Pogledaj kasnije pa ces vidjet da nije imo na povratnoj nikog lukaku pokriven gadjo je jedino moguce mjesto gdje je mogo da pogodi,jedan od sto golmana ce odbranit ono sto je ederson odbranio lukaku i ovaj korner prije kraja nisam ni vidio ko je suto i ono je samo nesreca sto nije usloGG3 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:29Pa bolje bi bilo da su nas ubili, a ne da izgubimo zbog sebicnog kepeca i vracara iz AfrikeElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:26
Ma necu nikog ni da psujem ni da vrijedzam ni da proklinjem respektujem i odlmana i gg3 znam da su navijaci intera ove padobrance necu ni komentarisat.
Ja sam na momke preponosan ko je ocekivo da ce se doc do finala nije niko svi su svjetski mediji i strucnjaci najavljiva da ce nas siti veceras ubit a nista oni nama veceras nisu mogli neutralisani skroz i smijem rec da smo veceras zasluzili produzetke
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Al reakcije na tribini one zlatne generacije sve govori
Ljudima muka bilo gledat sta se radi…

Ljudima muka bilo gledat sta se radi…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma broz na 11m sam stojao… Hajde da je pokusao kroz noge sutat al on sutao u visi tjela a imao je vremena i pogledao u zrak i osutao onako…ElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:41Pogledaj kasnije pa ces vidjet da nije imo na povratnoj nikog lukaku pokriven gadjo je jedino moguce mjesto gdje je mogo da pogodi,jedan od sto golmana ce odbranit ono sto je ederson odbranio lukaku i ovaj korner prije kraja nisam ni vidio ko je suto i ono je samo nesreca sto nije usloGG3 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:29Pa bolje bi bilo da su nas ubili, a ne da izgubimo zbog sebicnog kepeca i vracara iz AfrikeElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:26
Ma necu nikog ni da psujem ni da vrijedzam ni da proklinjem respektujem i odlmana i gg3 znam da su navijaci intera ove padobrance necu ni komentarisat.
Ja sam na momke preponosan ko je ocekivo da ce se doc do finala nije niko svi su svjetski mediji i strucnjaci najavljiva da ce nas siti veceras ubit a nista oni nama veceras nisu mogli neutralisani skroz i smijem rec da smo veceras zasluzili produzetke
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma nek je on Sassuolu zabio to je bitno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Sta bi onda trebali navijaci sitija pisat za halanda pojeo ga acerbi jednu priliku imo
Sve je to tako al u ovakvim utakmicama se bolje ne naci u sansi uopste nego ne zabijat zicere koji te na kraju kostaju poraza.ElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:49Sta bi onda trebali navijaci sitija pisat za halanda pojeo ga acerbi jednu priliku imo
Sezona je bila odlicna, van svih ocekivanja al ostane zal kad izgubis na ovaj nacin finale.
Svaka čast na komentaru, umjesto da budu ponosni na momke koji ako nisu bili bolji nisu ni lošiji od favoriziranog Cityja i čestitat misteru kako je postavio taktiku, oni ovako psuju igrače.ElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:14Bravo navijaci pljujte igrace aferim svima vidim jedva se docekalo da se izgubi da se moze velicat dzeko a pljuvat lautaro i lukaku ko da smo navijaci igraca a ne kluba.
Zalosno je da se pljuju igraci voljenog kluba koji su veceras parirali sitiju koji nije nista bio bolji i dobili su ovo vise sretno nego spretno.
Bravo svim igracima bravo mister u augustu niko nije vjerovo da ce se grupa proc stid me majke mi veceras sto sam navijac intera zbog pojedinaca ovde respekt za ove navijace na stadionu koji jos evo pjevaju to su pravi navijaci
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Zao nam je druze svima Bogu plakat sta nam nije tjelo u gol al sta je tu je nije razlog da se pljuju igraci koji su nas i doveli u ovo finale u koje nije niko vjerovo da cemo ga opste igrat i kad smo dosli u njega niko nije vjerovo da mozemo parirat sitiju a mi smo veceras odigrali mec protiv njih odlican samo sreca nije bila na nasoj strani jbgmostar_mo je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:55Sve je to tako al u ovakvim utakmicama se bolje ne naci u sansi uopste nego ne zabijat zicere koji te na kraju kostaju poraza.ElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:49Sta bi onda trebali navijaci sitija pisat za halanda pojeo ga acerbi jednu priliku imo
Sezona je bila odlicna, van svih ocekivanja al ostane zal kad izgubis na ovaj nacin finale.
