FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 03 mar 2011, 22:46

A gdje to zvanicnici Borca podcijenjuju druge klubove asamim tim i Sarajevske, ja to ne vidim. Izvini, ali mislim da te malo uhvatila paranoja.

Ako mislis na navijace to je normalno, jer ni Sarajlije ne postuju nas iz BL nikako a najmanje na sportskom planu... Kao sto ti rece "voli svoje-postuj tudje!!".

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 mar 2011, 22:54

Neprilagodjen je napisao/la:dobar je borac,drago mi je zbog toga,volio bih da jos napredujete,ali ono sto vam nedostaje je postovanje drugih,onih koji su uvijek bili bolji od vas!
vi ste sad na 90%-100% od svog maximuma gdje ste u istoriji bili,zato ne bi bilo lose da se sa malo vise respecta izrazavate o sarajevskim klubovima koji trenutno nisu ni na 20%-30% od svog nekadasnjeg maximuma,a ipak su ravnopravni sa vama,ili jedan velez koji nije ni 5% sto je nekad bio!
priznajte sami sebi da je ovo prva sezona u vasoj istoriji u kojoj ste bolji ud npr sarajevskih klubova,radujte se svojim uspjesima,tezite ka jos vecim,ali malo postovanja prema drugima ne bi vam skodilo,a tako biste i vi stekli postovanje drugih!
mozda je doslo vase vrijeme dominacije,mozda ubuduce uvijek budete ravnopravni ili bolji od navedenih klubova,ali rano je nakon jedne-dve dobre sezone da tako omalovazavate one koje ste gledali u polufinalu kupa uefa ili u ligi sampiona dok ste vi igrali po drugoj ligi! ne znam da li ste ranije imali i jednog reprezentativca u velikoj sfrj,mislim da niste,a velez,sarajevo i zeljo su ih dali na stotine!

voli svoje-postuj tudje!!
AFERIM BRATE

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 03 mar 2011, 23:01

/ " % " - $ $....
А $ сте " ? $ " не % своје & ??

П.С. ? " ? са ", ? "...
Let's go, Fighter!

"!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 03 mar 2011, 23:39

pa citaj postove unazad pa ces vidjeti da se o drugim klubovima pise svakako,samo ne sa postovanjem! Ima vas 3-4 izuzetka,ali uglavnom su to potcjenjivacki,uvrijedljivi,komentari od strane ostalih.
ne znam u kojim sam procentima toliko ofulio,ako je zeljo nekad igrao polufinale kupa uefa a sad prima 5 ili 7 golova u pred-pred kvalifikacijama,sta drugo zakljuciti nego da taj zeljo vise nije ni na 20% nekadasnjeg kluba,u poredjenju sa evropskim klubovima (a to je jedino relevantno,pustimo nase titule na ovakav ili onakav nacin!)
isto tako mislim da ste vi u poredjenju sa evropom negdje blizu svog dosadasnjeg maksimuma,ne vidim ni da ste prije 20 ili 30 godina igrali sa lozanom da bi bio nesto drasticno drugaciji rezultat nego sada.
a za velez sam pretjerao i da je na 5% sta je bio,nije ni toliko!
srajevo je ravnopravno igralo epske utakmice u ls sa hamburgom,prvakom njemacke,a sad bi od prvaka njemacke primilo 5-6 komada ladno,zato sam i njih stavio na 20% od njihovog istorijskog maximuma,a,po meni,vi ste sad na nekom maximumu u citavoj svojoj historiji (ili istoriji,svejedno)!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 04 mar 2011, 00:03

? &, " на основу " & % $ ? - & " ? ? ? -...
' $, " се те "...

На ' ' " $ $ " " $ " ' ? $ % ", а не " ?...
" то, " " $ " & " " " са " % ? $...

Па ја не ' $ " ", а $ - " Сарајево ? ".
" је ? ствар. & се " ', зна о ' ".
Let's go, Fighter!

