nije Nino,anonimi je dobro poznat kako navijacima Slobode tako i u BIH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel onaj od sinoc sto si mi pisao?montolivo18 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 10:19nije Nino,anonimi je dobro poznat kako navijacima Slobode tako i u BIH![]()
Ne vjerujem da je on,ovaj je iz Tuzle
Taj prvi dio sto si napisao tako me boli svega mi. Unisti ti klub, izbaci ga u 2 ligu i ti njemu polazes racune.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑07 jun 2023, 10:34kakva sramota jebote
covjek mora da polaze racune neznalicama koje su dovele klub u drugu ligu i na ivicu gasenja.
Sta smo sebi dozvolili, nije moguce.
dobro neko napisa, pred mjesto odrzavanja skupstine i pobrinut se da ovaj put odluce u interesu Slobode, a ne u svom.
cuj anonimni kandidat. Pa zelimo da cujemo i njegov plan. Od Azmira se trazi plan , dlaka u jajetu, gdje je plan ostalih ?
ali ako nista lijepo je gledati ove slobodase sto vise nece pric klubu kako su se uzjebali po drustvenim mrezama![]()
![]()
vrijeme je i da se svi mi koji nemamo licne interese javno aktiviramo i zalozimo za spas naseg kluba
Kako???kako si provalioo to hahahahahahaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑07 jun 2023, 10:40moguće ovaj anonimni da je jedan od starih predsjednika...
pa ako u statutu, nije naveden rok, onda to dodje trajno, jer ako nije skupština izabrana od delegata sa rokom mandata, onda nema roka.Skver je napisao/la: ↑07 jun 2023, 10:16Nije Sloboda dionicarsko drustvo, pa da ovi imaju dionoce u vidu neke "stolice", logika kaze da je stolica placena da upravljaju, valjda postoji neki vremenski rok, a ne bezvremenski, da kao ljudi koji vole Slobodu tim cinom pomognu klubu, da vole Slobodu, da joj zele najbolje....ne vjerujem da sebe vide kao vlasnike Slobode, smatram ih pismenim ljudima. Zna se vlasnik kluba, vlasnik stadiona, nisam pravnik ali treba vidjeti kakav su oni statut napisali i koja su njihova prava po statutu a i obaveze....Mortus je napisao/la: ↑07 jun 2023, 09:59baš tako, nek im taj što preuzima jnihove stolice namiri to što su platili i nek lete. jedino ako ne budu ucjenjivali da sad traže više od 24 000 po stolici.
realno je budući da je vrijednost kluba opala ispadanjem, da dobiju i manje od te cifre, ali eto to je neki maksimum msm po meni, sad nisam pametan.
samo mislim da oni mogu tu srati nešto i na taj način se prati da neko nije htio da im isplati traženo a da drugi njihov podobni jeste...
danas je zadnji dan rok, dans se još mogu podnositi prijave najdalje dok radi pošta, odnosno dok su ostavili mogućnost elektornosg dostavljanja, onda večeras do 23:59 da budemo precizniLaBombonera88 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 10:52Sto se tice prijava mislim da je to to, jer je napisano neblagovremene prijave nece biti uzete u razmatranje ko je htio javio se i to je to. Hoce li razgovori sa kandidatima biti obavljeni danas da li neko zna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.