FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa isao bi ti onaj garo na krilo svakako, ikic ok sa klupe uz to i nase papire bi mogao srediti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Normalna reakcija.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:48koji je qurac ovom Sutkovicu svako malo na agresivu ga prebaci
- ExchangeOffice
Obavezno prodati i dovesti onog po koga je Mirvic otisao u kolumbiju.
Svakako je mahao zapaljenim salom, yebo ga otac.
Koliko god daju, nosite smece.
Kakva prodaja **** mu sve, umjesto da se dodatno pojacas, da napadnes to trece pretkolo, ti prodajes jednog od najboljeg igraca. Ljudi su sve vec uigrali, sad opet dovodi nove igrace i opet uigravaj, nit imamo dovoljno vremena da trazimo drugo krilo, za mjesec dana igras prvu utakmicu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 jun 2023, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako ga prodamo imamo jos **** problem.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kolumbijac nije LWExchangeOffice je napisao/la: ↑07 jun 2023, 17:06Obavezno prodati i dovesti onog po koga je Mirvic otisao u kolumbiju.
Puno je da izgubimo dala i ziljkica u par dana
Ne treba prodavati Ziljkica. Kao sto je neko vec napisao tesko da za iste pare mozemo dovesti boljeg domaceg igraca. Meni je ziljkic extra igrac i to sto ima potez viska nije nista, koje to krilo nema u nekim situacijama potez viska? Jedino bas lupit i trazit 2m€ za njega pa nek izvole a ovako da mi prodajemo najbolje igrace za neke smijesne pare nema smisla. Hajd da nemamo investitore, i da smo bas kokuzi pa bi i razumio al ovako stvarno bezpotrebno.
Mi moramo misliti i na broj domacih igraca koji moraju biti ne solidni vec jako jako dobri na svojim pozicijama. Moramo znati cijeniti nase domace igrace. Imamo pare ali ne mozemo samo strance kupovati i nagomilavati, vec pare treba usmjeriti i u domace igrace. Ako je domaci igrac dobar treba mu i dati dobre uslove sto mislim da i ziljkic ima kod nas. Tako da od ove ponude turaka nadam se da nema nista.
Mi moramo misliti i na broj domacih igraca koji moraju biti ne solidni vec jako jako dobri na svojim pozicijama. Moramo znati cijeniti nase domace igrace. Imamo pare ali ne mozemo samo strance kupovati i nagomilavati, vec pare treba usmjeriti i u domace igrace. Ako je domaci igrac dobar treba mu i dati dobre uslove sto mislim da i ziljkic ima kod nas. Tako da od ove ponude turaka nadam se da nema nista.
Slazem seAduka87 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 17:11Kakva prodaja **** mu sve, umjesto da se dodatno pojacas, da napadnes to trece pretkolo, ti prodajes jednog od najboljeg igraca. Ljudi su sve vec uigrali, sad opet dovodi nove igrace i opet uigravaj, nit imamo dovoljno vremena da trazimo drugo krilo, za mjesec dana igras prvu utakmicu.
-
- Kontakt:
Prosinecki otisao u NK Rudes 

Viveros nije zamjena za Zilkića, ako se proda mora se zaganjat ozbiljan igrač.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ispade da je Almedin level Grealisha
Uostalom, pišu neki ko da smo ga već prodali radi jednog napisanog članka

Uostalom, pišu neki ko da smo ga već prodali radi jednog napisanog članka

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Navuče SS.ba da se piše i danas na temi. Do objave 10 komentara, od objave 2-3 stranice.
Ne gori nam za finansije.
Imam po prvi put moc da mi postavljamo uslove.
Ziljkic ima ugovor i ako ga zele Turci stavit 1 mil € pa nek ide.
Sve ispod moze nas skupo kostati ,opet kazem za neku ekstra lovu ja bi ga pustio.
Imam po prvi put moc da mi postavljamo uslove.
Ziljkic ima ugovor i ako ga zele Turci stavit 1 mil € pa nek ide.
Sve ispod moze nas skupo kostati ,opet kazem za neku ekstra lovu ja bi ga pustio.
-
- Kontakt:
Ovaj kolumbijac paklen igrac
- ExchangeOffice
Sta ima veze, kad je dobra atmosfera u ekipiMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2023, 17:20Kolumbijac nije LWExchangeOffice je napisao/la: ↑07 jun 2023, 17:06Obavezno prodati i dovesti onog po koga je Mirvic otisao u kolumbiju.

Ma ako je on izrazio želju da ide, bolje ga je pustiti nego držati nezadovoljnog u klubu.
Guliashvili može biti njegova zamjena i uzeti Santosa od fukara.
Desno Kevin i Kyeremeh, lijevo Guliashvili i Santos . Naprijed Renan
Guliashvili može biti njegova zamjena i uzeti Santosa od fukara.
Desno Kevin i Kyeremeh, lijevo Guliashvili i Santos . Naprijed Renan
https://www.transfermarkt.com/deni-milo ... ler/168163
Evo 10ke sa našim papirima
Evo 10ke sa našim papirima
On je ono što nam je nekad bio Tatar a nije odigrao ni jednu citavu sezonu, a znamo kako smo "zamijenili" Tatara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2023, 18:18Ispade da je Almedin level Grealisha![]()
Uostalom, pišu neki ko da smo ga već prodali radi jednog napisanog članka![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma on ako hoće da ide a ostaviš ga na silu znaš da će ti igrat preko qrca. Ja bih volio da ostane odradio je polusezonu odlično pa da vidimo kakav će biti kad odradi pripreme i odigra cijelu sezonu ali džaba sve ako se njemu ide