FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Protiv nas će izgledati kao Iniesta. Sretno ramicu a ovi što ga tjeraju zbog derbija svako bi ono uradio da njegov tim pobjedi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sretno
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:44Druže de malo odmori, pišeš samo da bi napisao, pa šta god. Agresivno namećeš svoje stavove, a lupaš 90% stvari koje napišeš.
sto je provocirao plavu krmad, trebao je dobiti povecanje plate, ali ga je kurvetina umjesto toga otpustila.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Hvalaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:44Druže de malo odmori, pišeš samo da bi napisao, pa šta god. Agresivno namećeš svoje stavove, a lupaš 10% stvari koje napišeš.
Sjajan posao je napravio. Toliko je provocirao da im je DIREKTNO isprovocirao Evropu. Svaka cast Tare kompjuteru.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ExchangeOffice
Treba jos plakat za debilom, yebo ga otac i onaj ko ga nauci da se onako ponasa.
Dakle može se očekivati pretvaranje Ramića u Krossa
- ExchangeOffice
Eto kriv samo Tare koji sigurno nije tako planirao a nisu krivi ostali degenerici koji nisu u stanju sačuvati loptu i rezultat 10-15 minuta,i nije igrao protiv Igmana pa nas poniziše i ostaviše krmad ispred nas
Slovom i brojem četrnaest 14.Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 17:25
Pa evo posto ne pratim objasni nam ti.?
Onda jos 7 igraca iz rostera slicne kvalitete mogu da isto idu a dosta su stariji od njega...
A gdje ih ti pratis?
Koliko utakmica u sezoni turbulentnoj bez Koseva si ti pratio uzivo Sarajevo kad potezes tu temu?
Ko god misli da zbog derbija treba otici taj nemma veze sa nogometom.
Previše padova iz utakmice u utakmicu nemože se u Sarajevu postati zvijezda jednim poluvremenom ili.utakmicom .
FK Sarajevo je jednostavno takvo da bilo koji domaci igrač mora 10× više da se zalaže da bi postao "ljubimac publike" nego neko sa strane to je tako i ko zna zašto.
Mislim.da je prerano umislio da je vrhunski igrač al to se postaje 27 28 godina.
Nažalost Radovac broj 2 i ništa više.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Jeste jbg, da smo pobjedili svi na forumu bi stavljali avatre njega i dizali bi ga u zvijezde.
Edit: Tako je, i ja sam misljenja da mu je receno al eto.
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 11 jun 2023, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad se vec hvatate te lopte, nije je Ramic sigurno saimoinicijativno ubacio nego po necijim instrukcijama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Stani ba malo. Pricamo o ubacenoj lopti a ne o tome po cemu je mozda zasluzio da ostane? Nista on pokazao nije a itekako mu se davala sansa. Ja sam neki dan pisao da mu se mogla dati jos jedna godina prilike dok je jos uvijek u21 i ako ovako nastavi noga nakon toga. Mislim da je to bilo najpametnije i siguran sam da ga Zrinjski dovodi da pokrije zasticeno godiste (Ilinkovic i Sucic istice posudba) pa ako uz to i trzne se dobro jeste.
A svakako mislim da nije razlog ne produzivanje ugovora ona scena sa derbija. I da se ne pitate dalje imao je instrukcije s klupe da to uradi.
A svakako mislim da nije razlog ne produzivanje ugovora ona scena sa derbija. I da se ne pitate dalje imao je instrukcije s klupe da to uradi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
sretno ramicu! nije iskoristio priliku, ni prvi ni zadnji.
delac je na odmoru, uopce nije u Sa, tako da bezze pricate. nadam se da nece doci, gurati imenjaka ako misle da je talent, inace na posudbu a dizdarevic i neki novi da se bore za jedinicu.
bitnije dovesti stopera da golman ima manje posla...
delac je na odmoru, uopce nije u Sa, tako da bezze pricate. nadam se da nece doci, gurati imenjaka ako misle da je talent, inace na posudbu a dizdarevic i neki novi da se bore za jedinicu.
bitnije dovesti stopera da golman ima manje posla...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
A da nismo ga primili zbog amaterski reakcija Cirjaka,Radovica i Serbecica pisali bi
Bravo Ramicu,IQ 500,pametan potez,zrtvovao crveni da pomogne ekipi,novi ugovor

Ne kontam ovo,prodje sve selekcije od U15 do U19,ubacis ga u prvi tim,dadnes more sansi i ne pokaze se toliko lose kakvih je sve ubleha znalo biti.Na kraju pustis ga Zrinjskom dok je jos U21 koji je jedva docekao.Ne sumnjam da ce biti Iniesta u primeu sljedece sezone.Vidjet cu hoce li onda hvaliti ovaj glup potez ne produzenja ugovora.Gluposti se fataju ljudi skroz
Sretno Ramicu!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Jos jedan CMF kojeg smo gusili predaleko od gola. Poslije Alena Mustafica, Kapica, TSSa, Mirze Mustafica, Vrancica... sad i on. Kasnije cemo se ibretit kad pokida negdje drugo, kae kako to.
Na derbiju je pokazao ciganluk i zbog tog mi nije zao sto ide, al moramo prestat unistavat veznjake guranjem na neprirodne pozicije. Kod nas Tarik Ramic i Alisah igraju istu poziciju jbt, onda se pitamo sto je Tare bio los. Zamisli da su u Barseloni trpali Inijestu umjesto Busquetsa uz obrazlozenje "pa sta, obojica ste veznjaci, sta fali je li DMF, CMF ili AMF". Ovako cemo ugusit i Nurkovica i Buljubasica, ako i dobiju priliku.
Na derbiju je pokazao ciganluk i zbog tog mi nije zao sto ide, al moramo prestat unistavat veznjake guranjem na neprirodne pozicije. Kod nas Tarik Ramic i Alisah igraju istu poziciju jbt, onda se pitamo sto je Tare bio los. Zamisli da su u Barseloni trpali Inijestu umjesto Busquetsa uz obrazlozenje "pa sta, obojica ste veznjaci, sta fali je li DMF, CMF ili AMF". Ovako cemo ugusit i Nurkovica i Buljubasica, ako i dobiju priliku.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Bio je skoro kod svih navijača na spisku za odlazak a sada kukamo što je otišao. Zbog čega ?
Ma kako god, pustiti samo tako mladog igraca je suludo. Trebali smo produziti ugovor i poslati ga na posudbu. Nijedan normalan klub ga ne bi pustio samo ovako i onda da pojaca direktnog konkurenta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Jesmo li ih "pojačali" to ćemo još da vidimo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ebi46, SamoDaKazeem i 53 gosta.