FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I ja sam nasao na internetu. Stvarno ne vidim sta ovi mogu vise od Azmira ponudit. Jedino ovaj anonimni ako nije Bingo, al cisto sumnjam. Pljuni me ako nije Nino.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
konkurs je još aktivan, moguće d bude još kandidata. sigurno su neki taktizirali do zadnjeg momenta, lobirali i slično.
možda na kraju bude više opcija, a onda kreće još veća petljanija, lobiranje, licitiranje i slično. možda ovi sad raznoraznim spinovima indirektno traže ko će dat marku više da ga imenuju
možda na kraju bude više opcija, a onda kreće još veća petljanija, lobiranje, licitiranje i slično. možda ovi sad raznoraznim spinovima indirektno traže ko će dat marku više da ga imenuju
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Šteli se Nini ili Babilonu,a obojica su članovi skupštine.Vinko je trener i takođe njihov igrač.Pojavio se iznenada kao i ona agencija,Pranjić i td.
Rok im je danas,od sutra neka se zapitaju šta ih čeka.
Neka se ne igraju sa navijačima i neka ne misle da su svi potkupljeni!
Rok im je danas,od sutra neka se zapitaju šta ih čeka.
Neka se ne igraju sa navijačima i neka ne misle da su svi potkupljeni!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 07 jun 2023, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Ako su se juce Zijad i Azmir uspjeli dogovoriti ovo danas je onda formalnost..
Al vidjet cemo sve
Al vidjet cemo sve
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Bas tako, sumnjam da ce smjeti ovi na svoju ruku odlucivati. Vjerujem da i grad ima udjela u biranju novog predsjednika
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fazoni tipa "prijava nepotpuna" su cisti marifetluci ako je istina. Klub se raspada, ispao iz lige, ne zna se ko pije ko placa, radnici pijani, igraci odlaze i ti kao drzis se nekih procedura kao da si Real Madrid. Klub je na seoskom nivou, ako dodjes 5 minuta sa ponudom pred skupstinu moze se pricati, a ne ako ti nedostaje neki papir ili nisi ispostovao proceduru.
A sto se tice izbora od ove trojice, vrlo lako se moze rijesiti. Dodju Fukare i simpatizeri i blokiraju skupstinu, nema izaci dok ne izaberu Azmira.
A sto se tice izbora od ove trojice, vrlo lako se moze rijesiti. Dodju Fukare i simpatizeri i blokiraju skupstinu, nema izaci dok ne izaberu Azmira.
Treba se i po komentarima poceti vrsiti pritisak. Nek vide da se sad ne smiju zayebavat i birati nekakve anonimuse. A ko sto @tuzlak kaze, skupit se pred skupstinom i ima da izaberu Azmira. Izaci nece moci sigurno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakav Babilon ba… Covjek jedva prica kamoli klub da vodi ili ce mu sin preuzet? Ne mogu da vjerujem da je Babilon u prici…
- tuzlak1987
- Kontakt:
A i ovaj sto je anoniman, kakav supak. Ako si sada anoniman, garantujes da ces biti kukavica od predsjednika. Ne smije da otkrije ime za kandidaturu, kako ce kasnije kada krenu problemi.
-
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la: ↑07 jun 2023, 09:21Kakav Babilon ba… Covjek jedva prica kamoli klub da vodi ili ce mu sin preuzet? Ne mogu da vjerujem da je Babilon u prici…
Ma nije ljudi Babilon ili ovi hostapleri samo čiji je ovaj vidjecemo
Sloboda je moja nacija
Najbolje javno da se iznese plan i program sa konkretnim ciframa i vremenskim rokovima te da clanovi kluba glasaju ako ste vi sto pisete uopste clanovi ikada bili
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Neka mi sada neko objasni,Ako su ovi zalizani skupština Jel oni treba da odluče ko će biti izabran i postoji li mogućnost da ih se riješimo jer ljudi su mijenjali statut kluba u svoju korist...
Jel zna neko mozda kad ce se birati novi predsjednik?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Polako, nije im Sloboda babovina, sve se moze rijesiti, kako su dosli tako ce i otici. Klub je gradski i vlasnici kluba su gradjani grada Tuzle. Ne mozes kupiti stolicu i dozivotno upravljati. Eto upravljali su cetiri godine, dosta vise.
🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
A sto ne bi svi koji su prijavljeni bili u upravnom odboru.
baš tako, nek im taj što preuzima jnihove stolice namiri to što su platili i nek lete. jedino ako ne budu ucjenjivali da sad traže više od 24 000 po stolici.
realno je budući da je vrijednost kluba opala ispadanjem, da dobiju i manje od te cifre, ali eto to je neki maksimum msm po meni, sad nisam pametan.
samo mislim da oni mogu tu srati nešto i na taj način se prati da neko nije htio da im isplati traženo a da drugi njihov podobni jeste...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Ziv sam brate, samo nek se zavrsi ovo vise.
Vecina je za Azmira nemam nista protiv, izmedju Azmira i ovih sad bi odabrao njega, manje zlo.
Ono sto bi volio da se radi transparentnije od prosli put, i da mi budemo vise ukljuceni u sam rad kluba.
Ma opusteno ko god bude u Slobodi na kraju svi volimo isti klub
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nije Sloboda dionicarsko drustvo, pa da ovi imaju dionoce u vidu neke "stolice", logika kaze da je stolica placena da upravljaju, valjda postoji neki vremenski rok, a ne bezvremenski, da kao ljudi koji vole Slobodu tim cinom pomognu klubu, da vole Slobodu, da joj zele najbolje....ne vjerujem da sebe vide kao vlasnike Slobode, smatram ih pismenim ljudima. Zna se vlasnik kluba, vlasnik stadiona, nisam pravnik ali treba vidjeti kakav su oni statut napisali i koja su njihova prava po statutu a i obaveze....Mortus je napisao/la: ↑07 jun 2023, 09:59baš tako, nek im taj što preuzima jnihove stolice namiri to što su platili i nek lete. jedino ako ne budu ucjenjivali da sad traže više od 24 000 po stolici.
realno je budući da je vrijednost kluba opala ispadanjem, da dobiju i manje od te cifre, ali eto to je neki maksimum msm po meni, sad nisam pametan.
samo mislim da oni mogu tu srati nešto i na taj način se prati da neko nije htio da im isplati traženo a da drugi njihov podobni jeste...
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.