i Zeljković Samir je bacio lajk. Sad će i njega izbrisati

i Zeljković Samir je bacio lajk. Sad će i njega izbrisati
Realno da im nije Ibre bilo koji ih je doveo i podigao na noge većina bi sad radila negdje za neku platu.
Ibro Kralj nedavno sam pisao da ga treba vratiti u klub. On je imao nos za igrače.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:18Realno da im nije Ibre bilo koji ih je doveo i podigao na noge većina bi sad radila negdje za neku platu.
Ovčini i Čosiću je i auto dao da imaju da dolaze na treninge.
Ibro kao scoutAdo1922 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:20Ibro Kralj nedavno sam pisao da ga treba vratiti u klub. On je imao nos za igrače.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:18Realno da im nije Ibre bilo koji ih je doveo i podigao na noge većina bi sad radila negdje za neku platu.
Ovčini i Čosiću je i auto dao da imaju da dolaze na treninge.
Slažem se, nije se ni trebao raditi video jer skačeš sam sebi u stomak.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:08Bilo bi bolje da nisu dali priliku nekadasnjem kapitenu, koji je jedini odbio smanjenje plate, da stenje na videu 8ipo minuta. Tacno ga je i meni zao, sto je primao 12hiljada mjesecno a nije mako prstom vise od 7mjeseci.
Tuzno je kome je Velez dao kapitensku traku. I ova prica, kao dosao je kad niko nije htio da dodje, legendo doso si iz Famosa..
A Bogdanovicev komentar tek je za degeneka.![]()
SAMO VELEZ!
Jašta,uzeo 25 milja i plače,a 20 igrača se solidariše sa klubom ti nećeš.Ma mrš u pm!MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:26Sve to stoji ali zar nije malo kontradiktorno da u videu pricas kako trebamo cuvati Velez, nadaju se da ce se vratiti nekad i zavrsiti karijeru u Mostaru a onda odes na instagram i pljujes po klubu. To se ne radi tako javno, to se prica izmedju 4 zida ako vec imas nesto protiv. Ili izadji fino pred kameru i reci sve sta imas na dusi, nemoj mi suza i patetike pa onda pljuvati kad se ugase kamere.JimmyPage je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:45Sve se slažem, ranije smo definisali te stvari o kojima pišeš, samo mi je bezveze da neko aminuje da se rade ti intervjui a kasnije ih ukida.
Valjda je neko trebao pregledati i dati dozvolu da se to objavi? Ovako ispada da postoje dvije struje unutar kluba, makar ja to tako shvatam i iskreno možda je banalnost, lapsus, možda pretjerujem ali na osnovu ovoga postupka se mogu postaviti neka pitanja.
Nema ni Mirse, kako su ga uspjeli otjersti zanima meOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:27Ibro kao scoutAdo1922 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:20Ibro Kralj nedavno sam pisao da ga treba vratiti u klub. On je imao nos za igrače.Espiritosanto je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:18
Realno da im nije Ibre bilo koji ih je doveo i podigao na noge većina bi sad radila negdje za neku platu.
Ovčini i Čosiću je i auto dao da imaju da dolaze na treninge.![]()
![]()
![]()
Ali on nece doci iz poznatih razloga...
Plakao bi i ti brato kad skontas nema vise 12 milja a kurcem ne mrdas. Valja sad trcat u zelji za 2-3 hiljade jos molit boga da su redovne.Gr0hot je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:59Ne bi me iznenadilo da je pokupio pare na kraju i otisao sa laznim suzama, kao zrtva. Patetika mrtva ako je ovo istinaMostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:54Place i brise suze s 20-30 hiljada sto je trazio za raskid ugovora![]()
Divno razmisljanje, a to sto je tri godine igrao za 700KM pa tri godine za 1700KM nikoga ne zanima.emil02in je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:42Jašta,uzeo 25 milja i plače,a 20 igrača se solidariše sa klubom ti nećeš.Ma mrš u pm!MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:26Sve to stoji ali zar nije malo kontradiktorno da u videu pricas kako trebamo cuvati Velez, nadaju se da ce se vratiti nekad i zavrsiti karijeru u Mostaru a onda odes na instagram i pljujes po klubu. To se ne radi tako javno, to se prica izmedju 4 zida ako vec imas nesto protiv. Ili izadji fino pred kameru i reci sve sta imas na dusi, nemoj mi suza i patetike pa onda pljuvati kad se ugase kamere.JimmyPage je napisao/la: ↑06 jun 2023, 14:45
Sve se slažem, ranije smo definisali te stvari o kojima pišeš, samo mi je bezveze da neko aminuje da se rade ti intervjui a kasnije ih ukida.
Valjda je neko trebao pregledati i dati dozvolu da se to objavi? Ovako ispada da postoje dvije struje unutar kluba, makar ja to tako shvatam i iskreno možda je banalnost, lapsus, možda pretjerujem ali na osnovu ovoga postupka se mogu postaviti neka pitanja.
