NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
2:0 Karalic
- samoposteno
- Kontakt:
Ima radio zenit stabilniji je i ne sjecka
Ma dobro sjecka,nismo vidjeli gol..ali hvala momcima do neba koji uopšte hoće da stremaju...meni je OK..valjda će neko postaviti drugi gol
dobar je gol bio, doduse odbila se od gostujuceg igraca (koliko sam ja uspio vidjeti na zenitovom prenosu)
- samoposteno
- Kontakt:
Kakva atmosfera i igra na terenu 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rutniski privesti kraju i objesiti tablu "GODISNJI" na ulaz u sluzbene prostorije

Kada Čelik bude igrao grupe europe, a mi djecu/unucad imali, imat cemo im sta pricati. Od pocetka kantonalne, preko Graza, ove utakmice i narednih. Ovo ce biti filmska prica oporavka jednog kluba, uvjeren sam u to. I to u netflix produkciji 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Plačem ko godina.
Kad bi voljeli sa Slobodom igrati?
Meni licno, da je odmah na pocetku, prvo ili drugo kolo
Meni licno, da je odmah na pocetku, prvo ili drugo kolo

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Izvinite na upadu momci samo da čestitam plasman u prvu ligu i aBd povratak gdje pripadate. Kako zagrmi stadion jedna si jedina to trebamo slušati na što više stadiona a ne kako mrzitelji države skandiraju zločincima. Sretno vam u prvoj ligi 

Emiiiiir Karallliiiiiccc 3:0
PS. Convicts u delirijumu

FKSDoGroba
Hvala, vidimo se uskoro, nemojte se opustati hahaha
EDIT:
4 hiljade u live prenosu, 7 hiljada na stadionu...Ovog vikenda, osim finala LP-a, najgledanija utakmica na ovim prostorima

PS. Convicts u delirijumu

FKSDoGroba
Hvala, vidimo se uskoro, nemojte se opustati hahaha
EDIT:
4 hiljade u live prenosu, 7 hiljada na stadionu...Ovog vikenda, osim finala LP-a, najgledanija utakmica na ovim prostorima

Neka ostane stream da se isprati slavlje.
Prvo kolo i to u Tuzli da gostujemo odmah

Bravo momci, svaka čast kakva sezona nevjerovatna
Čestitke i Robiji i svima koji su bili na tekmi, nadam se da će od sljedece sezone i posjeta biti na boljem nivou jer ovo je prelijepa prica
SAMO ČELIK!
Toooo bravoo momci stižemo prva ligo fbih 

Prva liga federacije, eto nove zajebancije 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi i promociji od pitara
Nadam se da ćemo vas pogurati sa 2-3 igrača na posudbu, pa da se već iduće sezone “pofajtamo “ ko u dobra stara vremena

Nadam se da ćemo vas pogurati sa 2-3 igrača na posudbu, pa da se već iduće sezone “pofajtamo “ ko u dobra stara vremena

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.