FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la montolivo18 » 07 jun 2023, 10:19

DamirT je napisao/la:
07 jun 2023, 09:03
Zasto imam osjecaj da je anonimni Nino?
nije Nino,anonimi je dobro poznat kako navijacima Slobode tako i u BIH :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2023, 10:23

montolivo18 je napisao/la:
07 jun 2023, 10:19
DamirT je napisao/la:
Jel onaj od sinoc sto si mi pisao?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jun 2023, 10:25

DamirT je napisao/la:
07 jun 2023, 10:23
montolivo18 je napisao/la:
07 jun 2023, 10:19
DamirT je napisao/la:
Jel onaj od sinoc sto si mi pisao?
Ne vjerujem da je on,ovaj je iz Tuzle

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 07 jun 2023, 10:28

Hajde tuzlaci zavrsite to kako treba pa da se fajtamo ko ljudi na terenu.Ako je Azmir,prihvatite ga objerucke, nekako meni taj covjek djeluje kao neko ko moze donijeti puno radosti jednom fudbalskom klubu.I on da ima neke lude i glupe namjere a da nisu u korist Slobode,ostao bi u SVOM klubu i radio sta hoce.Ovako se covjek vraca treci ili cetvrti put vec,i budala bi rekla sta cu ovdje vise. Izvinite na upadu na temu ali asocijacija na bh fudbal je i Sloboda Tuzla. Tako da i vi navijaci, sklonite mu sve s puta, sjedite ga u fotečju i ppdrzite.

S najboljom namjerom sam uletio da procitam sta pisete, nista lose ne mislim i sretno

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jun 2023, 10:34

kakva sramota jebote

covjek mora da polaze racune neznalicama koje su dovele klub u drugu ligu i na ivicu gasenja.
Sta smo sebi dozvolili, nije moguce.

dobro neko napisa, pred mjesto odrzavanja skupstine i pobrinut se da ovaj put odluce u interesu Slobode, a ne u svom.

cuj anonimni kandidat. Pa zelimo da cujemo i njegov plan. Od Azmira se trazi plan , dlaka u jajetu, gdje je plan ostalih ?

ali ako nista lijepo je gledati ove slobodase sto vise nece pric klubu kako su se uzjebali po drustvenim mrezama :mrgreen: :mrgreen:

vrijeme je i da se svi mi koji nemamo licne interese javno aktiviramo i zalozimo za spas naseg kluba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 jun 2023, 10:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:
07 jun 2023, 10:34
kakva sramota jebote

covjek mora da polaze racune neznalicama koje su dovele klub u drugu ligu i na ivicu gasenja.
Sta smo sebi dozvolili, nije moguce.

dobro neko napisa, pred mjesto odrzavanja skupstine i pobrinut se da ovaj put odluce u interesu Slobode, a ne u svom.

cuj anonimni kandidat. Pa zelimo da cujemo i njegov plan. Od Azmira se trazi plan , dlaka u jajetu, gdje je plan ostalih ?

ali ako nista lijepo je gledati ove slobodase sto vise nece pric klubu kako su se uzjebali po drustvenim mrezama :mrgreen: :mrgreen:

vrijeme je i da se svi mi koji nemamo licne interese javno aktiviramo i zalozimo za spas naseg kluba
Taj prvi dio sto si napisao tako me boli svega mi. Unisti ti klub, izbaci ga u 2 ligu i ti njemu polazes racune.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 jun 2023, 10:40

moguće ovaj anonimni da je jedan od starih predsjednika...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 07 jun 2023, 10:41

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
07 jun 2023, 10:40
moguće ovaj anonimni da je jedan od starih predsjednika...
Kako???kako si provalioo to hahahahahaha :urnebes:
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 07 jun 2023, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 07 jun 2023, 10:43

Mislim da su veoma hrabri ako proguraju nekog svog, pogotovo ako je bez para i s nekim planom po kojem ce raditi kao i oni do sada. Ispostavilo se da njihove zamisli koje su pricali u pocetku nisu bile dobre. U momentu kad je klub u teskoj situaciji, bez para, u drugoj ligi, kada se jasno moze zakljuciti da vecina navijaca prizeljkuje dolazak Azmira, a i covjek se sam nudi, razgovara sa navijacima i gradonacelnikom, pa na kraj krajeva da mora ici na noge ovima koji su doveli klub do svega toga i traziti od njih zeleno svjetlo za ulazak, hrabro i suludo bi bilo ne izabrati ga nego progurati nekog svog potrcka. Samo nek se sjete posjete na domacim utakmicama i zapitaju se da li ce tako biti ako se ova patnja nastavi i da li ce to navijaci tolerisati.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 07 jun 2023, 10:46

Vlasnik FK Slobode je Grad Tuzla. Klubom upravlja skupstina, vlasnik u svakom trenutku ima moc raspustiti skupstinu i donijeti odluke na svoju ruku.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2023, 10:48

Ybg. tako je radio rahmetli Munib Usanovic, kaze sve po statutu, tako nas i ovi mogu qarati po statutu.....ali, ima ono i ali...hajde sto su nas unazadali sa sportskim rezultatima, sad jos izgleda glume neke znacajne faktore, pa Azmir mora kao malo dijete polagati pred krvnicima Slobode ispit zrelosti.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jun 2023, 10:50

oni su bezobrazni, a ne hrabri

ego njima nece dozvoliti takav poraz, i tog se ja najvise bojim

a da vole Slobodu, pa davno su dokazali da ne vole
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jun 2023, 10:51

