HŠK Zrinjski

Antipolitika3
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Antipolitika3 » 07 jun 2023, 10:35

Tranbjerg je napisao/la:
07 jun 2023, 09:15
Zna li se kakvi su planovi sa Hrvanovicem, kakav bi nam napad mogao izgledati? Imamo Ivancica koji igra ofanzivnog veznog, Kisa koji igra ofanzivnog veznog ili napadaca i Bilbiju kao 9-ku. Na transfermarktu stoji da Hrvanovic isto igra 10-ku, isto kao npr. Ivancic.
Od iduce sezone samo jedan U21 mora poceti, znaci da bi Ivancic i Kis mogli dobiti vise prilike za igru, ali kako bi se njih 3 mogli svi uskladiti u napadu (Bilbija, Kis i Ivancic) jer nitko od njih ne igra krilo?
Kao i sa Mandicem koji je otisao,da posluzi za nedao Bog ozljeda .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 jun 2023, 13:09

Ima li ijedan igrač Šibenika da neće kod nas?! :?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 07 jun 2023, 14:00

Nije valjda jos neko osim japanca i golmana

zrinjskimo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjskimo » 07 jun 2023, 14:03

tutankamon1905 je napisao/la:
07 jun 2023, 14:00
Nije valjda jos neko osim japanca i golmana
Canađija i soldo se spominju
.....nisam te presto voljeti.....

Kugar430
Kontakt:

Post Postao/la Kugar430 » 07 jun 2023, 14:06

Navodno Čanadžija, spominju se još neki, ali su u nas u klubu zakopčanu do grla što se dolazaka tiče pa ima dosta špekulacija. Jbg sezona kiselih krastavaca, a Rendulić je ipak bio trener Šibenika pa su svi igrači potencijalna pojačanja pošto je radio s njima i poznaje ih.
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 07 jun 2023, 15:18

Nije mi nešto Čanadjija,nisam pametan.

Nije mi pretjerano jasna čitava ta priča,mi uzimamo igrače Šibenika koji je ispao iz lige,istovremeno očekujući iskorak u Europi.

Grgurplinski
Kontakt:

Post Postao/la Grgurplinski » 07 jun 2023, 15:46

Kao da smo uzeli ekipu Šibenika,a ne da biramo najbolje u njih. Da su oni imali bilbiju,kiša,Barišića i druge,ne bi ispali nego bi u samome vrhu bili...

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 07 jun 2023, 16:48

Kao što neko reče, ako je zbog širine i za Bh premier ligu onda fer i korektne prinove..ako se racuna na iskorak u europi sa igracima Šibenika, pa nek su to i njihovi najbolji igraci onda bas i nisam optimistican. Ali ipak mislim da su sve ovo prinove, a da se prava pojacanja dovode u tajnosti

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 jun 2023, 16:53

Imam neki dojam da se čeka 20.06. i ždrijeb za ligu prvaka za ozbiljnije dejstvovanje u vezi igračkog kadra...možda sam u pravu :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 07 jun 2023, 16:53

Samo polako .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 07 jun 2023, 17:38

PiazzaGrande je napisao/la:
07 jun 2023, 16:53
Imam neki dojam da se čeka 20.06. i ždrijeb za ligu prvaka za ozbiljnije dejstvovanje u vezi igračkog kadra...možda sam u pravu :D
Pa ćemo se tješit onda: lagan ždrijeb-ma možemo i s ovim igračima,težak ždrijeb-ma šta ćemo sad dzabe ikoga dovodit :rol:

Šalu na stranu,nemam ništa protiv ako uprava zna šta radi.Rogić mi je sigurno dobar pik,Soldo koji ulazi u kvotu mladih a ima staža u HNL...
Ovo ostalo nemam pojma,Arai bi mogao bit pogodak a i ne mora,Hrvanović isto tako a i ovaj Čanadjija ako je istina mi nije nešto primjetan bio u Šibeniku(čak ga šalju u ku*ac po njihovim forumima)

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 jun 2023, 18:06

Ni malo ne brinem za igrački kadar. Uprava je pokazala da zna šta radi, pogotovu nakon dovođenja Profe. On je malo otvorio oči glavešinama u klubu a otvorio je i po koja vrata u Hrvatskoj. Zato nije ni čudo da su neki koji nas ne mogu smisliti (najblaže rečeno) govorili kako će se "lično potruditi da otjeraju Profu iz BH fudbala"...uspjeli jesu, dobili su bitku ali su izgubili rat..
Volim te bola'!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 jun 2023, 19:10

Tranbjerg je napisao/la:
Zna li se kakvi su planovi sa Hrvanovicem, kakav bi nam napad mogao izgledati? Imamo Ivancica koji igra ofanzivnog veznog, Kisa koji igra ofanzivnog veznog ili napadaca i Bilbiju kao 9-ku. Na transfermarktu stoji da Hrvanovic isto igra 10-ku, isto kao npr. Ivancic.
Od iduce sezone samo jedan U21 mora poceti, znaci da bi Ivancic i Kis mogli dobiti vise prilike za igru, ali kako bi se njih 3 mogli svi uskladiti u napadu (Bilbija, Kis i Ivancic) jer nitko od njih ne igra krilo?
Hrva je lijevi krilo. Moze 10ku, moze desno krilo ali prirodno je lijevo krilo i tu najvise daje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 07 jun 2023, 20:30

Tranbjerg je napisao/la:
Hrvanovic i sad Maric su igraci koji su prekucali svoj rang takmicenja i sad se dovode da se vidi ima li sta od njih, tipa kad Celzi ili City kupuju po balkanu, nije da se po njima kroji sad nekih prvih 11, pa ni 18 igraca.

