NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Sretno Čelik, vidimo se na jesen, pozdrav iz slobodarske Tuzle.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nakon oluje evo ga razvedrilo se iznad Bilinog Polja.
Zapad obara rekord kao što sam rekao..bit će na zapadu 8000
Zapad obara rekord kao što sam rekao..bit će na zapadu 8000
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo šta smo mi preživjeli, ne bi nijedan klub u ovoj državi. I opet im svima lekciju očitavamo. Iz **** 3/2. lige.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nismo Millwall, Napoli, al' smo Zenica 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ima li đe radijski prijenos s komentatorom? Zapeo sam na putu, pitanje je hoću li stić i na 2. Pol.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A vozim jbg

@laudrop poguraj da puste stream sa stadiona barem 10 minuta ranije da vidimo atmosferu.
Pusten stream 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- samoposteno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajde likČeeeeee 

- 7Aprildomemoj1
- Kontakt:
Sretno Čeliku
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
Goooooool Zuna Seliiiiim
- samoposteno
- Kontakt:
Hajmo jos koji da drugo igramo opusteno
Hvala svima sto su volontirali za dosadasnje strimove i davali sebe klubu, al **** vas caca i sjeckanje prenosa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.