste igrali ali Sunderland je dosao po bod i uspjeli su ga osvojiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 05 mar 2011, 17:56

legenda reala je napisao/la:ARSENAL DOMINIRA
MIGNOLET DOMINIRA
Lesinari j*bo vas mladić

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 mar 2011, 17:57

Retardi božiji, da Manchester ne osvoji bod do kraja, ne bi ni ovaj mental strenght tim osvojio.

A i onaj pomoćni sudija, pa gdje on tačno vidio ofsajd ondje !???

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.