FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas jos zanimljivosti, sto je sporedna tema ipak u odnosu na ovo o cemu raspravljamo i pisemo.
Klis BP - Čelik i
G.Rahić - Iskra od 17:30h
Biće blizu gostovanje ako G.Rahić udje.
Klis BP - Čelik i
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al sta mi se prijatelja iz drugih klubova javilo.
jel preuzeo? ma nece preuzet. Nema od toga nista....
pa samo to je dovoljno, samo to je dovoljno da mu das klub. Lijepi strah i gubljenje 2-0 vec u Semizovcu
jel preuzeo? ma nece preuzet. Nema od toga nista....
pa samo to je dovoljno, samo to je dovoljno da mu das klub. Lijepi strah i gubljenje 2-0 vec u Semizovcu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nije ovo plan, ovo su ocajnicki pokusaju diskreditacije.
a i da jeste plan, govore djela, a ne rijeci. On je dokazao da ce reci 4 recenice i ostvariti ih.
evo ovi su bili elokventni, nacitani, puni planova i 10 najboljih igraca u PL. Niko nam nikad nije elokventnije slozio plan, i elokventnije zaćero.
druuuuga liga

-
- Kontakt:
Znači do kraja sedmice će izabrati više. Ja između ova 3 kandidata podržavam Azmira jer mi djeluje najbolja opcija od ponuđenih. I neko ko može brzo smiriti i stabilizovati situaciju i klub. A i vratit nas u PL pa sto da ne uz podršku grada i u borbu za trofeje.
Vinko mi je apsolutna nepoznanica te ne znam njegov plan niti kako ga planira realizovati tako da zbog toga bih više volio vidjeti Azmira na toj poziciji. Ali što da ne bude član UO ili na neki drugi način u klubu, ako ima znanje i kvalitet te to želi ponudit klubu neka učestvuje na neki način.
Sada je već svima jasno ko je taj treci kandidat između njega i Azmira ipak smatram da je veći uspjeh bio u Azmirovo vrijeme a i jedan i drugi su bili u teškom periodu u Slobodi. Pa sad neću da vagam kome je bilo teže, sve zavisi od segmenata kako kojem. Ali teško je vjerovati da će on činiti UO na čijem je čelu Azmir (ako Azmir bude izabran a mislim da hoće) jer su bile neke razmjerice izmedju njih.
Vinko mi je apsolutna nepoznanica te ne znam njegov plan niti kako ga planira realizovati tako da zbog toga bih više volio vidjeti Azmira na toj poziciji. Ali što da ne bude član UO ili na neki drugi način u klubu, ako ima znanje i kvalitet te to želi ponudit klubu neka učestvuje na neki način.
Sada je već svima jasno ko je taj treci kandidat između njega i Azmira ipak smatram da je veći uspjeh bio u Azmirovo vrijeme a i jedan i drugi su bili u teškom periodu u Slobodi. Pa sad neću da vagam kome je bilo teže, sve zavisi od segmenata kako kojem. Ali teško je vjerovati da će on činiti UO na čijem je čelu Azmir (ako Azmir bude izabran a mislim da hoće) jer su bile neke razmjerice izmedju njih.
Po mojim informacijama nije G.Rahic toliko zainteresovan za ulazak jer im je preskupa federalna liga, mozda da je SDA ostao u vlasti u Brckom bi to ganjali, ovako teskoLaBombonera88 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:37Danas jos zanimljivosti, sto je sporedna tema ipak u odnosu na ovo o cemu raspravljamo i pisemo.
Klis BP - Čelik i
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Al komsije na forumu bacaju drvlje i kamenje po novom starom predsjednikuu ahahahaha
-
- Kontakt:
Sve 5, samo znaš i sam koliko su me ljudi ovdje oprali da više svaka sitnica prekipifukara87 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:35Druže opusteno, postujem te ovdje kao dobrog forumasa samo sam te htio malo bocnuti, jer si me prozvao za steak al ne bitno, svi imamo isti cilj a to je da gledamo Slobodu ponovo u Premijer ligi a onda i mnogo vise, a znao si da sam u pravu kad sam ovdje pisao o njemu i tvrdio da ce docisimonknows je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:02Toliko si priželjkivao Azmira, i nakon vijesti da je kandidat, 5 postova si napisao, u svakom mene spominješ. Osim što si naporan, lupaš bezveze, da ne kažem gluposti.
Jesam li ja ovdje pisao da želim Azmira? Jesam.
Jesam li ja ovdje pisao da upravu treba tjerati i dao ideju o nadzornom odboru? Jesam.
Jesam li ja ovdje govorio da je Nino debil, Bob graditelj i šta već? Jesam.
Jedina stvar je što sam ga pohvalio da daje neke male pare na par plata i to je to. Čak je i to bila pohvala u smislu "svi su crni, on nije bijel ali je siv."
Znači, ili nećeš, ili ne znaš da čitaš. Što se pjene tiče, ti umjesto da slaviš Azmira više mene prozivaš ovdje. Zato sam ti i rekao da pjeniš. A griješiš vjeruj u svemu za mene, ali hajde nema veze. Složimo se da se ne slažemo i hajmo dalje.
FKBilder, brate ti jučer reče "vaša kriminalna SDP hobotnica", kako misliš to vaša? Po čemu sam ja to SDP uhljeb kako su ovdje pisali? Nije valjda da je došlo do toga da vam kažem ko sam i onda vidite koliko griješite jer sam osoba koja veze nema sa politikom?
Anonimni je bivši predsjednik Slobode. Puna podrška njemu i Azmiru, bilo ko za bolju Slobodu.![]()

