Toliko si priželjkivao Azmira, i nakon vijesti da je kandidat, 5 postova si napisao, u svakom mene spominješ. Osim što si naporan, lupaš bezveze, da ne kažem gluposti.
Jesam li ja ovdje pisao da želim Azmira? Jesam.
Jesam li ja ovdje pisao da upravu treba tjerati i dao ideju o nadzornom odboru? Jesam.
Jesam li ja ovdje govorio da je Nino debil, Bob graditelj i šta već? Jesam.
Jedina stvar je što sam ga pohvalio da daje neke male pare na par plata i to je to. Čak je i to bila pohvala u smislu "svi su crni, on nije bijel ali je siv."
Znači, ili nećeš, ili ne znaš da čitaš. Što se pjene tiče, ti umjesto da slaviš Azmira više mene prozivaš ovdje. Zato sam ti i rekao da pjeniš. A griješiš vjeruj u svemu za mene, ali hajde nema veze. Složimo se da se ne slažemo i hajmo dalje.
FKBilder, brate ti jučer reče "vaša kriminalna SDP hobotnica", kako misliš to vaša? Po čemu sam ja to SDP uhljeb kako su ovdje pisali? Nije valjda da je došlo do toga da vam kažem ko sam i onda vidite koliko griješite jer sam osoba koja veze nema sa politikom?
Anonimni je bivši predsjednik Slobode. Puna podrška njemu i Azmiru, bilo ko za bolju Slobodu.