"!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 00:28

ja sam pisao potpuno dobronamjerno,jer vidim da ste na dobrom putu,a segment navijaca ja ne bih potcjenjivao niposto!
njihova uloga je cak kljucna u tome kako ce vas percipirati drugi. navescu primjer...
namjerno cu uzeti fk sarajevo jer sam ga hvalio u prethodnim postovima. uporedimo recimo njih i fk velez.u cemu je razlika? razliku,i to ogromnu izmedju jednih i drugih cine upravo navijaci! navijaci fk sarajevo su oduvijek svojom uobrazenoscu "ja pa ja",ucinili da taj klub nikad niko nije volio osim njih samih,a tako je i dan danas. s druge strane navijaci veleza su uvijek bili raja,i svi su taj klub gotivili,a tako je i dan-danas,fk sarajevo vole samo pitari,niko drugi ne moze smisliti taj klub, a velez gotivi 90% raje iako prezivljava najgore trenutke u svojoj istoriji!
vi ste danas negdje na raskrsnici,na pola puta izmedju jednih i drugih,vise od pola raje u federaciji vas jos gotive (osim zagrizenih nacionalista),smatraju vas velikim klubom i pravo im je drago kad ste vi u vrhu a ne neki siroki,modrica,brotnjo i slicni....
cak i lesinari,i pored hiljadu zamjerki koje im neko moze naci,ipak djeluju urbano,furaju svoj fazon,ne prave velike probleme i to je ok,ali ako je suditi po postovima na ovom forumu,vecina obicnih simpatizera fk borac se ponasaju identicno kao pitari,a to je ono "niko kao ja,boli me ona stvar za sve ostale,samo mi smo gradska raja sve ostalo su ljakse i levati,mi smo najbolji sve ostalo su smradovi i sl...)
ps naravno da navijacke price nece uticati na rezultate nekog kluba,ali na ukupni image,koji je isto toliko bitan,hoce i te kako....
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 04 mar 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 00:32

Neprilagodjen je napisao/la:ja sam pisao potpuno dobronamjerno,jer vidim da ste na dobrom putu,a segment navijaca ja ne bih potcjenjivao niposto!
njihova uloga je cak kljucna u tome kako ce vas percipirati drugi. navescu primjer...
namjerno cu uzeti fk sarajevo jer sam ga hvalio u prethodnim postovima. uporedimo recimo njih i fk velez.u cemu je razlika? razliku,i to ogromnu izmedju jednih i drugih cine upravo navijaci! navijaci fk sarajevo su oduvijek svojom uobrazenoscu "ja pa ja",ucinili da taj klub nikad niko nije volio osim njih samih,a tako je i dan danas. s druge strane navijaci veleza su uvijek bili raja,i svi su taj klub gotivili,a tako je i dan-danas,fk sarajevo vole samo pitari,niko drugi ne moze smisliti taj klub, a velez gotivi 90% raje iako prezivljava najgore trenutke u svojoj istoriji!
vi ste danas negdje na raskrsnici,na pola puta izmedju jednih i drugih,vise od pola raje u federaciji vas jos gotive (osim zagrizenih nacionalista),smatraju vas velikim klubom i pravo im je drago kad ste vi u vrhu a ne neki siroki,modrica,brotnjo i slicni....
cak i lesinari,i pored hiljadu zamjerki koje im neko moze naci,ipak djeluju urbano,furaju svoj fazon,ne prave velike probleme i to je ok,ali ako je suditi po postovima na ovom forumu,vecina obicnih simpatizera fk borac se ponasaju identicno kao pitari,a to je ono "niko kao ja,boli me ona stvar za sve ostale,mi smo najbolji sve ostalo su smradovi i sl...)
ps naravno da navijacke price nece uticati na rezultate nekog kluba,ali na ukupni image,koji je isto toliko bitan,hoce i te kako....
Pricas ssame lazii ccccc ee vole vas (f.k. Zeljeznicar)ma obozavaju vas cccccc jesi lazovcina klasicna...
Pa nezznam ja kakvi smo mi s Mostarcima (Red Army) il sa Robijom a kakvi ste vi ..
daj zivota ti nemoze vas rodzena majka smisliti ocimaaa..
PRESTANI SIRITI LAZIII !!!!!STOP NEPOPRAVLJIVIM LAZOVIMA !!!! :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 00:38

pises stvari u koje ni sam ne vjerujes,pa 90% neutralnih ce reci da im je drazi zeljo nego sarajevo,a do ove prosle sezone koja mi nije bas sjela i koja nije licila na ono sto zeljo u stvari jest i sta predstavlja,taj procenat bi bio jos i veci!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 00:41

Pazi da bi bio poštovan moraš poštovati druge a to što si ti rekao je komedija a tražiš poštovanje za svoj klub.
Nisu ti na mjestu postavke jer:

1. Velež u bližoj budućnosti neće biti u vrhu a za dalje sve zavisi jer je Mostar podijeljen i kad se od cijelog mostara oduzme dio koji navija za velež vjerovatno dobiješ neki manji gradić i tu nema potencijala ni navijačkog ni sponzorskog, nije više jedini vladar mostara i te regije. Čast istoriji i svemu ali samo kad bi se ponovo spojili Zrinjski i Velež onda bi nešto bilo ali to je naučna fantastika.

