FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 12 jun 2023, 15:55

I vi vjerujete Faktoru? Pa taj portal nikad nije bio na nasoj strani, ne bi me iznenadilo da su oni ovo napisali igra zivaca na svoju ruku, sacekajmo sutra
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 12 jun 2023, 17:22

onako pitanje. Akp tuzla istupi, da li mi ostajemo?
& $ ?

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 12 jun 2023, 17:28

klma1 je napisao/la:
12 jun 2023, 17:22
onako pitanje. Akp tuzla istupi, da li mi ostajemo?
Ne

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 jun 2023, 17:31

U 19:05h na FACEu film o Soku.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 12 jun 2023, 17:33

montolivo18 je napisao/la:
12 jun 2023, 14:37
Pranjić je definitivno bivši, sad ko bi mogao umjesto njega? Idealno rješenje bili bi Toni Karačić ili Zoran Čuruguz.
Admir Smajić,sada mogu amaterski ugovori i nekog našeg sa njim da krade znanje...Kojeg god fudbalera da pitaš kaže da je Smajić imao odlične treninge...!!!

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 12 jun 2023, 17:56

Ne znam odakle pojedincima optimizam kada je Azmir u pitanju, nisam skontao da li je rijec o nekim “dojavama” ili samo prizeljkivanju… ja koliko vidim, na osnovu prica sa vise strana, od njega nema nista… a po meni, i da dodje, treba mu skinuti kapu, jer je fanatik da ne kazem budala… al ima tu razno-raznih igrica i pogleda u buducnost koji nisu vezani striktno za fudbal. Azmira bi trebali izabrati grobari koji su odveli klub u drugu ligu, a koji osim te cinjenice, ne vide nista lose u svom radu u proteklom periodu i nemaju namjeru da odu.

Gledam tabelu ove federalke, pa mi da smo iole bili pametni u proteklom periodu, mi bi se prosetali ovom ligom jer je pola ekipa sa TK-a. Sramota je da najveci klub iz najveceg grada sa ovih prostora nije u stanju da se priblizi ljudima sa podrucja TK-a, nekome vise, nekome manje al da postoje neke simpatije. Osim navijaca, mozda privuces i kojeg sponzora, evo npr Gracanica je u privrednom smislu Real Madrid za Tuzlu, al sto rece momak iz Gracanice doci ces u situaciju da ce te Bratstvo ni krivo ni duzno docekati na noz, umjesto recimo Celika :mrgreen: da je u Gracanici kvadrat stana 4500 km mozda bi nasoj upravi bili interesantni…

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 jun 2023, 18:11

Teoretski i zakonski ne postoji nikakva mogućnost da mi ostanemo u ligi, čak i ako TC istupi. Jedina šansa je fuzija od koje naravno nema ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 jun 2023, 18:16

Mislim da bi me vise sramota bilo da nekako izmajmunisemo i ostanemo u ligi (mada nema nikakve sanse)
Bio si najgora ekioa, zasluzeno smo ispali. Sad trebamo pokazat kolko smo veliki klub ako jesmo, sastavit ekipu na terenu i van terena i ganjat rekord federalne lige i sa stilom se vratit u PL, dominantno.
Sa ovim sredstvima grada, uz dobrog predsjednika (kako god da se zove) sa dobrom logistikom mi bi mogli bukvalno razvLit ovu ligu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 12 jun 2023, 18:33

Ako ima neko od Fukara, ili da čita ovo ...?Postoji li mogućnost da se sutra ide na mjesto sastanka (pitati Azmira gdje je,reći će sigurno onima sa kojima je razgovarao) i da se da do znanja ovima za koga smo i da nas nikakvi ANONIMUSI ne interesiraju...!!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jun 2023, 19:09

klasik je napisao/la:
12 jun 2023, 18:16
Mislim da bi me vise sramota bilo da nekako izmajmunisemo i ostanemo u ligi (mada nema nikakve sanse)
Bio si najgora ekioa, zasluzeno smo ispali. Sad trebamo pokazat kolko smo veliki klub ako jesmo, sastavit ekipu na terenu i van terena i ganjat rekord federalne lige i sa stilom se vratit u PL, dominantno.
Sa ovim sredstvima grada, uz dobrog predsjednika (kako god da se zove) sa dobrom logistikom mi bi mogli bukvalno razvLit ovu ligu.
+1
Dovoljno sto smo i ovako sprdnja, samo nas trebaju i radi toga zayebavat. Posteno razvalit federalnu i niko nam nista ne smije rec
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 12 jun 2023, 19:18