Vrlo moguca opcija mu je bila i okoncanje karijere da mu nije bilo Veleza u tim trenutcima i tih 700km. Uvijek se slucaj moze gledat i sa druge strane, nije zabranjeno.Mig_Mig je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:12Divno razmisljanje, a to sto je tri godine igrao za 700KM pa tri godine za 1700KM nikoga ne zanima.emil02in je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:42Jašta,uzeo 25 milja i plače,a 20 igrača se solidariše sa klubom ti nećeš.Ma mrš u pm!MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:26
Sve to stoji ali zar nije malo kontradiktorno da u videu pricas kako trebamo cuvati Velez, nadaju se da ce se vratiti nekad i zavrsiti karijeru u Mostaru a onda odes na instagram i pljujes po klubu. To se ne radi tako javno, to se prica izmedju 4 zida ako vec imas nesto protiv. Ili izadji fino pred kameru i reci sve sta imas na dusi, nemoj mi suza i patetike pa onda pljuvati kad se ugase kamere.![]()
Toliko je imao npr i Zeljkovic koji se ranije i brze od njega ustalio u prvih 11 pa nikad nismo imali nijedan problem s njim. Imali smo jos takvih igraca koliko god hoces.Mig_Mig je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:12Divno razmisljanje, a to sto je tri godine igrao za 700KM pa tri godine za 1700KM nikoga ne zanima.emil02in je napisao/la: ↑06 jun 2023, 16:42Jašta,uzeo 25 milja i plače,a 20 igrača se solidariše sa klubom ti nećeš.Ma mrš u pm!MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2023, 15:26
Sve to stoji ali zar nije malo kontradiktorno da u videu pricas kako trebamo cuvati Velez, nadaju se da ce se vratiti nekad i zavrsiti karijeru u Mostaru a onda odes na instagram i pljujes po klubu. To se ne radi tako javno, to se prica izmedju 4 zida ako vec imas nesto protiv. Ili izadji fino pred kameru i reci sve sta imas na dusi, nemoj mi suza i patetike pa onda pljuvati kad se ugase kamere.![]()
Suma sumarum, ispočetka je bio plaćen prosječno ili ispodprosječno, zadnjih mjeseci je bio plaćen debelo iznad prosjeka.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:42Toliko je imao npr i Zeljkovic koji se ranije i brze od njega ustalio u prvih 11 pa nikad nismo imali nijedan problem s njim. Imali smo jos takvih igraca koliko god hoces.
Ne zaboravi da pricas o igracu koji je dosao iz Famosa, ne razumijem koliko je trebao imati kao totalni anonimus i dijete, 3000KM za pocetak?
Prije 2 i po godine otprilike ga niko nije htio uzeti ni na posudbu, kukao u teretani kako ne zna sta ce, propada mu karijera a malo nakon toga mu malo bilo 8000KM.
Ali sta imam tebi objasnjavati koji si pljuvao po Velezu dok smo bili druga liga, pa si onda poceo pisati na nasoj temi kao navijac tog istog kluba koji si pljuvao pa si onda presao da navijas za Sarajevo.
Bravo, niko nije rekao da je tad vise zasluzio, samo pogledaj realno, momak je igrao uvijek za pare kakve je zasluzio. Bio je spreman spustiti svoja primanja za 20%, ko bi to spustio vise? Odakle informacija da je Haskic ili neko drugi spustio vise?! Kao navijacMostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:42Toliko je imao npr i Zeljkovic koji se ranije i brze od njega ustalio u prvih 11 pa nikad nismo imali nijedan problem s njim. Imali smo jos takvih igraca koliko god hoces.
Ne zaboravi da pricas o igracu koji je dosao iz Famosa, ne razumijem koliko je trebao imati kao totalni anonimus i dijete, 3000KM za pocetak?
Prije 2 i po godine otprilike ga niko nije htio uzeti ni na posudbu, kukao u teretani kako ne zna sta ce, propada mu karijera a malo nakon toga mu malo bilo 8000KM.
Ali sta imam tebi objasnjavati koji si pljuvao po Velezu dok smo bili druga liga, pa si onda poceo pisati na nasoj temi kao navijac tog istog kluba koji si pljuvao pa si onda presao da navijas za Sarajevo.
Haskic je smanjio platu i za svaki postignuti gol je dogovorio premije, sto je skroz posteno. Dao je 12 golova poslije zimske pauze i svaku marku je posteno zaradio. Dalje, imas igrace poput Andjusica koji su pristali na smanjenje plate i u slucaju da su izborili europu sva razlika bi im bila isplacena. Takodjer, od Ovcine se nije trazilo da trajno smanji platu nego da smanji u periodu od 5 do 6 mjeseci, dakle od januara pa do kraja sezone dok novi UO ne poslozi kockice i ne stabilizuje finansije. Nakon toga je mogao otici gospodski i niko mu ne bi ni A rekao. Malo se glupo kleti u klub, roniti lazne suze a ni sada nije htio raskinuti ugovor bez 25 hiljada kesa.Mig_Mig je napisao/la: ↑07 jun 2023, 14:56Bravo, niko nije rekao da je tad vise zasluzio, samo pogledaj realno, momak je igrao uvijek za pare kakve je zasluzio. Bio je spreman spustiti svoja primanja za 20%, ko bi to spustio vise? Odakle informacija da je Haskic ili neko drugi spustio vise?! Kao navijacMostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 13:42Toliko je imao npr i Zeljkovic koji se ranije i brze od njega ustalio u prvih 11 pa nikad nismo imali nijedan problem s njim. Imali smo jos takvih igraca koliko god hoces.
Ali sta imam tebi objasnjavati koji si pljuvao po Velezu dok smo bili druga liga, pa si onda poceo pisati na nasoj temi kao navijac tog istog kluba koji si pljuvao pa si onda presao da navijas za Sarajevo.napisem ponekad cisto da imate realniju sliku i da ne trujete temu jednoumljem. Pa vama je nornalno da se skine video Bogdanovića i Ovcine? i da niko ne smije pricati o tome?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.