2. Borac ima ogoman potencijal i tek je na početku stvaranja nečega što se brendom zove. U Titovo vrijeme sarajevski klubovi su bili mnogo bolji i to treba zahvaliti mnogo čemu ali u određenoj mjeri i tadašnjoj politici. Danas Banjaluka Krajina i cijela RS iako je imala i ima mnogo problema sa nepoštovanjem ove lige i navijanjem za blizance, okreće se polako Borcu kao svom brendu i to je jedan ogroman navijački i svaki drugi potencijal. Banjaluka je jedan od regionalnih centara sa populacijom preko 600 000 u Banjalučkoj regiji i ne možeš se tako potcjenjivački odnositi prema toj činjenici i pričati o Borcu kao o Olimpiku ili Brotnju ili Modriči.

Dakle mogu da razumijem da si razočaran što niste trenutno prvi pa i to da možete mnogo napredovati u organizacionom, igračkom, marketinškom i svakom smislu vjerovatno i to stoji ali reći za Borac da je na maksimumu i da više ne može, to je čisto potcjenjivanje. Ali gledaću na ovo što si rekao kao na komentar čovjeka koji nije dovoljno upućen u dešavanja oko Borca i u Banjaluci uopšte, o planovima za budućnosti itd. pa ti neću previše uzeti za zlo
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 04 mar 2011, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 00:43

Neprilagodjen je napisao/la:pises stvari u koje ni sam ne vjerujes,pa 90% neutralnih ce reci da im je drazi zeljo nego sarajevo,a do ove prosle sezone koja mi nije bas sjela,taj procenat bi bio jos i veci!
Vjerujem ja u to ehhehe ne brini ti nista a sumnam tih tvojih 90 postoo jbg ipak se to nikada nece znati a ti lupas procente neke i govoris neprovjerene stvari a znas da vas citava Zenica pa i dosta Mostara nemoze smisliti ....
Vi ste po igralistima u Zenici bacali bombe a po Sarajevu hvatala navijace Veleza (ocevidac ko mobilmedie na Malti) i otimali salove i tukli ihh... ako cemo o belajima a o Zepcu d ane govorim i tamo ste boli nozevima i onda naa 90 psoto mrzi al hajdee...
AL HAJDE NBT TEMA JE FK BORAC
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 00:46

Dejan, BL je napisao/la:Pazi da bi bio poštovan moraš poštovati druge a to što si ti rekao je komedija a tražiš poštovanje za svoj klub.

1. Velež u bližoj budućnosti neće biti u vrhu a za dalje sve zavisi jer je Mostar podijeljen i kad se od cijelog mostara oduzme dio koji navija za velež vjerovatno dobiješ neki manji gradić i tu nema potencijala ni navijačkog ni sponzorskog, nije više jedini vladar mostara i te regije. Čast istoriji i svemu ali samo kad bi se ponovo spojili Zrinjski i Velež onda bi nešto bilo ali to je naučna fantastika.

2. Borac ima ogoman potencijal i tek je na početku stvaranja nečega što se brendom zove. U Titovo vrijeme sarajevski klubovi su bili mnogo bolji i to treba zahvaliti mnogo čemu ali u određenoj mjeri i tadašnjoj politici. Danas Banjaluka Krajina i cijela RS iako je imala i ima mnogo problema sa nepoštovanjem ove lige i navijanjem za blizance, okreće se polako Borcu kao svom brendu i to je jedan ogroman navijački i svaki drugi potencijal. Banjaluka je jedan od regionalnih centara sa populacijom preko 600 000 u Banjalučkoj regiji i ne možeš se tako potcjenjivački odnositi prema toj činjenici i pričati o Borcu kao o Olimpiku ili Brotnju ili Modriči.

