NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zvijezda-željezničar 0-2
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ajd vidjet ćemo poslije subote koliko voliš ovu temu, a moderator neka se pobrine za tvoje identične postove.nidi je napisao/la:zvijezda-željezničar 0-2
Dragon Town
može li neko sutra postaviti sliku terena ,pozdrav od TMzmaj_Bosne je napisao/la:Ajd vidjet ćemo poslije subote koliko voliš ovu temu, a moderator neka se pobrine za tvoje identične postove.nidi je napisao/la:zvijezda-željezničar 0-2
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ne može!nidi je napisao/la:može li neko sutra postaviti sliku terena ,pozdrav od TMzmaj_Bosne je napisao/la:Ajd vidjet ćemo poslije subote koliko voliš ovu temu, a moderator neka se pobrine za tvoje identične postove.nidi je napisao/la:zvijezda-željezničar 0-2
Dragon Town
- edo_malesak
aha,totalno sam pogresno razumjeo...izvinjavam seskituljac je napisao/la:Sto bi reko Djuro :"Bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli".Nemoj dalje da kvarimo temu.Nista slicno nisam htio reci i kud ista i napisa
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Kad nam je se priključio Ikanović iz Banovića i hoće li uskoro moći nastupati
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Je li se radi o Eldaru Ikanovicu,ako je o njemu rijec mogu reci da smo dobili odlicno pojacanje.Igrao je za U-21 reprezentaciju gdje je bio u jedan od najboljih, a posljednji klub mu je bio Tun(Svicarska).Eto ako moze neko tacno potvrditi o kojem se Ikanovicu radi posto ih ima vise koji su igrali za Buducnost.husein veličanstveni je napisao/la:Kad nam je se priključio Ikanović iz Banovića i hoće li uskoro moći nastupati
evo ti slika terena , najboljeg u bih . sutra ce biti malo losijinidi je napisao/la:može li neko sutra postaviti sliku terena ,pozdrav od TMzmaj_Bosne je napisao/la:Ajd vidjet ćemo poslije subote koliko voliš ovu temu, a moderator neka se pobrine za tvoje identične postove.nidi je napisao/la:zvijezda-željezničar 0-2
- husein veličanstveni
- Kontakt:
U Sportu piše da je Eldar Ikanović novi član Zvijezde.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
husein veličanstveni je napisao/la:U Sportu piše da je Eldar Ikanović novi član Zvijezde.
dobro ako je ta informacija istina sta igra na kojoj poziciji kakav je igrac
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
ja mislim da igra lijevog bocnog
zmaj gradacac je napisao/la:ja mislim da igra lijevog bocnog
ok a jeli istina da je potpisao
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
nez ni ja sam sam vido transver market i vidio koju poziciju igra
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
SRETNO OBJEMA EKIPAMA I IGRACIMA.NEK POBJEDI FUDBAL!
P.S.Ne obracajte paznju na ove provokatore,koji bi zeljeli biti navijaci Zelje!
Pozdrav!
P.S.Ne obracajte paznju na ove provokatore,koji bi zeljeli biti navijaci Zelje!
Pozdrav!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
ELDAR IKANOVIC
DATUM RODJENJA:05.02.1989
VISINA: 1,72
POZICIJA: VEZNI,LIJEVI VEZNI
KLUBOVI: BUDUCNOST(BANOVICI), FC THUN (SVICARSKA)
REPREZENTACIJA BIH U-21: 19 UTAKMICA/5 GOLOVA
Radi se o odlicnom igracu.Igrao je za Buducnost protiv nas u Federalnoj ligi u generaciji zajedno sa Viscom,Mujicem,Slomicem i mogu reci da je bio najbolji igrac ekipe.Kada smo ulazili one prve sezone u Premijer ligu znam da je trebao doci u Zvijezdu,ali na kraju je otisao u Svicarsku.Nije nastupao ni za jednu ekipu od januara 2010 i to moze biti najveci problem.Imao je problema sa svicarskim klubom koji nije zelio da plati Buducnosti obestecenje od 270.000 eura pa su izmislili da je Ikanovic ucestvovao u namjestanju utakmice koju nije uopste igrao i tako mu dali otkaz samo da ne plate obestecenje Buducnosti.Svicarski savez ga je suspendovao i nije mogao nigdje igrati,sada ima ciste papire i moze igrati.Sam podatak da je odigrao 19 utakmica za mladu reprezenatciju i postigao 5 golova govori da se radi o odlicnom igracu,samo je pitanje u kakvoj se sada formi nalazi posto nije igrao skoro godinu dana.Sa njim treba biti strpljiv i cekati ga određeno vrijeme,da uhvati korak sa ostatkom ekipe.U Buducnosti je najcesce igrao na poziciji centarlnog veznog.