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 07 jun 2023, 20:57

Šta mislite o ovom mogućem angažmanu Kožulja?
Klasa za ovu ligu ili flop kao Aničić u Sarajevu?

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 07 jun 2023, 21:13

supervizor je napisao/la:
07 jun 2023, 20:57
Ja sam izrazito protiv ...taj nam šminker ne treba više bi bio po Goldenu nego na treningu ....ne trebaju nam takvi igrači koji su u silazu karijere a i druga stvar ne dišu Plemićki

Jedino bi Šunku prihvatio ako bi bio zdrastveno i fizički na nivou.
Ovaj Kožulj je već imao puno problema s povredama ligamenata tako da je svakako mačak u vreći a i ne bi igrao sigurno za siću.

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 07 jun 2023, 21:29

SokolPravde je napisao/la:
07 jun 2023, 21:13
supervizor je napisao/la:
07 jun 2023, 20:57
Ja sam izrazito protiv ...taj nam šminker ne treba više bi bio po Goldenu nego na treningu ....ne trebaju nam takvi igrači koji su u silazu karijere a i druga stvar ne dišu Plemićki

Jedino bi Šunku prihvatio ako bi bio zdrastveno i fizički na nivou.
Ovaj Kožulj je već imao puno problema s povredama ligamenata tako da je svakako mačak u vreći a i ne bi igrao sigurno za siću.
Mogu se složiti.
U svakom slučaju plaćao bi ga po učinku,pa ako voli nek izvoli.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 07 jun 2023, 23:19

To vam je gotova stvar,dolazi u nas igracina je,samo ako uhvati ritam.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 07 jun 2023, 23:30

GradKamena2 je napisao/la:
07 jun 2023, 23:19
Bas prije mjesec dana sam sreo Kozulja (ne zna on mene vec stao sa mojim poslovnim kolegom :mrgreen: ) uglavnom prica mu je da je sa nekim klubom pod ugovorom do 01.06 i kako mu se vise ne da ici vani radi obitelji tako da se moglo naslutiti da bi volio ovdje igrati.
Imao je nezgodnu ozljedu ali radio je dosta na sebi i privatno trenirao a moramo uzeti u obzir da je on otisao na Siroki u vrijeme Vidacka kad se klub borio za opstanak a znamo svi kako je Ante tada upravljao klubom .
Isao je i Kordic za marku vise u Siroki pa nam je legenda tako da otom potom.
Odlican igrac kad je u formi ali jbg sto zadnjih godina nije :urnebes:
Predvidjam da ce ipak neki ugovor napraviti da se klub zastiti u slucaju ponovne ozljede ali smo i na konju ako uhvati opet formu kao Ivancic .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 08 jun 2023, 06:11

Antipolitika3 je napisao/la:
07 jun 2023, 23:30
GradKamena2 je napisao/la:
07 jun 2023, 23:19
Bas prije mjesec dana sam sreo Kozulja (ne zna on mene vec stao sa mojim poslovnim kolegom :mrgreen: ) uglavnom prica mu je da je sa nekim klubom pod ugovorom do 01.06 i kako mu se vise ne da ici vani radi obitelji tako da se moglo naslutiti da bi volio ovdje igrati.
Imao je nezgodnu ozljedu ali radio je dosta na sebi i privatno trenirao a moramo uzeti u obzir da je on otisao na Siroki u vrijeme Vidacka kad se klub borio za opstanak a znamo svi kako je Ante tada upravljao klubom .
Isao je i Kordic za marku vise u Siroki pa nam je legenda tako da otom potom.
Odlican igrac kad je u formi ali jbg sto zadnjih godina nije :urnebes:
Predvidjam da ce ipak neki ugovor napraviti da se klub zastiti u slucaju ponovne ozljede ali smo i na konju ako uhvati opet formu kao Ivancic .
Ne može on nigdje drugdje vani igrati u tome je stvar pa konta da oživi malo karijeru kod "stare ljubavi" Zrinjskom...
Otišao toliko mlad vani i za marku vise i sad se sjetio obitelji ma dajte molim vas pusti te me tih priča i lažnih emocija . Ako im je on to pojačanje za Europu onda svaka čast ...😏
A što se tiče legendi Krešo jest legenda i u to vrijeme je bio najbolji...možda da danas igra nebi zabio 5 golova ali Krešo je Mostarska raja i disao je uvijek Plemićki....a ovaj šminker niti će ikad biti legenda niti je ikad bio a niti diše Plemićki nek ide u Hajduk pa nek tamo oživljava karijeru

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, Combattente87, HyperOS, invincible1921, ristagrad, xinxee i 63 gosta.