Skver je napisao/la:
07 jun 2023, 10:16
Mortus je napisao/la:
07 jun 2023, 09:59
Skver je napisao/la:
07 jun 2023, 09:48
Polako, nije im Sloboda babovina, sve se moze rijesiti, kako su dosli tako ce i otici. Klub je gradski i vlasnici kluba su gradjani grada Tuzle. Ne mozes kupiti stolicu i dozivotno upravljati. Eto upravljali su cetiri godine, dosta vise.
baš tako, nek im taj što preuzima jnihove stolice namiri to što su platili i nek lete. jedino ako ne budu ucjenjivali da sad traže više od 24 000 po stolici.
realno je budući da je vrijednost kluba opala ispadanjem, da dobiju i manje od te cifre, ali eto to je neki maksimum msm po meni, sad nisam pametan.
samo mislim da oni mogu tu srati nešto i na taj način se prati da neko nije htio da im isplati traženo a da drugi njihov podobni jeste...
Nije Sloboda dionicarsko drustvo, pa da ovi imaju dionoce u vidu neke "stolice", logika kaze da je stolica placena da upravljaju, valjda postoji neki vremenski rok, a ne bezvremenski, da kao ljudi koji vole Slobodu tim cinom pomognu klubu, da vole Slobodu, da joj zele najbolje....ne vjerujem da sebe vide kao vlasnike Slobode, smatram ih pismenim ljudima. Zna se vlasnik kluba, vlasnik stadiona, nisam pravnik ali treba vidjeti kakav su oni statut napisali i koja su njihova prava po statutu a i obaveze....
pa ako u statutu, nije naveden rok, onda to dodje trajno, jer ako nije skupština izabrana od delegata sa rokom mandata, onda nema roka.
uprava je drugo, oni vjerovatno imaju mandat nakon kojeg polažu račun skupštini, mada se to iniače radi jednom godišnje da se ocijeni njihov rad nakon podnošenaj izvještaja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2023, 10:51

Nek probaju staviti svog potrcka. Mislim da im to sad nece poci za rukom. Navijacima su dopizdili davno, pa da vidimo ko ce pobijediti u ratu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 jun 2023, 10:52

Sto se tice prijava mislim da je to to, jer je napisano neblagovremene prijave nece biti uzete u razmatranje ko je htio javio se i to je to. Hoce li razgovori sa kandidatima biti obavljeni danas da li neko zna?

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 jun 2023, 10:54

Nadam se da su Fukare spremile onaj plan B i C u slucaju da ne daj Boze odbiju Azmira.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 jun 2023, 10:58

Znam samo da Azmir nije imao ovakvu podrsku javnosti i navijaca prvi put kada je dosao.

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 07 jun 2023, 11:01

Članstvo u Skupštini traje 4 godine , a pri tome morate dati 24000 km. Da bi ušao u Skupštinu postojeći članovi sačine neku kao Komisiju il šta već koja razmatra prijave. Eh sad treba vidjet koliko oni imaju još do kraja mandata, ali dok im ne istekne mandat po Statutu oni moraju odobrit svakog novog "investitora". U Statutu nije napisano na koji način se biraju članovi te Komisije što je i najveći problem, jer ti 3 upravljačka tijela čine potpuno isti ljudi.
Objavite planove sva 3 člana, pa da "izaberemo".
Jel vi stvarno smatrate da je ono što su objavili pojedini portali PLAN???

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 jun 2023, 11:02

Ako bude opet neki čovjek po mjeri partije, anonimus, ekperiment, Tušanj mene neće vidjeti do nekih boljih vremena. Ako do sada nisu shvatili da im tako ne ide onda neće nikada ni shvatiti. Vremena i prostora za partijske pokuse više nema, klub hoda po tankoj žici, ugled kluba je narušen, taj renome koji smo imali iz bivše yuge je uveliko narušen i sve više je ljudi u regiji koji Slobodu više ne gledaju kroz prizmu tih dobrih partija u yugoslaviji, nego kroz prizmu borbe za ostana u zadnjih 25 godina... Znači još jedna loša sezona nas dijeli od totalnog kraha renomea kluba, a poslije toga će nam trebati 10 uspiješnih godina ALI u kontinuitetu, da se taj ugled vrati, odnosno, da se izgradi novi ugled "velikog i uspiješnog" kluba.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jun 2023, 11:02

LaBombonera88 je napisao/la:
07 jun 2023, 10:52
Sto se tice prijava mislim da je to to, jer je napisano neblagovremene prijave nece biti uzete u razmatranje ko je htio javio se i to je to. Hoce li razgovori sa kandidatima biti obavljeni danas da li neko zna?
danas je zadnji dan rok, dans se još mogu podnositi prijave najdalje dok radi pošta, odnosno dok su ostavili mogućnost elektornosg dostavljanja, onda večeras do 23:59 da budemo precizni :mrgreen:

treba ostaviti sada taj rok ako je ko poštom dostavio da dodje koverta to je nekih 2-3 dana, pa onda dok oni to otvore pregledaju dal je potpuna prijava jedno dan, ne treba im više. onda tek slijede razgovori. tako da do kraja sedmice ne treba ništa očekivati.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.