KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2011, 18:18

Koš- je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naravno pod uslovom da Bosna ostane prva do kraja Lige 13...

Ovo je smiješno,opet će biti haos.Bosna dobija bod za učešće u bih ligu-to je van svake pameti.Dobija 2 boda za učešće u čelendzu,za to se daju bodovi a prijavila se gdje mogu svi da se prijave.Ovo što rade je van sveke pameti.
Isto je tako smijesno bilo i prosle godine kada je Bosna dobila pozivnicu, jer je imala vise bodova od tima iz Aleksandrovca, a poslije se kao bodovanje ukinulo...

Isto ce biti i ove godine, ako bude odgovaralo Igosima bodovanje, ono ce biti verifikovano, ako ne, onda ce naravno opet da kazu da je sve neregularno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 03 mar 2011, 22:58

neno#4 je napisao/la:
Koš- je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naravno pod uslovom da Bosna ostane prva do kraja Lige 13...

Ovo je smiješno,opet će biti haos.Bosna dobija bod za učešće u bih ligu-to je van svake pameti.Dobija 2 boda za učešće u čelendzu,za to se daju bodovi a prijavila se gdje mogu svi da se prijave.Ovo što rade je van sveke pameti.
Isto je tako smijesno bilo i prosle godine kada je Bosna dobila pozivnicu, jer je imala vise bodova od tima iz Aleksandrovca, a poslije se kao bodovanje ukinulo...

Isto ce biti i ove godine, ako bude odgovaralo Igosima bodovanje, ono ce biti verifikovano, ako ne, onda ce naravno opet da kazu da je sve neregularno...
Pa da,kako Bosni odgovara tako ce da bude,i da pravi pravilnike kako hoće.Ti znaš da nije ga bilo prošle godine,da je vazeci navodno od ove.E sad budi realan pa reci po kojim osnovama bosna ima toliko bodova?Za učešce u bih ligi,pa ko to još boduje.Igokei su data 2 boda za prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva a sad neki bodovi za učešće u toj ligi-smiješno.Koji čelendz kup i tu 2 boda?Daj budi realan,nece bosna ni ovako ni onako izboriti plasman.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 mar 2011, 23:25

Da se tebe pita, Bosna bi se davno ugasila :?

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 04 mar 2011, 15:59

ZELJKOVIĆ: MLADOST NAS JE JEDINA NADIGRALA
U zadnje vrijeme slabo pratim bh kosarku,obaveze mi ne dozvoljavaju, al skoro sam naletio na tv prenos Borac-Bosna i odgledao sam tu utakmicu gdje je Borac tako reci demolirao Bosno, moze li mi onda neko reci kako je to bilo Mladost-Bosna ako su ih oni jedino nadigrali....

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 04 mar 2011, 17:22

Papalukas je napisao/la:
ZELJKOVIĆ: MLADOST NAS JE JEDINA NADIGRALA
U zadnje vrijeme slabo pratim bh kosarku,obaveze mi ne dozvoljavaju, al skoro sam naletio na tv prenos Borac-Bosna i odgledao sam tu utakmicu gdje je Borac tako reci demolirao Bosno, moze li mi onda neko reci kako je to bilo Mladost-Bosna ako su ih oni jedino nadigrali....
najbolje bi bilo da je uopšte ne pratiš :D .
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 mar 2011, 20:27

Koš- je napisao/la: Pa da,kako Bosni odgovara tako ce da bude,i da pravi pravilnike kako hoće.Ti znaš da nije ga bilo prošle godine,da je vazeci navodno od ove.E sad budi realan pa reci po kojim osnovama bosna ima toliko bodova?Za učešce u bih ligi,pa ko to još boduje.Igokei su data 2 boda za prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva a sad neki bodovi za učešće u toj ligi-smiješno.Koji čelendz kup i tu 2 boda?Daj budi realan,nece bosna ni ovako ni onako izboriti plasman.
hajde pa da kazem da je smjesno sto dobijas 1 bod u BiH ligi, ali sto je smjesno da dobije s 2 boda za Eurochalange, kada i vi dobijate 2 boda za cisto vegetiranje u NLB ligi, da se ja pitam nebi davao ni jedan bod za samo ucesce nego bi davao bodove po uspjehu, npr od 8-10 mjesta 1 bod, od 6-8 mjesta 2 boda, a ne za 12 mjesto 2 boda, pa sta onda nagradjues cisto vegetiranje
ukratko nevidim razloga zasto se navijac sirokog treba zaliti za bodovanje, a i onako dodiku to smeta sto nebi bio slucaj da je osvojio kup nego naravno sada je protiv toga
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 04 mar 2011, 21:54

