nije loša zamjena, ako je ovo sa Delačem propalo iako sam ja za iskusnijeg golmana poput Delača
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Možda jeste jedan od najboljih golmana u ligi ali je Delac za njega Onana.belosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:12Osman Hadžikić![]()
nije loša zamjena, ako je ovo sa Delačem propalo iako sam ja za iskusnijeg golmana poput Delača
Da hoce kakav dobar potpis pasti prije prozivke uf
dolazi rahmanovic a idu mirza i ajla
Koju njihovu igru ??? Njihovu igru su vecinom nosile sudije a Gigovic i kompanija neidu nigdje !belosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
Dobar ovaj potkivač tegeltija
Njima je samo bitno da ostaje ono prase koje Aylah zove "šefe" na čelu saveza.belosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
To s 3. pretkolom ne bi bilo loše.bordobijelisampion je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:29Ja iskreno vjerujem u 3. pretkolo i 2. mjesto (ukoliko dovedemo 1. Viverosa, 2. Vrhunskog stopera 3. Solidnog u21 veznjaka)
Zašto spamuješ temu igračima Borcabelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 10:39Borac će za narednu sezonu ostati bez usluga Nikole Ninkovića, Aleksandra Vojnovića, Momčila Mrkajića, Nedeljka Piščevića, Branka Lazića i Ivana Lagundžića. Borac je od ranije napustio i Benjamin Tatar, što zajedno čini veliki broj nosilaca igre Borca iz prethodne sezone koji su napustili banjalučki klub
Guliashvili podjednako pokriva i desno i lijevo. Nije tacno da je samo desno. Pa vrlo je izvjesno da Ikića ne planiraju ovdje. i to ti je to.
Ne bi ga dovodili da može samo to igrati pa će vjerovatno biti napadač, Giorgi isto igra više pozicija u napadu.
I takvi igraci mogu odgovoriti u vise formacija. To je jako bitno da ne zaboravite.
Joj i ovoga je previse o Mirzi i taktici.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:17I takvi igraci mogu odgovoriti u vise formacija. To je jako bitno da ne zaboravite.
A znamo koliko je Mirza takticar i kad Obuca predlozi promjenu formacije, onda kaze Repuh hanjka hanjka i pljune i onda se promijeni formacija![]()
Kako to mislis na forumu nisu sve takticki geniji??djokica je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:35Joj i ovoga je previse o Mirzi i taktici.pjankesarajevo je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:17I takvi igraci mogu odgovoriti u vise formacija. To je jako bitno da ne zaboravite.
A znamo koliko je Mirza takticar i kad Obuca predlozi promjenu formacije, onda kaze Repuh hanjka hanjka i pljune i onda se promijeni formacija![]()
Mi, ustvari, ne znamo je li i koliko je Mirza takticar.
To mogu znati samo oni koji poznaju materiju profesionalno i gledaju Sve Mirzine treninge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.