Nije me bilo par dana, možda malo kasnim sa informacijom, ne da mi se listati 30 stranica da vidim šta se pisalo,ugl., ono što sam čuo neće se velikoj većini ovdje svidjeti, radi se na tome da se ne izabere Azmir, tu najveći pritisak vrši UG "Prijatelji", ne žele da čuju za Azmira, a kao što se da zaključiti, navijači i obična publika su izričito za Azmira... Neka je Bog na pomoći...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jun 2023, 19:20

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
12 jun 2023, 19:18
Nije me bilo par dana, možda malo kasnim sa informacijom, ne da mi se listati 30 stranica da vidim šta se pisalo,ugl., ono što sam čuo neće se velikoj većini ovdje svidjeti, radi se na tome da se ne izabere Azmir, tu najveći pritisak vrši UG "Prijatelji", ne žele da čuju za Azmira, a kao što se da zaključiti, navijači i obična publika su izričito za Azmira... Neka je Bog na pomoći...
Jel znas mozda za koga su ti ostali?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jun 2023, 19:21

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
12 jun 2023, 19:18
Poserem se licno na UG jo su oni da se nesto odlucuju i da prave pritisak, saka jada :puke: :puke:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 12 jun 2023, 19:35

UG :rol:

E ako ta skupina "nismo šutnuli mačku s praga" može izvršiti pritisak da se neko izabere ili ne izabere, nek izvrše pritisak i da se ugasi klub.

Koliko tu ima advokata u tom udruženju? Bivših fudbalera, trenera, sportskih direktora? Koje su njihove reference da biraju ko može a ko ne može biti predsjednik?

Evo Azmir je predložio fuziju svi smo rekli ne može pa makar 10 godina bili druga liga, ali je onda Azmir lijepo sjeo i rekao javno hoću da opet vodim. Niko ovdje nije lud za Azmirom, ali... Je l' to oni bolje rješenje imaju?
Ako imaju ko je to? Je l' moguće da još vjeruju u SDP bajke i basne o nekim stabilizacijama i OP? Koliko duga je ova uprava vratila i koliko će isplivati njihovim odlaskom? Je li nas jedno od te famozne djece iz OP ostavilo u ligi? Koliko izlaznih transfera su imali u 4 godine iz OP i po koliko?
Je l' moguće da ne vide da se danas svugdje u fudbalu cijeni samo živ keš, je l' moguće da ne znaju kako se prolazi kroz federalnu? Je l' moguće da se jedan Newcastle privatizuje a Sloboda ne može? Historija i tradicija = 104 godine prašine na ormaru za trofeje ako i to imamo.

Oni direktno pomažu uhljupima iz skupštine da izaberu sebi najpodobnijeg i time postaju jedan od krivaca i neprijatelja kluba. Svi mi ovdje kao i oni znamo za Azmirove aferime, s tim da je jedina razlika očigledno da oni ne vide da je nama i takav Azmir najbolja opcija i da druge nema, jer druge su jednake ovima koje smo gledali i trpili 4 godine unazad.
A neće ni da kažu koliko se Azmir sabotirao i šta sko mu svi mi radili, ja bih na njegovom mjestu nekad tamo 18/19 kupio Slobodu i ugasio je iz inata, dobro smo mi i prošli.

Popljuvali Fukare "ko ste vi da idete na sastanak samovoljno sa Azmirom", a oni otišli sa ovom grupom imbecila.

