NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sto se tice prodaje karata najbolje sutra u toku dana objavit da je zapada ostalo jos par stotina ulaznica i obzirom na tempo prodaje da se ocekuje da ce biti rasprodan u toku dana.
- BatistutA19
- Kontakt:
Kakva je situacija po gradu, priča li se o utakmici, ima li kakvih plakata poziva itd, jel euforija kako ide prodaja?
U Zenicu stižem tek sutra uvečer valjda ostane zapada koja ulaznica
U Zenicu stižem tek sutra uvečer valjda ostane zapada koja ulaznica

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamislite koreografiju sa zapada dok igrači Klisa izlaze na teren.
Hellcome to Zenica!!!
Hellcome to Zenica!!!
Sad mi konobar Šibice govori prodali su za 4 sata 200 zapada, čekaju iz kluba da donesu još. Kaže nikad više interesa nije bilo
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
10.000 !!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Hoce li biti gratis karata za skolarce za istok?Po meni bolje je da istok bude pun,pa da pozovemo na tekmu djecu iz Ze I van Ze.Ne vjerujem da ce se istok rasprodati
Pa ako ovako zapad nastavi mislim da će navijači biti primorani kupiti istok jer neće više biti karti za zapad
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
I da vas dodje 10 hiljada, sa svih polja i sa livada, ne damo vam titulu, tu na ****** , idite u pichku mater'nu
Sjeca li se ko ove utakmice?
Poludi nicaZe

Sjeca li se ko ove utakmice?

Poludi nicaZe

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Celik - Klis 10000
BiH - Luxemburg 7000
Pregolemi
BiH - Luxemburg 7000
Pregolemi

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
I pohvala za upravu što su uradili sa sektorima.Smanjili gužvu omogućili sve ulaze, imaš kartu idi gdje ti piše, ne može ulazit gdje kako hoće i gurat se kao stoka, kao i u svakom evropskom klubu gdje samo pratiš kartu.
Ako je toliko interesovanje onda odmah neka ostavljaju po 500 ulaznica u objekte a ne da fali ulaznica.
Nadam se da će biti sutra uvečer zapada, nerealno mi je da ode skoro 7000 ulaznica dan prije. A na istoku nisam bio brat bratu od 2008 godine, kad smo ono prešli sa juga u to vrijeme.
Na Koševu bilo, Horde pjevale, oko 2008 godine, bilo nas preko 1000, Čeliku trebala pobjeda za titulu, tako nesto jako blizu smo bili, Ivo Ištuk nas vodio ja mislim. Ciganija sarajevska nas pobjedi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.