FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dnevna doza strucnjaka i lupanja. Pravi se prvih 11 a nije jos ni prozivka bila. Haj sto prave prvih 11 vec se i poklase
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kad si vec tu, kakav je ovaj vojnovic, ja ga ima u sjecanju kao solidnog igraca, znam da moze stopera i zadnjeg veznogAvantiBL je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:02Zašto spamuješ temu igračima Borcabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
Dobar ovaj potkivač tegeltija![]()
- belosevic23
- Kontakt:
Drago mi je da ode Ninkovic, jer kad sudi podoban sudija i lopta je njemu u nogama - protiv toga je nemoguce igrati. Na svaki dodir mu sudi faulAvantiBL je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:02Zašto spamuješ temu igračima Borcabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
Znaci poslije prozivke ide predstavljanje igraca
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ma dovest ce oni nekog novog ninkovica. Svaki srpski polovnjak s gigovicem na centru izgleda ko Kakabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:02Drago mi je da ode Ninkovic, jer kad sudi podoban sudija i lopta je njemu u nogama - protiv toga je nemoguce igrati. Na svaki dodir mu sudi faulAvantiBL je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:02Zašto spamuješ temu igračima Borcabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
Nije baš da je polovnjak, 100 utakmica u Italiji (Serie A i B), gol Milanu, prije toga oko 100 utakmica za Partizan sa dobrom ststistikom.Njegov problem u Borcu je što nije bio 100 % spreman, jer je ranije imao težu povredu.spezial je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:06Ma dovest ce oni nekog novog ninkovica. Svaki srpski polovnjak s gigovicem na centru izgleda ko Kakabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:02Drago mi je da ode Ninkovic, jer kad sudi podoban sudija i lopta je njemu u nogama - protiv toga je nemoguce igrati. Na svaki dodir mu sudi faul
Ma polovnjak govorim zbog njegovog fizickog stanja. Covjek ima 10 kila viska, nezainteresovan potpuno. Nesto ko bodul kod nas sto je bio, vidis ti da je on majstor, ali ga ne zanima igranje ovdje.Lucas je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:23Nije baš da je polovnjak, 100 utakmica u Italiji (Serie A i B), gol Milanu, prije toga oko 100 utakmica za Partizan sa dobrom ststistikom.Njegov problem u Borcu je što nije bio 100 % spreman, jer je ranije imao težu povredu.spezial je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:06Ma dovest ce oni nekog novog ninkovica. Svaki srpski polovnjak s gigovicem na centru izgleda ko Kakabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:02
Drago mi je da ode Ninkovic, jer kad sudi podoban sudija i lopta je njemu u nogama - protiv toga je nemoguce igrati. Na svaki dodir mu sudi faul
ikic moze i desnog beka uletiti ponekad.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
90!
I Catakovic na lijevog ako zatreba i to ti je to
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
insajdeeri ima li sta na vidiku,kakva je ovo tisina
Odličan, srčan igrač, pravi profesionalac. Iako mu je forma blago pala, uz dobre pripreme, sigurno može biti u top 3 štopera lige.boki86 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:55Kad si vec tu, kakav je ovaj vojnovic, ja ga ima u sjecanju kao solidnog igraca, znam da moze stopera i zadnjeg veznogAvantiBL je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:02Zašto spamuješ temu igračima Borcabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
Ne znam ko se sjeća, pisao sam za Ziljkića kada ste ga doveli, da ste dobili vrhunskog profesionalca i velikog ratnika na terenu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pisu danas Delac,KEvin i Dumic
-
- Kontakt:
Nadam se da je glupost za Guliashvili.
Mene samo brine situacija oko Vrančića
- f0rest1946
- Kontakt:
Zasto glupost, treba mu malo da se privikne na ligu itd.
Svi u regionu salju igrace na posudbu, mlad je talenat neka ode negdje gdje ce igrati svaku ako se pokaze mozes ga na zimu odma vratit.
Svi u regionu salju igrace na posudbu, mlad je talenat neka ode negdje gdje ce igrati svaku ako se pokaze mozes ga na zimu odma vratit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.