FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 00:40

Capt_Billy je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:mozda za prvenstvene utakmice,ali problemi bi nastali u eurokupovima!
Ma ne znam ljudi sta se lozite na te eurokupove. Danas vise nema levatskih ekipa da se mogu izvuci. Polako sa tim, za to je potreban rad, rad i rad nekih 3 do 5 god, bez puno varnica u ekipi. (Ne da se dogodi opet, da Amar moli upravu da plate Simetu i Bucanu da ostanu, a oni nista, pa da nam se opet dogodi Hapoel).

Mislim bude li to opet ista prica na kraju ove sezone, nista od nas. REALNO. Mi smo prosle sezone bas finu ekipu imali i za evrope, pravi tempo igre. Ali jbg, PARE, PARE i PARE ( Bekric, Sime i Bucan), LJUDI KOJI SU NOSILI IGRU, odose jer klub ih nije mogao platiti!!!

Sacemo da vidimo, nakon ove sezone, (Zeba, Visca, Sehic), naravno ako odu a za male pare, nista nismo uradli. Dakle opet je Amar majstor uspio vratiti i opet trojicu imamo dobrih. Dakle sada je opet do uprave i njihovih poteza. E tu je evropa, a ne praviti novi tim pred evropu.!!

Naravno tu je potreban budet od nekih 30 miliona KM da bi se sve moglo pokriti i neke 3 do 4 ekipe u ligi koje svake god mogu biti konkurenti za naslov. Cisti primjer u susjednoj drzavi je FK Partizan. Ljudi su trenutno giganti na ovom nasem prostoru i nadam se da cemo i mi kao i oni uspjeti jer smo na dobrom putu. Ali sada razmisljati, sto 16.000 a ne 25.000, mislim to je van svake pamet. Da je nama prosjek svake tekme 15.000 pa onda razmisljati od 25.000, to bi bila druga prica!! :D :D :D

FORZA ZELJO!!!

Zvijezda 1:3 Zeljo!!!! Lazar, Beslija, Lazar :D :D :D :D
ja sam se zayebavao za tih 85 000 a ti me citiras,ne mislis valjda da sam mislio ozbiljno!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 mar 2011, 00:58

ja sam se zayebavao za tih 85 000 a ti me citiras,ne mislis valjda da sam mislio ozbiljno!
Pa ja koliko vidim ja nigdje nisam naveo tih 85.000 sjedecih mjesta!!!?? :mrgreen: :mrgreen:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 00:59

ma da,ali taj post moj,koji si citirao je bio komentar na jednog koji je napisao da je 90 000 prava mjera,zayebavali smo se malo :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 mar 2011, 01:01

Kume ti kada si tek dosao bio si normalan hehe
izgleda i ti ode u suplje provokatoore ehhehe na obje strane!!!
Pa kume ja ne znam da sam tebe ili nekoga drugog provocirao. Mozda sam se malo na prgav nacin izrazio i izvinjavam se zbog toga. Ali realno gledajuci sam upravu!!! :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 04 mar 2011, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 mar 2011, 01:03

Oj boge otis'o forum u qrac. :?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 mar 2011, 01:04

Neprilagodjen je napisao/la:ma da,ali taj post moj,koji si citirao je bio komentar na jednog koji je napisao da je 90 000 prava mjera,zayebavali smo se malo :D
:D :D :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 mar 2011, 01:06

tanzla je napisao/la:Oj boge otis'o forum u qrac. :?
Pa ja ne znam kakav ti problem vidis!!?? Ljudi normalno komentarisu i postavljaju svoja misljenja!! :? :? :?

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 04 mar 2011, 01:23

@ Capt_Billy Druze ti ubi postovima pa kad se navadis ne znas stati,na jednoj stranici tvojih je 90% postova,de odvadi malo ne moze doci do rijeci od tebe :mrgreen: :?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 mar 2011, 03:48

LudLo 2 je napisao/la:@ Capt_Billy Druze ti ubi postovima pa kad se navadis ne znas stati,na jednoj stranici tvojih je 90% postova,de odvadi malo ne moze doci do rijeci od tebe :mrgreen: :?
I onda kad dodjes do rijeci ti napises nesto bezze a ne nesto sto ima veze sa temom...