Ma stoji sve to al vruca glava jeebiga... meni je licno Lautaro odvratan zbog svoje sebicnosti, Lukakua iskritikujem zbog nevjerovatnih promasaja u bitnim utakmicama al mi je drag jer je dobar cool lik.ElPrincipe je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:04Zao nam je druze svima Bogu plakat sta nam nije tjelo u gol al sta je tu je nije razlog da se pljuju igraci koji su nas i doveli u ovo finale u koje nije niko vjerovo da cemo ga opste igrat i kad smo dosli u njega niko nije vjerovo da mozemo parirat sitiju a mi smo veceras odigrali mec protiv njih odlican samo sreca nije bila na nasoj strani jbgmostar_mo je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:55Sve je to tako al u ovakvim utakmicama se bolje ne naci u sansi uopste nego ne zabijat zicere koji te na kraju kostaju poraza.ElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:49Sta bi onda trebali navijaci sitija pisat za halanda pojeo ga acerbi jednu priliku imo
Sezona je bila solidna, dobra. Ne mozes imati 12 poraza u ligi sa ovom ekipom koja ravnopravno igra finale sa citijem i reci odlicna sezona.mostar_mo je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:55Sve je to tako al u ovakvim utakmicama se bolje ne naci u sansi uopste nego ne zabijat zicere koji te na kraju kostaju poraza.ElPrincipe je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:49Sta bi onda trebali navijaci sitija pisat za halanda pojeo ga acerbi jednu priliku imo
Ovo veceras inzaghi je pripremio stvarno dobro, ali iduce sezone ga ceka izuzetno vazna sezona gdje ce morati konacno dokazati da moze da uradi velike stvari i u ligi. Ovo sve naravno pod uslovom da mu se da ponovo kompetitivan tim kao i ove sezone, sto su velike sanse da ce se i desiti, ako ne bude nekih neprijatnih iznenadjenja, a ne bi trebalo biti.
-
- Kontakt:
Iskreno za mene je vecras samo hakan podbaciomostar_mo je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:10Ma stoji sve to al vruca glava jeebiga... meni je licno Lautaro odvratan zbog svoje sebicnosti, Lukakua iskritikujem zbog nevjerovatnih promasaja u bitnim utakmicama al mi je drag jer je dobar cool lik.ElPrincipe je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:04Zao nam je druze svima Bogu plakat sta nam nije tjelo u gol al sta je tu je nije razlog da se pljuju igraci koji su nas i doveli u ovo finale u koje nije niko vjerovo da cemo ga opste igrat i kad smo dosli u njega niko nije vjerovo da mozemo parirat sitiju a mi smo veceras odigrali mec protiv njih odlican samo sreca nije bila na nasoj strani jbg
Ma Lauraro je podbacio pogotovo u prvom poluvremenu jer je svaku loptu koju je primio na nekih 20-30 metara od gola izgubio zbog loše kontrole, bas se nasao u panj modu isto kao za Argentinu prošlo SP - ja sam očekivao od njega neki lucidni potez nešto da napravi, a imao je 5-6 situacija gdje je mogao nešto izmisliti, a o promašaju gdje mu golman nije uopšte blizu ni u nogama da ga ondje ne prebaci to ne mogu shvatiti - pogotovo jer je igrač koji zna svašta sa loptom, pa čak da ni dribling ne pokuša već drikt u njegova prsa.ElPrincipe je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:15Iskreno za mene je vecras samo hakan podbaciomostar_mo je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:10Ma stoji sve to al vruca glava jeebiga... meni je licno Lautaro odvratan zbog svoje sebicnosti, Lukakua iskritikujem zbog nevjerovatnih promasaja u bitnim utakmicama al mi je drag jer je dobar cool lik.ElPrincipe je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:04
Zao nam je druze svima Bogu plakat sta nam nije tjelo u gol al sta je tu je nije razlog da se pljuju igraci koji su nas i doveli u ovo finale u koje nije niko vjerovo da cemo ga opste igrat i kad smo dosli u njega niko nije vjerovo da mozemo parirat sitiju a mi smo veceras odigrali mec protiv njih odlican samo sreca nije bila na nasoj strani jbg
Trema. Ponašao se ko pjetlić ekipe a ne glavni igrač tima.Sport90 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:22Ma Lauraro je podbacio pogotovo u prvom poluvremenu jer je svaku loptu koju je primio na nekih 20-30 metara od gola izgubio zbog loše kontrole, bas se nasao u panj modu isto kao za Argentinu prošlo SP - ja sam očekivao od njega neki lucidni potez nešto da napravi, a imao je 5-6 situacija gdje je mogao nešto izmisliti, a o promašaju gdje mu golman nije uopšte blizu ni u nogama da ga ondje ne prebaci to ne mogu shvatiti - pogotovo jer je igrač koji zna svašta sa loptom, pa čak da ni dribling ne pokuša već drikt u njegova prsa.
A Lukaku je priča za sebe. Ja se ne sjećam jedne jedine velike utakmice koju je taj čovjek sam rješio. Evo sjedim, razmišljam i neznam.
Sve u svemu, po mom mišljenju sezona je ipak uspješna. Imali smo padova ( najviše zbog Škrinjara) aliii uspješna. Da mi je neko na početku sezone ovo ponudio, bez razmišljanja ni potpisao . S druge strane, poraz opet boli jer je utakmica bila u svakom momentu blizu i bilo ko je mogao prevagnuti. Mozda da je Lautaro bio malo pametniji, da smo poveli pobjedili bi. Lakse bi mi bilo da su nas razbili 4-0 nego ovo mrsavo 1-0. Treba rok odraditi da valja pa u nove pobjede.