Evo i jedan zanimljiv tekst o njemu od prije par dana,gdje sam kaze da nije u najboljoj fizickoj spremi:
http://zivinice24.com/aktuelno/veliko-p ... -ikanovic/
DATUM RODJENJA:05.02.1989
VISINA: 1,72
POZICIJA: VEZNI,LIJEVI VEZNI
KLUBOVI: BUDUCNOST(BANOVICI), FC THUN (SVICARSKA)
REPREZENTACIJA BIH U-21: 19 UTAKMICA/5 GOLOVA
Radi se o odlicnom igracu.Igrao je za Buducnost protiv nas u Federalnoj ligi u generaciji zajedno sa Viscom,Mujicem,Slomicem i mogu reci da je bio najbolji igrac ekipe.Kada smo ulazili one prve sezone u Premijer ligu znam da je trebao doci u Zvijezdu,ali na kraju je otisao u Svicarsku.Nije nastupao ni za jednu ekipu od januara 2010 i to moze biti najveci problem.Imao je problema sa svicarskim klubom koji nije zelio da plati Buducnosti obestecenje od 270.000 eura pa su izmislili da je Ikanovic ucestvovao u namjestanju utakmice koju nije uopste igrao i tako mu dali otkaz samo da ne plate obestecenje Buducnosti.Svicarski savez ga je suspendovao i nije mogao nigdje igrati,sada ima ciste papire i moze igrati.Sam podatak da je odigrao 19 utakmica za mladu reprezenatciju i postigao 5 golova govori da se radi o odlicnom igracu,samo je pitanje u kakvoj se sada formi nalazi posto nije igrao skoro godinu dana.Sa njim treba biti strpljiv i cekati ga određeno vrijeme,da uhvati korak sa ostatkom ekipe.U Buducnosti je najcesce igrao na poziciji centarlnog veznog.
Evo i jedan zanimljiv tekst o njemu od prije par dana,gdje sam kaze da nije u najboljoj fizickoj spremi:
http://zivinice24.com/aktuelno/veliko-p ... -ikanovic/
Pozdrav Zmajevi, kako je gore vrijeme, jesul ceste prohodne 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Naravno da su prohodne, ajdi ako si krenuo na put samo polako. Pazi na blic radarelisander je napisao/la:Pozdrav Zmajevi, kako je gore vrijeme, jesul ceste prohodne

P.S. Ikanoviću, dobro nam došao.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da je jos jedan veoma dobar igrac vrlo blizu potpia za Zvijezdu, iskreno ako potpise dobili bi jos jedno veliko pojacanje.husein veličanstveni je napisao/la:U Sportu piše da je Eldar Ikanović novi član Zvijezde.
-
- Kontakt:
3-1 sretno protiv malih plavih štrumfova, ZGAZITE IH
-
- Kontakt:
I ja sam cuo da za Zvijezdu treba potpisati jedno zvucno ime.Ne zelim otkrivati ime dok se ne realizuje transfer.Ako bi dosao, bio bi najvece pojacanje Zvijezde.zmaj od b. je napisao/la:Ja sam cuo da je jos jedan veoma dobar igrac vrlo blizu potpia za Zvijezdu, iskreno ako potpise dobili bi jos jedno veliko pojacanje.husein veličanstveni je napisao/la:U Sportu piše da je Eldar Ikanović novi član Zvijezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.