Znam da si i pisao i da si tvrdio da će doći. Ali ja ne vjerujem skupštini. Iz tog razloga mislim da od Azmira nema ništa. Pogotovo pored anonimnog, mislim da on puno više odgovara GU. Ali opet kažem, ja se nadam Azmiru i niko sretniji od mene da njega izaberu!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Samo Azmir !! Dosta nam je eksperimenata i anonimusa, taj Divkovic nepoznanica totalna osim sto sam procitao je bio trener Celika.
Taj treci isto da kazemo nije bio los al s Azmirom smo imali najbolje rezultate i najbolju igru i igrace.
Taj treci isto da kazemo nije bio los al s Azmirom smo imali najbolje rezultate i najbolju igru i igrace.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ljudi kad sam ja za Azmira, a ne za treceg, sta vise da pricamo
ali eto to je valjda ljubav prema Slobodi, a ne licni interes

ali eto to je valjda ljubav prema Slobodi, a ne licni interes
Ma Azmir, kakvi ostali. Ako on dodje, mozemo se spremati za PL vec. Ova dvojica onako, pogotovo ovaj Divkovic. Nit ko zna sta o njemu, nit je plan kakav iznio. Anonimni nit smrdi nit mirise
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šteta onda zbog njihove publike-navijača.klasik je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:41Po mojim informacijama nije G.Rahic toliko zainteresovan za ulazak jer im je preskupa federalna liga, mozda da je SDA ostao u vlasti u Brckom bi to ganjali, ovako teskoLaBombonera88 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 11:37Danas jos zanimljivosti, sto je sporedna tema ipak u odnosu na ovo o cemu raspravljamo i pisemo.
Klis BP - Čelik i
-
- Kontakt:
Ja mislim da trebaju izabrati (Azmira bar prema željama i mišljenju nas navijaca) do petka najkasnije da se u ponedjeljak može početi sa radom. Ako se odmah posvete sportskom segmentu očekujem da će ubrzo sastaviti tim koji će se bez puno poteškoća vratiti u PL, nije ova liga kao nekad. Jedinstvo nije ono Jedinstvo iz one sezone, Čelik će tek ući, ostali ni nemaju nekih šansi. Možda Stupcanica ali polako sumnjam da će se oni zaletiti u PL.
-
- Kontakt:
Kad svi pružate podršku, da i ja kažem da je samo jedno ispravno rješenje, a to je Azmir Husić.
ja koliko sam ranije čuo, jeste da je ovom anoimnom firma skoro bankrotirala, a u tome možda i leži neka kvaka njegovog oporavka kroz dogovore sa GU za kojekakve atraktivne lokacije u gradu gdje će svi biti dobri. svakako treba dodati i da se možda hoće nagoditi za onaj blam sa zgradom 15.maj.
Msm da njemu Sloboda nije iz drugog ugla zamiljiva. treba se sjetiti da je i iza istog ostalo dosta velikih dugovanja.
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 07 jun 2023, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A taj bivši predsjednik je ___? Ako ne može ovdje, nek mi neko napiše u pp ako može, unaprijed hvala.
Ovaj Divković tukne na partijsku marionetu
Ovaj Divković tukne na partijsku marionetu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Salih Šabović je taj anonimni kako ja znam, a vidim da vas dosta zna isto, a eto niko nije rekao ime koliko sam upratio.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Velika većina vas dobro razmišlja i hoće Azmira, ali ko o tome odlučuje, mislim da nema ništa od toga...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 07 jun 2023, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Odakle on, nije se zadnjih dana spominjao u kombinacijama. Ja mislio da se odnosi na Tom Catsimonknows je napisao/la: ↑07 jun 2023, 12:05Salih Šabović je taj anonimni kako ja znam, a vidim da vas dosta zna isto, a eto niko nije rekao ime koliko sam upratio.

Joj mene ubi ova neizvjesnost.....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Azmiru je jasno sta je Sloboda,sa Slobodom je glavna vijest na svim portalima a sa ssh je puno teže biti interesantan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.