Dimarco i Onana su jedini bili na nivou.
Mene je zabolila samo reakcija Hakana I Darmiana kod gola . Bastoniju je pobjegao, ok. Ali njih dvojica obadvojica stoje ispred igraca, gledaju kako lopta ide u gol, i samo je pogledom obojica ispratise
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Neki od vas niste vjerovali da grupu mozemo proci i sad serete nesto igracima. Momci su odigrali odlicnu utakmicu protiv masine koja je cijelu sezonu unistavala sve pred sobom. Ne da si ih zatvorio nego si napravio cak i dovoljno da ih pobijedis. Ovo je strasan rezultat!
Sve to stoji al kako napisa soccerfan trema je neke pojela.. Lautara prvenstveno i vidilo se sinoc zasto je u reprezentaciji treca opcija...nema tu osobnost jednostavno kao sto su imali Aguero ili Tevez.obagol je napisao/la: ↑11 jun 2023, 07:27Neki od vas niste vjerovali da grupu mozemo proci i sad serete nesto igracima. Momci su odigrali odlicnu utakmicu protiv masine koja je cijelu sezonu unistavala sve pred sobom. Ne da si ih zatvorio nego si napravio cak i dovoljno da ih pobijedis. Ovo je strasan rezultat!
Hakana isto je trema pojela..
Lautaro je bio prva opcija u reprezentaciji do ovog SPa na kojem je nastupio sa ozljedom, pa bio je prvi strijelac reprezentacije na Coppi ima 20+ golova za reprezentaciju i među 10 strijelaca je vec sad, a sa ovim da je sebican se slazem, to sam pisao i ranije pogotovo nakon one jedne utakmice u sredini sezone kad smo u zadnjoj minuti imali mrtvaca a on nije zelio dodati Carboniu koji je bio sam samcat na 5 metara nego je pokusavao driblati pa se izgubio.
Vise je trema sinoc pojela Hakana, odigrao je totalno van svojim mogucnosti, osim onog jednog blokiranog suta nije nista imao, ali nema veze svejedno je imao odlicnu sezonu i ne treba mu zamjeriti.
Nego treba predsjednik i Suning malo otvoriti novcanik, i dovesti po pojacanje u svakoj liniji, pa se mozda sljedece sezone moze ponoviti slican uspjeh, a ne da prodaju recimo Onanu sezonu nakon sta je dosao.
Vise je trema sinoc pojela Hakana, odigrao je totalno van svojim mogucnosti, osim onog jednog blokiranog suta nije nista imao, ali nema veze svejedno je imao odlicnu sezonu i ne treba mu zamjeriti.
Nego treba predsjednik i Suning malo otvoriti novcanik, i dovesti po pojacanje u svakoj liniji, pa se mozda sljedece sezone moze ponoviti slican uspjeh, a ne da prodaju recimo Onanu sezonu nakon sta je dosao.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kad vidim ovo place mi se.
Inferiorniji statisticki smo bili duplo kad smo zadnji put osvojili.
Najvise mi je zao Inzaghija koji je ko brava nadmudrio onog nasmrkanog celavca.

Inferiorniji statisticki smo bili duplo kad smo zadnji put osvojili.
Najvise mi je zao Inzaghija koji je ko brava nadmudrio onog nasmrkanog celavca.

Inter ko BiH prvi tim solidan, klupa nikakva
Steta nadam se da ce uloziti malo vise
Klupu ako poprave mogu daleku dogurat od lupam 8 igraca imas 1 koji bi mogo promijeniti tok utakmice ovo ostalo tanko il staro il mlado i neiskusno
Al uglavnom svaka cast doguralo se do finala, a svi su predvidjali ispadanje u grupnoj fazi
Idemo jace
Forza Inter
Steta nadam se da ce uloziti malo vise
Klupu ako poprave mogu daleku dogurat od lupam 8 igraca imas 1 koji bi mogo promijeniti tok utakmice ovo ostalo tanko il staro il mlado i neiskusno
Al uglavnom svaka cast doguralo se do finala, a svi su predvidjali ispadanje u grupnoj fazi
Idemo jace
Forza Inter
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa jeste to sto se tice klupe stoji al opet mi za seria a uslove imamo jednu od dubljih klupa ako mene pitas, sto dovoljno govori koji su to leveli o kojima ovdje pricamo. Ti ako hoces da uzmes ligu prvaka jednostavno moras uloziti odredjene iznose, a mi posljednjih godina ne da nismo ulagali nego smo moze se reci radili suprotno da pokusamo da budemo u nekom plusu.Al jbg valjda ovo ljeto bude bolje pa da iduce godine krenemo po tu drugu zvjezdicu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.