Kakve gadosti se ovdje pisu to je za povratit..a I ovaj portal je postao trac rubrika jbt.. koga boli kita sto je anelova zena izgovorila sehadet , kao da ce iko imati korist od toga...
U vremenu asimilacije i gubljenja identiteta mladih Bošnjaka na zapadu (prouzrokovano prije svega udajama mladih Bošnjakinja za tuđine), ovo je za svaku pohvalu i ima moju svesrdnu podršku.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
U vremenu asimilacije i gubljenja identiteta mladih Bošnjaka na zapadu (prouzrokovano prije svega udajama mladih Bošnjakinja za tuđine), ovo je za svaku pohvalu i ima moju svesrdnu podršku.
Nazalost rezultat ispiranja mozga pan- islamizmom od strane veleizdajnicke falange mladomuslimanskih srba.. ciljano I planski po nalogu iz beograda..kolicina samomrznje koju bosnjaci kojima je Islam primarni identitet osjecaju prema sebi zbog toga sto su bijelci I ne lice na tipicnog muslimana je za studija.. koliko se takvi na glavu nasadzuju da pokazu arapima I turcima da su I oni ko fol velike muslimancine je za povratit a najvise tako sto guraju svoje kcerke da se udaju za nebosnjake.. zamisli dijete ti se uda za nekog kome su otac I majka rodzaci( ovo je najnormalnije kod barem pola svjetskih muslimana)...ispiranje mozga bosnjacima Islamom I pan iskamizmom a ne bosnom I bosnjastvom je rezultat mentalnog stanja bosnjaka danas..
Snjuhni kolega malo do dijaspore kad budes imao priliku I uvjeri se.. vjeruj mi da ovi sto se kunu u Islam najmanje bosnjaci I takvi najprije lete da se udaju( zene) za strance... gubitak identiteta kod te grupe ljudi je najocigledniji..
Snjuhni kolega malo do dijaspore kad budes imao priliku I uvjeri se.. vjeruj mi da ovi sto se kunu u Islam najmanje bosnjaci I takvi najprije lete da se udaju( zene) za strance... gubitak identiteta kod te grupe ljudi je najocigledniji..
Ponjake ti se na ovu Bosnu za koju je i moj otac život dao, a naročito se ponjake na tebe i ovog papka Muda.
Ponjake ti se na ovu Bosnu za koju je i moj otac život dao, a naročito se ponjake na tebe i ovog papka Muda.
"Ne cudi me. Slusajuci ovog momka neko vece na N1 skontah da je neobrazovan i neinteligentan. Jedva sastavlja recenice. Nazalost. Dobar je ne terenu, ali izgleda da se tu sve zavrsava sto se tice njega. Dakle, ne cudi me da je bankomat sponzorushi."
Top komentar na klix -u.
Mirsin mali pametni !
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."