Neka negdje drugo prosipa nervozu.
Slovenac je jos sinoc trebao potpisati, danas je trebala biti objava ali jos cekaju iz nekog razloga. On je uglavnom vec zavrsen, lijevo krilo i nadat se da ce biti dobar. Moze biti da cekaju ovog drugog momka pa da objave jednog za drugim ili cekaju papire pa da sve sve kompletira.djemba je napisao/la: ↑08 jun 2023, 14:45Evo opet mene. Da se izvinem za onu ostavku bio sam u krivu iako ce ta osoba uskoro i napustiti UO. Nadam se da su informacije dobre i da ce biti ozbiljnih pojaca ja u UO.u suprotnom.....
Abd imat cemo i jednog povratnika u redove Rođenih.
Dva nova momka su vec dogovorena, a jednog se cekaju papiri iz Slovenije, ali predugovor je napravljen , ako se zelje uprave i strucnog staba obistine bit ce strasna ekipa.
Radovac?djemba je napisao/la: ↑08 jun 2023, 14:45Evo opet mene. Da se izvinem za onu ostavku bio sam u krivu iako ce ta osoba uskoro i napustiti UO. Nadam se da su informacije dobre i da ce biti ozbiljnih pojaca ja u UO.u suprotnom.....
Abd imat cemo i jednog povratnika u redove Rođenih.
Dva nova momka su vec dogovorena, a jednog se cekaju papiri iz Slovenije, ali predugovor je napravljen , ako se zelje uprave i strucnog staba obistine bit ce strasna ekipa.
Ko burazeru ovo je video od prije tri godine
?
Sad cekam da portali prenesu vijest o teorijama zavjere i kako je propaoDirektorcic je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:33
Objava je u pripremi, a eto i slike ispod. Vjerovatno je objavljeno pa izbrisano,pamti google to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.