Dobro si me podsjetio.Sjetih se da su i moje komšije kupile stan ili dva u Mellainu i rentali ih našem klubu za stambeno zbrinjavanje fudbalera .Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑09 jun 2023, 22:35Ma tu je on svakodnevno. Tu su mu i obije kćerke iz prvog braka.tuzlac je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:07On živi u Sarajevu prilično povučeno,daleko od javnosti.Iz Zaseoka -Sapna je rodom.Ima oko 60 godina.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 jun 2023, 21:06
To su, nažalost, samo tvoje želje.
Živim u Mellainu i Nersudina licno poznajem jako dobro. Mogu ti reći da čovjek ne zna nabrojati 5 klubova u Evropi eto koliko je operisan od sporta.
Pa i Azmir je kupio stan u Mellainu.I Mersudin Ahmetović.Drago mi je da si i ti u Mellainu.
Ima tu puno poznatog i viđenog svijeta. Donedavno su nam komšije bili i Doffo, Nsue i Fereyira itd itd ali kažem nebitno jer covjeka sport ne zanima ni na TV-u
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Nije mi mrsko što je Azmir odgodio sve do 15 juna.Finale LP je večeras a 15. tek u ČETVRTAK.Nešto mi tu govori da ima nesporazuma i to nepremostivih.Živi bili.....
SLUŽBENE NOVINE TK BR.14-2019.Strana- XXI----utorak ,24.12.2019.god
Jel se to vracas na staro opet, sad ce novi dres Slobode pa et da mozes sebi kupit novi a sig negdje imas stari dres i sal, trebat ce ti
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tik tak tik tak...vrijeme ide, a Azmira ni na vidiku...

Svejeeno nema nista ni sa Simin Hanom

Radi li se šta u klubu ? Ko odlazi,ko dolazi,ko ostaje ?
SLUŽBENE NOVINE TUZLANSKOG KANTONA ,Broj 8 - Strana XVI, Ponedeljak, 01. 06. 2020. god
O G L A S
O G L A S
Bogami su ljudi uredni skroz.Uzdurisali Statut 2 puta.Učvrstili pozicije.Oni su vlasnici upravljačkih prava u Slobodi.Kao Mirvić u Sarajevu.Koliko vidim oni žele Upravni odbor sa više članova.Nema tu Azmira Husića ,nema govora.On hoće sam i da prikači sebi onako reda radi još 2-3 člana.A sad bi mu nad glavom sjedili vlasnici upravljačkih prava!?Stroga kontrola.U pl se ne ulazi bez crnog fonda.Ovi će to odbiti i tražiti sve po ps.
Samo se tjesi druze, sljedece sedmice Azmir je predsjednik u Slobodi a vi idete u drugu ligu

