Ima li bijelog dresa?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Eh radi te ljenosti i nako kada navale na karte minut do dvanaest i prave gužvu ko stoka, klub ne treba da prodaje karte bar pola sata prije utakmice i da se stalno objavljuje da je interes veliki i da karte užurbano nestaju.phillies je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:137-8 'iljada, al vidjecemo kako ce danas ici prodaja karata. Ako postoje mogucnosti mozda se mogao postaviti jedan štand kod Bosanke ili kod Borca za prodaju karata. Lijen je nas svijet, moras mu biti bas "uz ruku". Ne daj Boze maksuz otici do Sibice ili Avantija ili GK...
Jednostvano s našim narodom moraš ovako, objavljivati koliko si prodao karti, da će uskoro jedna tribina biti rasprodana, tako da bi ih potaknuo da kupe ulaznice na vrijeme i da se napravi neka atmosfera u gradu.
Moraš da lupaš iz sata u sat objave na fb da karte užurbano nestaju, slikaš gužve itd. jednostavno da im uđeš u mozak.
Objavi u toku dana da je za zapad još malo karti ostalo te da je uskoro rasprodat, vidićeš kako dolaze po karte i kako raste interes, jer pojedini jos nisu ni svjesni važnost utakmice.Zato je bitno da se marketing oglašava samo da lupa objave da karte užurbano nestaju i da je zapad uskoro rasprodan.
Bravo za objavu slike ispred fanshopa.
Sljedeća objava uz ovu sliku, da karte užurbano nestaju i zapad uskoro rasprodat.
Sljedeća objava uz ovu sliku, da karte užurbano nestaju i zapad uskoro rasprodat.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Treca liga !!
10.000 !!
Jaki ko Real Madrid !!

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Treca liga Bosne i Hercegovine!
Ima Robe i bijeli dresova. Stvarno grijeh je po ovakvom snizenju nesto ne kupit, ko sta moze, dres, majicu.
Gledao sam slike sa tekme protiv Unisa, bas mi je drago sto raja sve vise i vise dolazi u oficijelnim artiklima. Lijepo za vidjet, a usput i klub guramo finansijski.
Covjek ispred mene potrosi 70 km, i ja otprilike tako nesto, momak kupi majica svega mozda 100 km najmanje. Drago mi je to vidjet da ljudi prepoznaju trud ove uprave, da nam ne fali nista. Red je da im se oduzimo kupovinom, clanstvom itd itd
Gledao sam slike sa tekme protiv Unisa, bas mi je drago sto raja sve vise i vise dolazi u oficijelnim artiklima. Lijepo za vidjet, a usput i klub guramo finansijski.
Covjek ispred mene potrosi 70 km, i ja otprilike tako nesto, momak kupi majica svega mozda 100 km najmanje. Drago mi je to vidjet da ljudi prepoznaju trud ove uprave, da nam ne fali nista. Red je da im se oduzimo kupovinom, clanstvom itd itd
moSa likCe
-
- Kontakt:
Ma ovo su fotomontaze 
Sad nesto kontam, ovaj prostor tombole kako bi bilo dobro u buducnosti preurediti, napraviti ili fan shop ili neki kao muzej, trofejnu sobu sa razlicitim eksponatima iz Celikove istorije.

Sad nesto kontam, ovaj prostor tombole kako bi bilo dobro u buducnosti preurediti, napraviti ili fan shop ili neki kao muzej, trofejnu sobu sa razlicitim eksponatima iz Celikove istorije.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 10 jun 2023, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ima bijelih dresova,samo bema vise majica LimVo LikCe manjih brojeva,samo je ostalo XL
- sagitarius
- Kontakt:
Zato i jest ova akcija za majice i dresove, treba se rijesiti i onda se ide u novi prostor…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Da je Dilleta Leona izbacila dupe gorili bi mediji...
A tek Wanda sto je sise pokazala. Foto/ video.
A tek Wanda sto je sise pokazala. Foto/ video.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Red sve veci i veci
Ajmo mediji, ispratite ovu vijest da je interesovanje ogromno i da se zakotrlja jos vise.
10.000 !!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Crni gavran
- Kontakt:
Ja uzeo kartu. jednu samo, nisam htio uzeti vise iz prostog razloga da nekog ne ostavim bez karte
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.