Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Forza City !!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E moji interisti, j.ebo vas lipo Lukaku 

Kakav raspad talijana u finalima 

Libo me tuki za cijelom Italijom i sve klubove i cijelom ligom i koeficijentom.
Rodri the king

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je.bat ce te to kad opet liga padne na 3 mjesta u LP a vi zavrsite 4. SL saga svakako zavrsena

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ko jbe i njih makar moji bili ako ne završe kao jednoznamenkasti nek' se napucaju i uzdišu duboko ako nisu mogli/znali/zaslužili kao ovu sezonu.
Ali Lukaku braćo mila, kakav panj
Ali Lukaku braćo mila, kakav panj
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
3/3 #respect
Šteta za Inter, odlična utakmica i odlična postavka Inzaghija.
Kod onih šansi Intera u drugom poluvremenu meni je pred očima bio onaj revanš protiv Porta i šanse koje je Porto propustio, yebiga nekad negdje dobiješ a negdje izgubiš.
Uglavnom, potvrdili su da su trenutno daleko najtakmičarskija talijanska ekipa. I prošle sezone u osmini finala protiv Poola su odigrali dva vrlo dobra meča, a eto večeras se potvrdilo da znaju igrati velike utakmice.
Kod onih šansi Intera u drugom poluvremenu meni je pred očima bio onaj revanš protiv Porta i šanse koje je Porto propustio, yebiga nekad negdje dobiješ a negdje izgubiš.
Uglavnom, potvrdili su da su trenutno daleko najtakmičarskija talijanska ekipa. I prošle sezone u osmini finala protiv Poola su odigrali dva vrlo dobra meča, a eto večeras se potvrdilo da znaju igrati velike utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TheTruth34
- Kontakt:
Hajde ovi torinski smecari i lopovi, ali komsije...
Velika žal za Italijanima, na kraju 0 trofeja... Proće još godina (najvjerovatnije, mnogi od nas neće to ni dočekati) da budu tri Italijana u finalu.
Velika žal za Italijanima, na kraju 0 trofeja... Proće još godina (najvjerovatnije, mnogi od nas neće to ni dočekati) da budu tri Italijana u finalu.
- muha milanez
- Kontakt:
Zašto raspad?
Sve tri finala bili u egalu, Roma na penale (lutrija), Viola isto nesretno (duplo bolji bili) i Inter večeras protiv Cityja od milijardu eura odigra fenomenalno.
Ne vidim razlog da se Italijani omalovažavaju, igrali su fenomenalnu sezonu. Dokaz da se kvalitet lige popravlja.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma inter je **** od ekipe, mrski su mi vise nego juve i lacio skupa. Za tu ekipu ti navijaju albanci ili ljudi jako niskog iq. Bravo city!
embrace the chaos
Za početak, čudo je kako se uopšte toliko italijana našlo u finalima. 
Inter je pružio dobar otpor i bio ravnopravan protivnik, Milan bi vjerovatno primio tri komada u prvom poluvremenu.

Inter je pružio dobar otpor i bio ravnopravan protivnik, Milan bi vjerovatno primio tri komada u prvom poluvremenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- TheTruth34
- Kontakt:
Kad je 0 od 3, raspad je brate pa da su sva tri finala izgubili na penale..muha milanez je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:25Zašto raspad?
Sve tri finala bili u egalu, Roma na penale (lutrija), Viola isto nesretno (duplo bolji bili) i Inter večeras protiv Cityja od milijardu eura odigra fenomenalno.
Ne vidim razlog da se Italijani omalovažavaju, igrali su fenomenalnu sezonu. Dokaz da se kvalitet lige popravlja.
Nažalost Serie A nikada lošija nije bila, ovo je bila jedinstvena prilika da se malo vrate, ovako će nastaviti da opadaju..
Romi ne svirase cist penal,Fiore primi gol u 90 minuti a mrtvi Lukaku fuli zicer u nadoknadi.Fakat nijedna ekipa nije imala srece.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.