nerminh74 je napisao/la:
Koš- je napisao/la: Pa da,kako Bosni odgovara tako ce da bude,i da pravi pravilnike kako hoće.Ti znaš da nije ga bilo prošle godine,da je vazeci navodno od ove.E sad budi realan pa reci po kojim osnovama bosna ima toliko bodova?Za učešce u bih ligi,pa ko to još boduje.Igokei su data 2 boda za prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva a sad neki bodovi za učešće u toj ligi-smiješno.Koji čelendz kup i tu 2 boda?Daj budi realan,nece bosna ni ovako ni onako izboriti plasman.
hajde pa da kazem da je smjesno sto dobijas 1 bod u BiH ligi, ali sto je smjesno da dobije s 2 boda za Eurochalange, kada i vi dobijate 2 boda za cisto vegetiranje u NLB ligi, da se ja pitam nebi davao ni jedan bod za samo ucesce nego bi davao bodove po uspjehu, npr od 8-10 mjesta 1 bod, od 6-8 mjesta 2 boda, a ne za 12 mjesto 2 boda, pa sta onda nagradjues cisto vegetiranje
ukratko nevidim razloga zasto se navijac sirokog treba zaliti za bodovanje, a i onako dodiku to smeta sto nebi bio slucaj da je osvojio kup nego naravno sada je protiv toga
on(i) navija(ju) za sve koji su kontra Bosne,opšte poznata činjenica.
04. 09. 2011 - Alytus

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 05 mar 2011, 00:06

vlada u sjeni je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
on(i) navija(ju) za sve koji su kontra Bosne,opšte poznata činjenica.
Kompleks(i) niže vrijednosti. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 mar 2011, 00:22

Pa da,kako Bosni odgovara tako ce da bude,i da pravi pravilnike kako hoće.Ti znaš da nije ga bilo prošle godine,da je vazeci navodno od ove.E sad budi realan pa reci po kojim osnovama bosna ima toliko bodova?Za učešce u bih ligi,pa ko to još boduje.Igokei su data 2 boda za prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva a sad neki bodovi za učešće u toj ligi-smiješno.Koji čelendz kup i tu 2 boda?Daj budi realan,nece bosna ni ovako ni onako izboriti plasman.
Uopste nije tako kao sto ti pricas...
Da li se Igokea imala pravo prijaviti za Eurchallenge?Jeste...
Da li se prijavila? Nije, kraj price...
Je li Bosna pravila bodovanje? Nije...
Zasto se ne boduje finalista Kupa BiH...

Bice ovako u slucaju da Igokea bude imala manje bodova, niko nece spominjati bodovanje, u slucaju da Igokea bude imala vise bodova, bodovanje ce da se razmatra..

Ne volim pisati o politici ovdje, ali je ovdje usko vezano..
Je li Nihad se raskusurao prosle godine za pozivnicu sa Dodikom? Jeste...

Na taj nacin sto se Bosni dodijelila pozivnica, a Nihad da bi dobio tender za automobile Vlade RS, da bi sklopio ugovor Bosna je bila samo kusur u tom dogovoru..

Ti razmisljas u folu bice Igokei lakse ako se Bosna raspadne, nece u tom si se prevario..

Jer Igokea ove godine ima na papiru 4 miliona eura budzet, a Dodik ce ubrzo da uvidi da se na ovaj nacin ne mogu zaraditi velike svote novca, i na kraju ce da odustane od Igoke - e...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 05 mar 2011, 10:35

dnalydal je napisao/la:A ko je taj igrac vise majka mu stara, sto ne napisete, kakva je konspiracija, isto ko da nece potpisati kao se pojavi na forumu...ne kontam.... :? :? :?
Opačak seli u redove Bosne,jutrošnji članak iz "čika" Fahrinih novina.Vijest se pojavila u novinama i evo od danas i na forumu,da li će potpisati vidjećemo u sledećih nekoliko dana???
04. 09. 2011 - Alytus

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 05 mar 2011, 12:02

Nisi upravu neno al nema veze.Nisam došao na forum da provociram ili da pišem nešto bez veze.Čitam tvoje postove i znam da pišeš korektno,zato neću komentarisati ništa više.Ja sam samo rekao da će biti haos opet.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 mar 2011, 13:43

neno#4 je napisao/la:
Uopste nije tako kao sto ti pricas...
Da li se Igokea imala pravo prijaviti za Eurchallenge?Jeste...
Da li se prijavila? Nije, kraj price...
Je li Bosna pravila bodovanje? Nije...
Zasto se ne boduje finalista Kupa BiH...

