FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Po TM ima vec ceski i hrvatski, ne znam moze li imati tri. Mislim da moze, imao je i Bodul hrvatski i austrijski pa opet nije bio stranac.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj nam Dejana Bandovića na gol, samo da se nešto dešava, ubi ova tišina

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5 novih potpisa, 4 odlaska.. šta hoćeš više, sezona je tek završenaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:06Daj nek neko potpiše više u pm.
Daj nam Dejana Bandovića na gol, samo da se nešto dešava, ubi ova tišina![]()

Za 12 dana je izvlačenje za prvo pretkolo, koliko mi je ovo nedostajalo

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Ma da bude ko na autobuskoj, jedni izlaze, drugi ulazeMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:375 novih potpisa, 4 odlaska.. šta hoćeš više, sezona je tek završenaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:06Daj nek neko potpiše više u pm.
Za 12 dana je izvlačenje za prvo pretkolo, koliko mi je ovo nedostajalo![]()

Ne dovedemo li bar 10 novih igrača, ništa smo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima još dosta vremena, iako je izvlačenje ubrzo mi tek igramo 13. jula prvu utakmicu u Europi.Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:43Ma da bude ko na autobuskoj, jedni izlaze, drugi ulazeMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:375 novih potpisa, 4 odlaska.. šta hoćeš više, sezona je tek završenaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:06Daj nek neko potpiše više u pm.
![]()
Ne dovedemo li bar 10 novih igrača, ništa smo![]()
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izvlacenje prvog i drugog pretkola je 20. /21. juna
Prvo pretkolo se igra 13. /20. jula
Izvlacenje za trece pretkolo je 24. Jula
Drugo pretkolo se igra 27. Jula/03. Augusta
Izvlacenje za play off 07. Augusta
Trece pretkolo 10./17. Augusta
I ako Bog da play off 24./31. Augusta
Optimista: moze moze
poslije 2 pretkola obje ces tekme biti gost
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sto posto, ali eto bilo bi lijepo da u narednih 10-ak kompletiramo vecinu pojacanja. Tu prije svega mislim na stopere.MortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:46Ima još dosta vremena, iako je izvlačenje ubrzo mi tek igramo 13. jula prvu utakmicu u Europi.Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:43Ma da bude ko na autobuskoj, jedni izlaze, drugi ulaze![]()
Ne dovedemo li bar 10 novih igrača, ništa smo![]()
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
12 juna ,za cetri dana je prozivka i pocetak priprema !! A mi nekompletni ! Nespremni,neuigrani !!MortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:375 novih potpisa, 4 odlaska.. šta hoćeš više, sezona je tek završenaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2023, 10:06Daj nek neko potpiše više u pm.
To nije dobro !!

Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
A ti si za qrvu koja ide na jug, navija za zeljkana, alkoholicarka je i ismijava nase navijace ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 13:06Ti bi alkosa Hirosa u ekipi,clana Manijaka koji ide na jug,ismijava nas? Znaci ako je ona tu treba mozda dovest Zubanovica ili neke slicne ublehe?
Da dovedemo i Mulalica, Zubanovica, Biscevica...
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma pusti to, oni bi doveli svakog naseg igraca da mogu. I za Duljevica su bili ozbiljni mitomani. X slucajeva je bilo da igraci prelaze u gradskog rivala, sto kod nas, sto u svijetu. Santon je vrlo opasan igrac i to je to. Mlad je i moze napredovati.NazorUso je napisao/la: ↑08 jun 2023, 13:08A ti si za qrvu koja ide na jug, navija za zeljkana, alkoholicarka je i ismijava nase navijace ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 13:06Ti bi alkosa Hirosa u ekipi,clana Manijaka koji ide na jug,ismijava nas? Znaci ako je ona tu treba mozda dovest Zubanovica ili neke slicne ublehe?
Da dovedemo i Mulalica, Zubanovica, Biscevica...
Sto se tice Hirosa, jeste na glasu da vodi nesportski zivot, zato se i mucio u Osijeku kod Bjelice. Slican igracu Dalu, ja sam najbolji a vi ostali ste vodonose. Treba nam jedan igrac karakteran, koji daje za ekipu sve a majstor. Ala kod kona, zna se na koga mislim.
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, Amidzaa, Anex, Arhitekt, Armija1987, BeHighirly, Beli98, Benko123, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, bvsic, casual033, Cautinho, Confiance, Cwirek, Dadox, dencho, fera, Fouzi1, Fudo, Haksss, haris004, Hazre, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, Kaunas, keli, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, macahz, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, Mostarska, MSOZ101, napoleon72, NEZALAGANJE, OzmoodPinglewood, perodeformero, pinki, Pitar6785, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, samoFKS, selver79, siroliver69, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski, Zeko87 i 704 gosta.