Nemojte se paliti na ono sto pisu tipovi poput nick-a, da nam je stadion sa 20 000 premalen i da nam treba veci jer je razlika u odrzavanju 20 000 i 200 000 stolica sasvim mala jer oni pojma nemaju o tome cak i u svojim postovima to priznaju.
15-20 000 bi bilo savrseno,za nas klub po mom misljenju i sasvim realno za odrzavanje.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 mar 2011, 03:51

malta071 je napisao/la:
LudLo 2 je napisao/la:@ Capt_Billy Druze ti ubi postovima pa kad se navadis ne znas stati,na jednoj stranici tvojih je 90% postova,de odvadi malo ne moze doci do rijeci od tebe :mrgreen: :?
I onda kad dodjes do rijeci ti napises nesto bezze a ne nesto sto ima veze sa temom...

Nemojte se paliti na ono sto pisu tipovi poput nick-a, da nam je stadion sa 20 000 premalen i da nam treba veci jer je razlika u odrzavanju 20 000 i 200 000 stolica sasvim mala jer oni pojma nemaju o tome cak i u svojim postovima to priznaju.
15-20 000 bi bilo savrseno,za nas klub po mom misljenju i sasvim realno za odrzavanje.
pises glupposti ja sam reko da sa 16 000 nista dobit necemo nego igrat evropu na kosevu, kad me vec uzmas usta procitaj sta sam napiso
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 mar 2011, 04:53

Ti si napisao mnogo gluposti i sad kad bi ja poceo da te citiram za svaki post bio bi ko Capt Billy svuda po forumu :D a to mi nije cilj.
Al hajd' eto da izdvojim par stvari i da probam da ukazem na tvoje greske.
Sto vise stolica to vise sponzora teorija nije bas istinita jer kao sto neko rece reklame se ne postavljaju po stolicama i ako ti treba bolje objasnjenje to onda znaci da nisi kvalifikovan da raspravljas o ovome.
Sto vise stolica to vise troskova je istina jer treba sve te stolice uvijek drzati cistim i ispravnim iako svaka od njih ne donosi profit vecim djelom sezone.
Kao sto rekoh 15 000-20 000 po mom misljenju bi bilo savrseno a sve preko toga luksuz.
Kosevo bi bilo vise nego isplativo za par utakmica tokom sezone koje potrazuju veci broj stolica od gore navedenog broja ukoliko bi ispunjavalo uslove.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 mar 2011, 05:04

malta071 je napisao/la:Ti si napisao mnogo gluposti i sad kad bi ja poceo da te citiram za svaki post bio bi ko Capt Billy svuda po forumu :D a to mi nije cilj.
Al hajd' eto da izdvojim par stvari i da probam da ukazem na tvoje greske.
Sto vise stolica to vise sponzora teorija nije bas istinita jer kao sto neko rece reklame se ne postavljaju po stolicama i ako ti treba bolje objasnjenje to onda znaci da nisi kvalifikovan da raspravljas o ovome.
Sto vise stolica to vise troskova je istina jer treba sve te stolice uvijek drzati cistim i ispravnim iako svaka od njih ne donosi profit vecim djelom sezone.
Kao sto rekoh 15 000-20 000 po mom misljenju bi bilo savrseno a sve preko toga luksuz.
Kosevo bi bilo vise nego isplativo za par utakmica tokom sezone koje potrazuju veci broj stolica od gore navedenog broja ukoliko bi ispunjavalo uslove.
dobro posto vidim da se pravis pametan, nisam mislio na stolice nego na uredjenje stadiona vise prostora veci obim vise poslovnih prostora itd a vi intelektualci koji bi da date pola zeljine imovine za 16 000 stolica razmislite sta pisete, jer ne pravis stadion svako 6 mjeseci ako ces dati imovinu u centru grada i napravit od ove grbavica sa kapacitetom 15 000, novu sa kapacitetom od 16 000 a pritom izgubit 500 kvadrata zemljista pozabavite se malo vise ekonomijom i matematikom, to sto je sad prosjek 5 000 ne znaci da za 10 godina nece biti veci, sto sada nemamo bitnih utakmica ne znaci da za 5 godina beces igrat kup uefa, tih 16 000 ce bit malo.... posto se veoma nadaren i pomalo vrijedjas, necemo vise diskutovat jos jednom da ti objasnim sustinu dat ces pola imovine kluba u centru grada zato sto je tesko odrzavat 25 000 bravo ekonomisto sa razumjevanjem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 04 mar 2011, 05:15

MI VOLIMO LAZARAAA, ON JE NASHA DIIKAAAA, VOLIMO GA VISHEEEE NEGO PREDSJEDNIKAAAAA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :lol:
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 04 mar 2011, 08:35

ma ljudi hajmo malo skrenut sa toga svega!sutra igramo jednu od najvaznijih utakmica ove sezone!!
GRADACAC AWAY