:salut: Podrška za Azmira i Fukare,
UG, uprava/skupština, hebite se više.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 12 jun 2023, 19:39

Podrska za Azmira 100% !!

UG? Tu su Suljo, Kemo, Mario i ostala klapa ako su oni protiv Azmira i ako je tako pali su mi u ocima skroz...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jun 2023, 19:42

Sta onda Suljo prica gluposti kako je za Azmira i slicno, a ovamo nece da on bude predsjednik. Oni nasli pricat koga ce za predsjednika, a koga ne. Gofna
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 12 jun 2023, 19:49

Hajmo pricekati ovaj dan, dva da vidimo.
Kemo je u UG, objava prije par dana.

slika

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 12 jun 2023, 19:56

Zaboravio sam najvažnije, po tim informacijama, šećerko će haman ostat u klubu, znači vrijeđanje inteligencije, al baš...
Samo da napomenem, tako sam čuo, ne mora značiti ni da su svi članovi UG "Prijatelji" protiv Azmira, ali čujem da se igra sve i svašta da Azmir ne bude. Ako je tako, neka zaborave (barem eto mene) budalu koja će kupit sezonsku i više otići na Tušanj, ma nema tog rezultata ni te utakmice da će me natjerat da odem dok je njega u klubu, pa taman da teren markira...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2023, 20:00

Svako ko je za ljude koji nisu sposobni da naprave rezultat je protiv Slobode. Svi ovi sto ih spominju ne mogu Slobodu napraviti konkurentnom ni u Federalnoj. Tacka.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 12 jun 2023, 20:02

simonknows je napisao/la:
12 jun 2023, 19:35
UG :rol:

E ako ta skupina "nismo šutnuli mačku s praga" može izvršiti pritisak da se neko izabere ili ne izabere, nek izvrše pritisak i da se ugasi klub.

Koliko tu ima advokata u tom udruženju? Bivših fudbalera, trenera, sportskih direktora? Koje su njihove reference da biraju ko može a ko ne može biti predsjednik?

Evo Azmir je predložio fuziju svi smo rekli ne može pa makar 10 godina bili druga liga, ali je onda Azmir lijepo sjeo i rekao javno hoću da opet vodim. Niko ovdje nije lud za Azmirom, ali... Je l' to oni bolje rješenje imaju?
Ako imaju ko je to? Je l' moguće da još vjeruju u SDP bajke i basne o nekim stabilizacijama i OP? Koliko duga je ova uprava vratila i koliko će isplivati njihovim odlaskom? Je li nas jedno od te famozne djece iz OP ostavilo u ligi? Koliko izlaznih transfera su imali u 4 godine iz OP i po koliko?
Je l' moguće da ne vide da se danas svugdje u fudbalu cijeni samo živ keš, je l' moguće da ne znaju kako se prolazi kroz federalnu? Je l' moguće da se jedan Newcastle privatizuje a Sloboda ne može? Historija i tradicija = 104 godine prašine na ormaru za trofeje ako i to imamo.

Oni direktno pomažu uhljupima iz skupštine da izaberu sebi najpodobnijeg i time postaju jedan od krivaca i neprijatelja kluba. Svi mi ovdje kao i oni znamo za Azmirove aferime, s tim da je jedina razlika očigledno da oni ne vide da je nama i takav Azmir najbolja opcija i da druge nema, jer druge su jednake ovima koje smo gledali i trpili 4 godine unazad.
A neće ni da kažu koliko se Azmir sabotirao i šta sko mu svi mi radili, ja bih na njegovom mjestu nekad tamo 18/19 kupio Slobodu i ugasio je iz inata, dobro smo mi i prošli.

Popljuvali Fukare "ko ste vi da idete na sastanak samovoljno sa Azmirom", a oni otišli sa ovom grupom imbecila.

:salut: Podrška za Azmira i Fukare,
UG, uprava/skupština, hebite se više.
Sve to stoji što si napisao, al de eto neka bude tako... i ja mislim da smo mnogo brojniji mi koji jesmo za Azmira, ali naš glas je daleko slabiji...

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.