Dakle mogu da razumijem da si razočaran što niste trenutno prvi pa i to da možete mnogo napredovati u organizacionom, igračkom, marketinškom i svakom smislu vjerovatno i to stoji ali reći za Borac da je na maksimumu i da više ne može, to je čisto potcjenjivanje. Ali gledaću na ovo što si rekao kao na komentar čovjeka koji nije dovoljno upućen u dešavanja oko Borca i u Banjaluci uopšte, o planovima za budućnosti itd. pa ti neću previše uzeti za zlo
Pa samo u Sarajevu imas veliki br navijaca Veleza ..
cak i neke najvece podgrupe se nalaze u Sarajevu ...
Pa njih u Sarajevu bude na tekmi preko milje !!!
FK SARAJEVO.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 00:50

Sve je to uredu ali ipak nije to više to. Mislim da se razumijemo, to su više nekakavi ostaci bivših vremena i nostalgija ali kako vrijeme bude odmicalo ne naprave li ništa značajnije biće ih sve manje pa taman i da ih ima više van Mostara nego u Mostaru, teško je to tako, Mostar je isuviše mali grad da bi izdržao 2 kluba na visokom nivou.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 00:53

Dejan, BL je napisao/la:Sve je to uredu ali ipak nije to više to. Mislim da se razumijemo, to su više nekakavi ostaci bivših vremena i nostalgija ali kako vrijeme bude odmicalo ne naprave li ništa značajnije biće ih sve manje pa taman i da ih ima više van Mostara nego u Mostaru, teško je to tako, Mostar je isuviše mali grad da bi izdržao 2 kluba na visokom nivou
to je potpuno tacnoo ...
to stoji i o tome nema raspraveee al vjeruj ti meni da Velez krene i pocne igratii da bi se Mostarci vratili i na tekme i ponovo bi Velez imao veliku armiju!!!
A ssto se tice Banja Luke mislim da sto ti kazess velicinu regije 600 milja i s obzirom na rezultate i cinjenicu da je tu samo jedan veliki klub br navijaca na domacim tekmama je malii al da je u velikom porastu i da ide krupnim koracima naprijed....
Samo da se nacionalizam hoce iskorjeniti bar na sportskim priredbama !!!

P.S. ne mislim samo u Banja Luci nego opcenitoo !!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 mar 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 00:54

Dejan, BL je napisao/la:Pazi da bi bio poštovan moraš poštovati druge a to što si ti rekao je komedija a tražiš poštovanje za svoj klub.

nisi razumio,ja sam napisao da nikad niste bili bolji i da ste sad negdje oko maksimuma u odnosu na vasu dosadasnju istoriju,a ne da necete nikad biti bolji,a to je ogromna razlika!
jos jedan tvoj kolega je veceras pisao o tom kako je banjaluka sada konacno centar i po prvi put raspolaze svojim novcem u punom kapacitetu i sa tim mogu da se slozim u potpunosti.

cak sam u ovim dogadjajima prekjuce oko 1.marta,dana nezavisnosti,razmisljao o tome kako ste bolje prosli nego ste se i sami nadali. tada ste 1.marta ignorisali referendum jer ste zeljeli da vam beograd bude glavni grad, a sad ste prosli jos bolje,imate vlastiti glavni grad i to prelijep u kojem sam i ja cesto poslom! doduse,nije glavni grad drzave,ali skoro sav prihod ostaje tu i radite sa njim sta vam je volja,a od toga borac moze samo da profitira! i umjesto da uzivate u tom statusu maltene drzave u drzavi,vi stalno omalovazavate Bosnu i hercegovinu i sve bi dali da vam opet beograd bude glavni grad i da pare saljete tamo,a republika srpska bi bila jedna beznacajna provincija i ne bi uzivala ni u pola status kakav sad ima,a u skladu sa tim bi i borac ponovo postao provincijski klub kakav je bio!
tesko je to razumjeti,ali bolje je da ne pisemo o tome jer ce moderatori sve pobrisati!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 00:55

mma_hz je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Sve je to uredu ali ipak nije to više to. Mislim da se razumijemo, to su više nekakavi ostaci bivših vremena i nostalgija ali kako vrijeme bude odmicalo ne naprave li ništa značajnije biće ih sve manje pa taman i da ih ima više van Mostara nego u Mostaru, teško je to tako, Mostar je isuviše mali grad da bi izdržao 2 kluba na visokom nivou
to je potpuno tacnoo ...
to stoji i o tome nema raspraveee al vjeruj ti meni da Velez krene i pocne igratii da bi se Mostarci vratili i na tekme i ponovo bi Velez imao veliku armiju!!!
A ssto se tice Banja Luke mislim da sto ti kazess velicinu regije 600 milja i s obzirom na rezultate i cinjenicu da je tu samo jedan veliki klub br navijaca na domacim tekmama je malii al da je u velikom porastu i da ide krupnim koracima naprijed....
Samo da se nacionalizam hoce iskorjeniti bar na sportskim priredbama !!!

