Kako covjek prica o klubu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po meni veći talenat od Djokanovica, sigurno bolja tehnika, pozrtvovan, hrabar, odgovoran profesionalac .
100%, perspektivan trener je Budimir. Karoglan je želja Istre, hladno bi ga mogli dovesti. Igraš Europu, ekipa u najmanju ruku veoma kvalitetnu, ovdje samo fali šlag na tortu, odnosno trener.
Nekad igrači, nekad trener, a uvijek neko u upravi ko se razumije u sportski segment.
Bojim se da se Sarajevo olako odrekli dobrog mladog igraca,Po meni jedan od najboljih iz akademije.GradKamena2 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 12:49Mislim da je to dogovorena stvar,al sacekat cemo dok potpise,vazda se moze nesto okrenut.
Jesi pravi Karl Marx kad ti smeta ljiljanKarlMarx je napisao/la: ↑10 jun 2023, 16:26Čitam postove na forumu, i vidim koliko su naši navijači nestrpljivi. Jedan dan se neko ne oglasi iz kluba, odmah panika.
Polako, ljudi u klubu, administracija, igrači imaju odmor. Neke ugovore neko mora pripremiti, prepraviti na zahtjev subjekata ugovora, ako dođe do tog, prije nego se nešto potpiše.
Siguran sam da će sve informacije biti dostupne svima blagovremeno.![]()
Što se tiče one fotke laptopa, na prethodnim postovima. Zašto u klubu na zidu stoji stari logo? Zar ljudi koji postavljaju grb, odnosno traže da se postavi ne znaju koji nam je aktuelni grb kluba. Voljeli ili ne voljeli, zvaničan je bez ljiljana.
A što se tiče opreme, ja bih zadržao Errea-u, u zadnj 2 godine radi originalne dresove i posveceni su dizajnu. Adidas će nam dati generičke i to je maksimum.
Mi smo to digli na veci level..ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 17:23Živimo u 2023 godini. Svi mediji i navijači svjetskih klubova saznaju info špekulacije na Twitteru od Fabrizia Romana recimo.
To je tako.
Onih par debilnih instagram stranica je u zadnjih 48 sati barem 10 puta objavilo da su Delač i Viveros završeniIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 17:19Al najace je ovo pracenje instagrama i ovih persona ko kome lajka, koga quja prati
Nikad iz ovog seoskog mentaliteta necemo izaci niti postati ozbiljan klub..
Ko to doceka svaka mu cast.
Samo zamisli da predsjednik c zvezde ili dinama se bavi instagramom i lajka nebitne stranice ili kad digne nos lajka objave protiv najvatrenijih navijaca pa to nema ni u etiopiji..
Jeste baš je Karl Marx-u smetao ljiljan Republike BiH, doživio tolikospezial je napisao/la: ↑10 jun 2023, 16:40Jesi pravi Karl Marx kad ti smeta ljiljanKarlMarx je napisao/la: ↑10 jun 2023, 16:26Čitam postove na forumu, i vidim koliko su naši navijači nestrpljivi. Jedan dan se neko ne oglasi iz kluba, odmah panika.
Polako, ljudi u klubu, administracija, igrači imaju odmor. Neke ugovore neko mora pripremiti, prepraviti na zahtjev subjekata ugovora, ako dođe do tog, prije nego se nešto potpiše.
Siguran sam da će sve informacije biti dostupne svima blagovremeno.![]()
Što se tiče one fotke laptopa, na prethodnim postovima. Zašto u klubu na zidu stoji stari logo? Zar ljudi koji postavljaju grb, odnosno traže da se postavi ne znaju koji nam je aktuelni grb kluba. Voljeli ili ne voljeli, zvaničan je bez ljiljana.
A što se tiče opreme, ja bih zadržao Errea-u, u zadnj 2 godine radi originalne dresove i posveceni su dizajnu. Adidas će nam dati generičke i to je maksimum.![]()
Trenutno korisnika/ca: fks74, SamoDaKazeem i 65 gostiju.