Ovi postojeći odugovlace i taktiziraju. Nisu oni naivni. Sve što su i ako su uložili ide na konto upravljačkih prava. S druge strane neke pozajmice su isknjizili. I to Sabovic nezakonito. E sad zbog pada Slobode i pritiska fukara ne mogu zabraniti Azmiru ulazak. Koliko znam stav sadašnje uprave ili većine njih vratite nam uloženi novac i nije problem. Mislim da će tako biti njima novac a Azmiru klub sa Statutom koji će i njemu goditi. I to je gotova stvar sad koliko će trajati to je upitno.tuzlac je napisao/la: ↑11 jun 2023, 09:39Bogami su ljudi uredni skroz.Uzdurisali Statut 2 puta.Učvrstili pozicije.Oni su vlasnici upravljačkih prava u Slobodi.Kao Mirvić u Sarajevu.Koliko vidim oni žele Upravni odbor sa više članova.Nema tu Azmira Husića ,nema govora.On hoće sam i da prikači sebi onako reda radi još 2-3 člana.A sad bi mu nad glavom sjedili vlasnici upravljačkih prava!?Stroga kontrola.U pl se ne ulazi bez crnog fonda.Ovi će to odbiti i tražiti sve po ps.
Šta će biti sa TC to je veliko pitanje ali budućnosti PLsigurno nema.
Sad nam je jasno u prethodnoj sezoni zašto je bilo oscilacijea. Azmir je taktizirao i već bio planirao preuzeti Slobodu. Njeno ispadanje mu je dobro došlo da navijači sklone sadašnju upravu. I to je gotova stvar. Nije mu prošla ta fuziji ali nije ni to loše za njega i njegova ulaganja. Dobija klub sa preko 100 godina tradicije, teren koji održava grad Tuzla, reprogram i novac koji se daje svake godine. Znajući njega brzo ce on Slobodu vratiti u PL. Dobri rezultati garantuju oko 5 hiljada po 10 KM oko 50 milja po utakmici. Ne plaća vodu, struju. Grad ulaze u stadion koliko može. Možda on odradi Istok. Svima dobro. Realno sa TC nema nista od ovog gore ni stadion ni navijače ni pare ni mogućnost ulaganja. Sad dal će biti pametan a sigurno hoće i da se pravi projekat na duži period. Bit će malo opstrukciju od strane politike ali navijači su važni. Nek rastjera one dole koji mu smetaju a takvih ima dosta.
Sad dal postoji kakva zakonska mogućnost da TC odustane od PL a ustupi pravo Slobodi to je interesantno. Pošto ona ima licencu a mislim da Stupcanica nema. To bi mi bilo lakše da godinu i novac ne gubi po federalnoj. U svakom slučaju neka mu je sa srećom. On daje novac i valjda zna gdje će mu se isplatiti. Kapitalizam.
Sad dal postoji kakva zakonska mogućnost da TC odustane od PL a ustupi pravo Slobodi to je interesantno. Pošto ona ima licencu a mislim da Stupcanica nema. To bi mi bilo lakše da godinu i novac ne gubi po federalnoj. U svakom slučaju neka mu je sa srećom. On daje novac i valjda zna gdje će mu se isplatiti. Kapitalizam.
-
- Kontakt:
Zanima me, a volio bih da i ostali navijači Tuzla City-a odgovore na ovo pitanje. Šta očekujete da će se desiti sa klubom, jer ipak Tuzla City je postojao i prije Azmira, vjerujem da su ga podržavali, ako ništa drugo, barem lokalni stanovnici.husrefbeg je napisao/la: ↑11 jun 2023, 12:36Sad nam je jasno u prethodnoj sezoni zašto je bilo oscilacijea. Azmir je taktizirao i već bio planirao preuzeti Slobodu. Njeno ispadanje mu je dobro došlo da navijači sklone sadašnju upravu. I to je gotova stvar. Nije mu prošla ta fuziji ali nije ni to loše za njega i njegova ulaganja. Dobija klub sa preko 100 godina tradicije, teren koji održava grad Tuzla, reprogram i novac koji se daje svake godine. Znajući njega brzo ce on Slobodu vratiti u PL. Dobri rezultati garantuju oko 5 hiljada po 10 KM oko 50 milja po utakmici. Ne plaća vodu, struju. Grad ulaze u stadion koliko može. Možda on odradi Istok. Svima dobro. Realno sa TC nema nista od ovog gore ni stadion ni navijače ni pare ni mogućnost ulaganja. Sad dal će biti pametan a sigurno hoće i da se pravi projekat na duži period. Bit će malo opstrukciju od strane politike ali navijači su važni. Nek rastjera one dole koji mu smetaju a takvih ima dosta.
Klub ostaje ali ne u PL. Vjerovatno federalna i neka vrsta filijale koji će Azmir I dalje financirati. Gore je trening centar.montolivo18 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 13:17Zanima me, a volio bih da i ostali navijači Tuzla City-a odgovore na ovo pitanje. Šta očekujete da će se desiti sa klubom, jer ipak Tuzla City je postojao i prije Azmira, vjerujem da su ga podržavali, ako ništa drugo, barem lokalni stanovnici.husrefbeg je napisao/la: ↑11 jun 2023, 12:36Sad nam je jasno u prethodnoj sezoni zašto je bilo oscilacijea. Azmir je taktizirao i već bio planirao preuzeti Slobodu. Njeno ispadanje mu je dobro došlo da navijači sklone sadašnju upravu. I to je gotova stvar. Nije mu prošla ta fuziji ali nije ni to loše za njega i njegova ulaganja. Dobija klub sa preko 100 godina tradicije, teren koji održava grad Tuzla, reprogram i novac koji se daje svake godine. Znajući njega brzo ce on Slobodu vratiti u PL. Dobri rezultati garantuju oko 5 hiljada po 10 KM oko 50 milja po utakmici. Ne plaća vodu, struju. Grad ulaze u stadion koliko može. Možda on odradi Istok. Svima dobro. Realno sa TC nema nista od ovog gore ni stadion ni navijače ni pare ni mogućnost ulaganja. Sad dal će biti pametan a sigurno hoće i da se pravi projekat na duži period. Bit će malo opstrukciju od strane politike ali navijači su važni. Nek rastjera one dole koji mu smetaju a takvih ima dosta.
Neće komunisti nikad dati Slobodu Azmiru.Jednom puklo,zauvijek puklo.husrefbeg je napisao/la: ↑11 jun 2023, 12:12Ovi postojeći odugovlace i taktiziraju. Nisu oni naivni. Sve što su i ako su uložili ide na konto upravljačkih prava. S druge strane neke pozajmice su isknjizili. I to Sabovic nezakonito. E sad zbog pada Slobode i pritiska fukara ne mogu zabraniti Azmiru ulazak. Koliko znam stav sadašnje uprave ili većine njih vratite nam uloženi novac i nije problem. Mislim da će tako biti njima novac a Azmiru klub sa Statutom koji će i njemu goditi. I to je gotova stvar sad koliko će trajati to je upitno.tuzlac je napisao/la: ↑11 jun 2023, 09:39Bogami su ljudi uredni skroz.Uzdurisali Statut 2 puta.Učvrstili pozicije.Oni su vlasnici upravljačkih prava u Slobodi.Kao Mirvić u Sarajevu.Koliko vidim oni žele Upravni odbor sa više članova.Nema tu Azmira Husića ,nema govora.On hoće sam i da prikači sebi onako reda radi još 2-3 člana.A sad bi mu nad glavom sjedili vlasnici upravljačkih prava!?Stroga kontrola.U pl se ne ulazi bez crnog fonda.Ovi će to odbiti i tražiti sve po ps.
Šta će biti sa TC to je veliko pitanje ali budućnosti PLsigurno nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.