P.S. ne mislim samo u Banja Luci nego opcenitoo !!!
Slažem se gotovo u svemu a to oko nacionalizma mislim da ima svugdje poneka pjesmica koja vrijeđa druge ali da ide na bolje, mora se priznati da ide. Sjeti se naboja prije 10 godina, neuporedivo.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 00:59

Neprilagodjen je napisao/la:

nisi razumio,ja sam napisao da nikad niste bili bolji i da ste sad negdje oko maksimuma u odnosu na vasu dosadasnju istoriju,a ne da necete nikad biti bolji,a to je ogromna razlika!
jos jedan tvoj kolega je veceras pisao o tom kako je banjaluka sada konacno centar i po prvi put raspolaze svojim novcem u punom kapacitetu i sa tim mogu da se slozim u potpunosti.

cak sam u ovim dogadjajima prekjuce oko 1.marta,dana nezavisnosti,razmisljao o tome kako ste bolje prosli nego ste se i sami nadali. tada ste 1.marta ignorisali referendum jer ste zeljeli da vam beograd bude glavni grad, a sad ste prosli jos bolje,imate vlastiti glavni grad i to prelijep u kojem sam i ja cesto poslom! doduse,nije glavni grad drzave,ali skoro sav prihod ostaje tu i radite sa njim sta vam je volja,a od toga borac moze samo da profitira! i umjesto da uzivate u tom statusu maltene drzave u drzavi,vi stalno omalovazavate Bosnu i hercegovinu i sve bi dali da vam opet beograd bude glavni grad i da pare saljete tamo,a republika srpska bi bila jedna beznacajna provincija i ne bi uzivala ni u pola status kakav sad ima,a u skladu sa tim bi i borac ponovo postao provincijski klub kakav je bio!
tesko je to razumjeti,ali bolje je da ne pisemo o tome jer ce moderatori sve pobrisati!
Neće moderator pobrisati jer nije nikakav bezvezna prepirka nego jedna zdrava diskusija sad smo stvari istjerali na čistaci i mogu reći da se i s tobom slažem.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 01:26

[youtube][/youtube]

Solidna najava samo kad je slušate, slušajte sa odvrnutim basom na zvučnicima, ljepše zvuči :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 mar 2011, 08:35

Neprilagodjen je napisao/la:pises stvari u koje ni sam ne vjerujes,pa 90% neutralnih ce reci da im je drazi zeljo nego sarajevo,a do ove prosle sezone koja mi nije bas sjela i koja nije licila na ono sto zeljo u stvari jest i sta predstavlja,taj procenat bi bio jos i veci!
nas mali zeljo je najdrazi i najsladji kad se godinama vraca iz predkola euro kupova sa 7 ili 5 kom
a jos sladji je bio kad je fasovo 5 kom za 35 min
slatki mali zeljo

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 04 mar 2011, 08:55

Neprilagodjen, evo druze pogledaj realno, postuju li nas navijaci Zelje i Sarajeva? Ne moras ici duboko, evo na ovom forumu, pogledaj njihova javljanja na nasu temu, 80% postova na ovoj temi je od navijaca drugih klubova i u 90% od tih 80% su podcjenjivacki postovi, u kojima se pise kako nismo ista ekipa kao jesenas, kako smo losi, da ce nas nakantati na Grbavici (to pisu ovi TM internet navijaci)?

I kako onda vi veliki klub i uvijek cete biti veliki a mi nikad?

Bez uvrede ali teorija ti je pasija prdljevna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 04 mar 2011, 08:58

Dejan, BL je napisao/la:[youtube][/youtube]

Solidna najava samo kad je slušate, slušajte sa odvrnutim basom na zvučnicima, ljepše zvuči :lol:
Jesi li ti ovo pravio, ili je nedaj boze zvanicna najava? Mislim uzas, ajd kad slusas i boze pomozi, ali za gledanje :oops: :oops: :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.