Bice ovako u slucaju da Igokea bude imala manje bodova, niko nece spominjati bodovanje, u slucaju da Igokea bude imala vise bodova, bodovanje ce da se razmatra..

Ne volim pisati o politici ovdje, ali je ovdje usko vezano..
Je li Nihad se raskusurao prosle godine za pozivnicu sa Dodikom? Jeste...

Na taj nacin sto se Bosni dodijelila pozivnica, a Nihad da bi dobio tender za automobile Vlade RS, da bi sklopio ugovor Bosna je bila samo kusur u tom dogovoru..

Ti razmisljas u folu bice Igokei lakse ako se Bosna raspadne, nece u tom si se prevario..

Jer Igokea ove godine ima na papiru 4 miliona eura budzet, a Dodik ce ubrzo da uvidi da se na ovaj nacin ne mogu zaraditi velike svote novca, i na kraju ce da odustane od Igoke - e...
tk ojoš dobiva bodove za kvalifikacije za Euročelendž :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 mar 2011, 14:28

Kevin je napisao/la:
tk ojoš dobiva bodove za kvalifikacije za Euročelendž :lol:
tko jos dobija bodove za 12 mjesto u lizi od 14 :roll:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 mar 2011, 14:45

Ajde i da se ne gleda to eurochallenge i nlb dno tabele......ali otkud sirokom i igokei po 1 bod za ucesce u prvenstvu BiH....ali PRVENSTVU(u kojem oni ne ucestvuju) a ne ligi 6....to je meni malo poglupo al et....kad daju za svakakve gluposti nek i za to bude....sljedece godine ce ubaciti 1 bod za timove koji odigraju prvu i zadnju utakmicu lige :oops: :oops: :oops:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 mar 2011, 14:50

Melo15 je napisao/la:Ajde i da se ne gleda to eurochallenge i nlb dno tabele......ali otkud sirokom i igokei po 1 bod za ucesce u prvenstvu BiH....ali PRVENSTVU(u kojem oni ne ucestvuju) a ne ligi 6....to je meni malo poglupo al et....kad daju za svakakve gluposti nek i za to bude....sljedece godine ce ubaciti 1 bod za timove koji odigraju prvu i zadnju utakmicu lige :oops: :oops: :oops:
ali najvece dno je kada se jos neko nadje zaliti na to :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 mar 2011, 14:57

ma meni je sve to glupo i mislim da na kraju nece imati nikakve veze sa tim ko ce ici u NLB.
You are someone else I am still right here

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 mar 2011, 15:12

nerminh74 je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:Ajde i da se ne gleda to eurochallenge i nlb dno tabele......ali otkud sirokom i igokei po 1 bod za ucesce u prvenstvu BiH....ali PRVENSTVU(u kojem oni ne ucestvuju) a ne ligi 6....to je meni malo poglupo al et....kad daju za svakakve gluposti nek i za to bude....sljedece godine ce ubaciti 1 bod za timove koji odigraju prvu i zadnju utakmicu lige :oops: :oops: :oops:
ali najvece dno je kada se jos neko nadje zaliti na to :roll:
pa sto se necu zaliti kad se i oni zale sto mi dobijamo bodove za eurochallene ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 mar 2011, 18:33

Melo15 je napisao/la: pa sto se necu zaliti kad se i oni zale sto mi dobijamo bodove za eurochallene ;) ;)
pa govorim za njih jer jednostavno mi je vise dosadna ta dvolicnost

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 mar 2011, 18:51

po prvi put od kada ja gledam Bosnu ove sezone odigrali smo ocajnu odbranu, raduje budjenje hodzica, ali opet imamo pad camdjica i zimica

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 mar 2011, 19:56

nerminh74 je napisao/la:
Melo15 je napisao/la: pa sto se necu zaliti kad se i oni zale sto mi dobijamo bodove za eurochallene ;) ;)
pa govorim za njih jer jednostavno mi je vise dosadna ta dvolicnost
izvini onda :D :D mislio sam da meni govoris :D :D
a sto se tice utakmice hodzic je nekako najbolje odigrao.....kad se pogleda i odbrana i napad....i evo vec 2 utakmice(Sloboda,Mladost) nas on vadi svojom igrom i borbenoscu :)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.