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 mar 2011, 09:55

ellaxaz je napisao/la:Nakon 15. kola:

1. FK. Borac 9
2. FK. Željezničar 7
3. NK. Široki Brijeg 4
4. FK. Sarajevo 4
5. NK. Travnik 1
6. FK. Sloboda 0
7. FK. Leotar -1
8. NK. Čelik -2
9. FK. Slavija -2
10. FK. Rudar P. -3
11. FK. Olimpic -3
12. NK. Zvijezda -5
13. FK. Drina Z. -7
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Velež -8
16. HŠK. Zrinjski -8

I dalje na vrhu bez promjena, slijedi zimska pauza! :lol:
Nakon 16. kola:

1. FK. Borac 12
2. FK. Željezničar 7
3. FK. Sarajevo 4
4. NK. Široki Brijeg 1
5. FK. Sloboda 0
6. NK. Travnik -1
7. NK. Čelik -2
8. FK. Rudar P. -2
9. FK. Slavija -2
10. FK. Leotar -3
11. FK. Olimpic -3
12. NK. Zvijezda -4
13. FK. Drina Z. -7
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Velež -8
16. HŠK. Zrinjski -8

Nastavljamo dalje :mrgreen: .
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 mar 2011, 10:00

@ellaxaz

по ' је ова ? ??

?, ? " " $ " " " на ", " " " не "...

' $ је то ? $ ¥ $ ", " " се ? ? & " " ?, ? ", ? та ? " ? " "? :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 mar 2011, 10:10

U početku prvenstva može poslužiti kao dobar pokazatelj ;)
a već poslije (u trećoj trećini prvenstva) sve više liči na zvaničnu tabelu. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 mar 2011, 10:11

Služi itekako, pogotovo na proljeće. Ova tabela npr. pokazuje da mi moramo uzeti najmanje 5 bodova na gostovanjima više od Borca uz sve domaće pobjede. Pogotovo je ova tabela bitna slabijim timovima koji se bore za opstanak i kojima je bod sa strane ravan ćudu. Npr. ako bi do kraja prvenstva bili svi kečevi onda Velež i Zrinjski ispadaju. Ako ćemo rezonovati da ništa nije bitno onda ni priča o "dobrom" raspored nema nikakvu važnost. Što se mene tiče ja uvijek sebi pravim ovu tabelu i samo nju gledam kad treba šta sračunati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 04 mar 2011, 10:22

..........naprijed Zeljo, samo naprijed.....
..........gje ti igras, tu smo mi.............
..........nikad neces biti sam................
..........mi smo tvoji, sinovi.................
..........NAPRIJED ZELJO , SAMO NAPRIJED........
.......... :D :D :D
Željezničar za život cijeli !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 mar 2011, 10:23

Stadion od 16000 sjedećih natkrivenih mjesta je za naš klub i naše uslove trenutno optimalan. Možda bi stadion od 22000 bio idealan, ali je i ovo kao što rekoh optimalno. Vratimo li se unazad, eto samo do rata, vidjećemo da je više od 16000 gledalaca na Željinim utakmicama, kada smo domaćini, bilo možda 3-4 puta (New Castle, i par utakmica sa pitarima. Željo ima i svoj gradski stadion Koševo, na kojem je osvojio skoro pola svojih titula i na njemu može igrati kada god poželi, uz određenu nadoknadu. Međutim za tim nema potrebe. Koševo je stadion koji prima oko 35000 gledalaca i nakon rata ga je uspio napuniti jednom Željo i 1-2 puta reprezentacija BiH i niko više. Objekat takve veličine je sigurno velika fula. Nick je govorio da bi bilo bolje imati veći stadion zbog poslovnih prostora, a vjeruj mi ti poslovni prostori će biti i na stadionu kapaciteta 16000, jer će se isti nalaziti ispod i oko tribina, jer će stadion po projektu biti izdignut jedno 10-tak metara iznad zemlje i u tom prostoru će se nalaziti poslovni prostori. Neka se on napravi, a onda ćemo znati koliko puta će tokom godine biti tijesan za gledatelje. Moram još nešto reći Nicku, jer govori kako mi dajemo zemljište za stadion od 16000 stolica. Moram reći da stadion od 16000 stolica košta preko 35 miliona eura iako ćemo pošteno za te pare ovaj grad će potencijalnom investitoru dati zemljište na sred Baš-Čaršije, a ne na Grbavici. Trebamo biti sretni da se ovo oko stadiona sve dobro završi. Željo će profitirati. Budite sigurni. Željo je šampion i u Gradačac ide po novu pobjedu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 169 gostiju.