Moje saucesce drug, aBd da budu dobre vijesti za SloboduFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Podrska fukarama i Husicu.
Uz tebe smo Azmire![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Moje saucesceFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()

Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Iskreno saučešće tebi i tvojoj porodiciFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Volim tebe, više od sebe
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Primi moje saučešće buraz. Da vam dragi Allah olakša i podari sabur, a njemu lijepi Džennet.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Primi moje saučešćeFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
FKBilder brate primi saučešće.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Moje saučešće Bilderu...
- Ono što mi se sviđa kod Fukara ovde godine je što baš rade konkretne stvari, bez šuplje.
- Ono što mi se sviđa kod Fukara ovde godine je što baš rade konkretne stvari, bez šuplje.
Neka mu je lahka zemlja bosanska, da mu Allah podari svako dobro onog svijeta.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Iskreno saucesce brat moj, budi mi jak..FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- ASD
- Kontakt:
Iskreno saučešće. Budi nam jak.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Bilderu, primi i moje saucesce, nedaj se.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Iskreno saučešćeFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()

Rahmet mu duši

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Iskreno saučešće tebi i porodici.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Kapitenu, iskreno saučešće tebi i tvojoj porodiciFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Saučešće najiskrenije, znam kako ti je...FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
MOJE SAUCESCE
Iskreno saucesce tebi i tvojoj porodici !FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.