Sta ce nauciti od serbecica on sam za sebe nije nista naucioLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:44GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:37Teško. Gurnuti momka - da, ali da bude odjednom lider odbrane, teško. Zamisli zareda 3 katastrofa partije, a izmjene ti za njega Aničić i Trako. Pa to je za ubiti se. Bolje momku polako dozirati minutažu, da se navikne na seniorski fudbal.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:34
ma imamo Celika, nek pokazu da imaju damu. Naravno, i do nas navijaca je hocemo li zazmiriti na neku losu partiju. Da li je rizik? Sigurno jeste, ali ako se mali pokaze i otkine veca je premija. Ko ne rizikuje, ne profitira.
Naslov: "Sedamnaestogodisnjak nosi odbranu Sarajeva" , u redovima bi bili kupci za njega.
ako ne daj Boze krene po zlu, mozes ga klupirati. Stoperski tandem uvijek mladji - stariji. Ima i od koga da uci (Anicic, Serbecic). Ipak, nije ovo ni njemacka ni engleska liga A i tamo mladici dobiju sansu. Pa cak i utakmicama lige prvaka.
Meni bi on imao neke privilegije. Npr slabo mu je davao priliku prethodnu sezonu. Jos jedna takva da se ponovi bi bila porazavajuca.
Na kraju se na muci poznaju junaci.
Dosta vise mozes dobiti ako mu das sansu ranije. Pa i lose iskustvo ako dozivi, bolje sad u startu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- belosevic23
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
onda nema prepreke da mu se da konkretna sansakeli je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:47Sta ce nauciti od serbecica on sam za sebe nije nista naucioLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:44GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:37
Teško. Gurnuti momka - da, ali da bude odjednom lider odbrane, teško. Zamisli zareda 3 katastrofa partije, a izmjene ti za njega Aničić i Trako. Pa to je za ubiti se. Bolje momku polako dozirati minutažu, da se navikne na seniorski fudbal.
ako ne daj Boze krene po zlu, mozes ga klupirati. Stoperski tandem uvijek mladji - stariji. Ima i od koga da uci (Anicic, Serbecic). Ipak, nije ovo ni njemacka ni engleska liga A i tamo mladici dobiju sansu. Pa cak i utakmicama lige prvaka.
Meni bi on imao neke privilegije. Npr slabo mu je davao priliku prethodnu sezonu. Jos jedna takva da se ponovi bi bila porazavajuca.
Na kraju se na muci poznaju junaci.
Dosta vise mozes dobiti ako mu das sansu ranije. Pa i lose iskustvo ako dozivi, bolje sad u startu.

I proslu je Ljukovac bio dobar, nije losbelosevic23 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:55Ovako je i Salčin obecavao po turnirima-pa nista.
Nadam se da grijesim.
Ovi nasi omladinci kao da igraju za raju, a zanemaruju taktiku a posebno brzinu i trku koja je osnova modernog fudbala
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Rade mašine na Koševu al ne mogu nešto da postavim sliku, pa eto ako neko hoce pomoc moze pp 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Moraš preko googla postaviti jer preko aplikacije ne radi. Fino otvoriš google forum i postaviš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gdje ovo igraju? Ko da je Bijeljina a ne Zlatibor
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ivo A. 

-
- Kontakt:
U nasoj ligi nema boljeg i perspektivnijeg golmana od Sahinovica, koga god da dovedu napravit ce veliku gresku. Ako nema sanse da se dovede neki super kvalitetan golman onda ne treba teziti promjenama.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.