Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Mnogo stvari treba da se poklopi da bi bio jedan od najboljih u bilo kom sportu. Izmedju ostalog to su i povrede, koliko telo moze da izdrzi.
Bilo je talentovanijih i u fudbalu i u kosarci i u tenisu, ali nisu imali ceo paket.
Ovo je vec druga ozbiljnija povreda Alkaraza a ima tek 20...
Bilo je talentovanijih i u fudbalu i u kosarci i u tenisu, ali nisu imali ceo paket.
Ovo je vec druga ozbiljnija povreda Alkaraza a ima tek 20...
Odmah vrijeđanje. Zašto?

Jedan set pa polahko ide drugi pa za koju godinu i meč ćitav.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne forsira nego ce vjerovatno gosp9dski zavrsit mec bez predaje.Ipak je ovo polufinale slama.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Alacaraz mora da koriguje nacin igre.
Momak pravi veliko opterecenje na misice noge konstantno, sjecam se da je meni trener jos kao klincu govorio da su neki poeni jednostavno izgubljeni, cuvaj energiju i igraj glavom.
Steta za mec ali drago mi je zbog Noleta naravno.
Momak pravi veliko opterecenje na misice noge konstantno, sjecam se da je meni trener jos kao klincu govorio da su neki poeni jednostavno izgubljeni, cuvaj energiju i igraj glavom.
Steta za mec ali drago mi je zbog Noleta naravno.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ma jok nije Rafa sklon povredama, a čitava karijera mu takva, 13 GS propustio.BIHpatriota je napisao/la: ↑09 jun 2023, 17:48Pa imaš ali nije Alkaraz Nadal ili Djokovic u tjelesnom smislu, Alkaraz je sklon povredama
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nista mali mora sto prije medju vegeterijance, da ga ne bi sastavljali kao Nadala, a vidjaj Novaka, kao stijena 

⚽FK Garaže⚽
Šteta jer je igrao bolje do ovoga.. vidjet cemo.
malac precenio svoje fizicke mogucnosti
iskustvo je keva, mora se rasporediti snaga, dva sata je trcao
iskustvo je keva, mora se rasporediti snaga, dva sata je trcao
- LlullSergio
- Kontakt:
Jel' pametno da nastavi ?
Mislim on sa ovakvim svojim mentalitetom bi vjerovatno igrao na jednoj nozi, ali ima trener, ima doktor da kaze stani covjece ne mozes. Valjda je dovoljno dobra situacija da moze odigrati do kraja.
Mislim on sa ovakvim svojim mentalitetom bi vjerovatno igrao na jednoj nozi, ali ima trener, ima doktor da kaze stani covjece ne mozes. Valjda je dovoljno dobra situacija da moze odigrati do kraja.
Daj ba predaj
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Djokovic vristi pored covjeka koji se jedva krece po terenu i onda se pita raja sto ga Zapad ne gotivi. 

S 20 godina grčeve dobijaš i nemaš snage ni za 3 sata tenisa, hajde mali kući, isto ovo mu se desilo i s Norrijem u finalu Ria
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 09 jun 2023, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Predaj, samo se mućiš.
verovatno je procenjeno da nece ugroziti stanje i da pokusa do preokreta, evidentno problem postoji, a razlog je precenjenost fizickih mogucnosti sto je kod mladih tenisera relativno cestoLlullSergio je napisao/la: ↑09 jun 2023, 17:58Jel' pametno da nastavi ?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Prosetao ga Novak 2 sata i ovo su rezultati.
I onda se pitaju što ga zvižde.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:08Djokovic vristi pored covjeka koji se jedva krece po terenu i onda se pita raja sto ga Zapad ne gotivi.![]()

- LlullSergio
- Kontakt:
Pa vrišti i Carlitos, nigdje veze.
Vristi jer se provaljivao prvi gem i zapucavao lopte u aut ko mahnit.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Vristi protiv evidentno povrijedjenog protivnika koji zeli ispostovat i publiku i protivnika, te zavrsit mec? Gledamo drugi mec onda.LlullSergio je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:12Pa vrišti i Carlitos, nigdje veze.
Sad jedva cekam mitomane kad navale o dijagnozama, a kad se Novak gusio po terenima, onda su to bile kao povrede ozbiljne.

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 09 jun 2023, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
A što zaboli qrac Novaka što mu neko zviždi. Kao da te moraju voliti ljigavi Francuzi, Britanci i Ameri. Ostat ce upisan kao najbolji teniser svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.