NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 06 jun 2023, 14:27

Celicni je napisao/la:
06 jun 2023, 14:02
Trebalo je da se zna do sad termin utakmice u nedelju i da se puste karte u prodaju i odraditi malo bolji marketing.
Otprilike se zna šta znaci bolji marketing.
Video najava malo da dirne u emocije :D , sponzorisana objava.
Prodaja petak, subota, Bosanka ,Šoping + ugostiteljski objekti.
Mostovi po gradu sa parolama.
Jinglovi po radiju itd. Obljeljen grad plakatima u većoj količini..
Ozbiljniji press u petak..

Ali mislim da je prava odluka što se klub prvo isključivo posvetio utakmici u Konjicu pa nakon toga boom za nedelju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 06 jun 2023, 14:29

zamorano je napisao/la:
06 jun 2023, 14:23
Termin ces znat u cetvrtak.I nema potrebe prije da se zna.Presicu ako klub hoče praviti onda nek je pravi u četvrtak u podne a popodne pustiti karte u prodaju,i ima se vremena do nedelje...taman
Govorio sam da se ranije puste u slučaju poraza,ali eto.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jun 2023, 14:34

Samo da sutra ne bude poraz i možemo očekivati 10.000, a možda i više ;)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 jun 2023, 14:44

Celicni je napisao/la:
06 jun 2023, 14:26
E sve nekako 5 do 12 kao da igramo ligašku utakmicu, evo i stream isto, klub ce objavit sutra u jutarnjim satima da li će biti prenos.Pa zar se nije moglo sa sigurnošću znati ranije da li će biti prenos.Trebas čekat savez ili FK Klis da se smiluju da jave hoće li oni prenositi.Ako se trebala koja tekma platit da se prenosi to je brate ova,trebamo mi da prenosimo.
Opet ti s negativom oko strima. Pa vjerovatno klub nije htio da objavi jer mozda zeli da sto vise navijaca dodje u Konjic. Da su objavili odmah prije 3-4 dana ce biti strim vjerovatno bi velika vecina rekla ma necu ni ic mozda bude belaja nekih bolje mi gledat od kuce sve. Zna valjda klub da mu treba velika podrska navijaca, koja ce sigurno i biti svakako.

Ne ceka se ni Klis ni Savez. Propozicije nalazu da bi gostujuci klub radio stream treba mu dozvola od domacina i saveza. Dakle jedan zahtjev ide prvo do Buturovic polja, vraca se u savez, pa u nas klub.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 06 jun 2023, 14:51

Može li neko napisati ili u pp poslati tekst hu ha

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 jun 2023, 15:01

Celicni je napisao/la:
E sve nekako 5 do 12 kao da igramo ligašku utakmicu, evo i stream isto, klub ce objavit sutra u jutarnjim satima da li će biti prenos.Pa zar se nije moglo sa sigurnošću znati ranije da li će biti prenos.Trebas čekat savez ili FK Klis da se smiluju da jave hoće li oni prenositi.Ako se trebala koja tekma platit da se prenosi to je brate ova,trebamo mi da prenosimo.
Otiđi brate u klub ponudiš svoje usluge, obezbjediš internet, baterije, **** materine. Uzmeš svoje auto otiđeš sutra ranije u Konjic sve pripremiš, dogovoriš se sa Klisom oko struje, produžnih kablova, nadaš se da će ti sva oprema raditi da neće biti neka vremenska nepogoda da će signal biti dobar na stadionu koji čak i nije Klisov u državi koja ima najspori mogući internet na svijetu. Ako bude bilo šta štekalo ima Tr **** koliko god možemo da ti psujemo da svoje hirove istesamo na tebe. Pri tome ćeš dobiti **** i za gorivo i za opremu i za eventualne dodatne troškove, marke naravno vidjet nećeš.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jun 2023, 15:09

Bandit88 je napisao/la:
06 jun 2023, 14:51
Može li neko napisati ili u pp poslati tekst hu ha

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jun 2023, 15:22

Dosta nervoze pred play off. Opusteno ljudi, igra se nogomet i u drugoj ligi federacije :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jun 2023, 15:31

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 06 jun 2023, 15:44

samocelik je napisao/la:
06 jun 2023, 15:01
Celicni je napisao/la:
Otiđi brate u klub ponudiš svoje usluge, obezbjediš internet, baterije, **** materine. Uzmeš svoje auto otiđeš sutra ranije u Konjic sve pripremiš, dogovoriš se sa Klisom oko struje, produžnih kablova, nadaš se da će ti sva oprema raditi da neće biti neka vremenska nepogoda da će signal biti dobar na stadionu koji čak i nije Klisov u državi koja ima najspori mogući internet na svijetu. Ako bude bilo šta štekalo ima Tr **** koliko god možemo da ti psujemo da svoje hirove istesamo na tebe. Pri tome ćeš dobiti **** i za gorivo i za opremu i za eventualne dodatne troškove, marke naravno vidjet nećeš.
Vidiš da si zaosto u mozgu.Fata te se uvijek jedne te iste priče da se neko treba nuditi klubu, ti bi reko neko ovde se iskaljuje nego se upućuje neki savjeti neke normalne kritike,a na klubu je da prihvati ili ne, da se ne ravnaš sa seoskim klubovima.Šta sad dođe ti stotine duša koji su članovi, sponzori gledaju da daju crno ispod nokata za Čelik i sad svi trebaju ostaviti svoje poslove i otić u klub i da se svi fatamo kamere,produžnih kablova i baterija ? Druže svi mi učestvujemo u radu kluba, neko na ovaj neko na onaj nacin, neko ode da radi zaradi da bi ti taj Čelik danas bio gdje jeste, da smo smo svi bili tvog razmišljanja i fatali se svi kluba danas klub nebi bio gdje jeste imao bi više kamermana,direktora,sekretara, držača kablova nego igraća kao što je i bilo pa se radili talovi i doveli klub gdje su doveli.Pun mi je k.urac vas takvih više sa nekim socijalnim pričama i stavljanje kluba ranga novog šehera, pa ne smijes ovde nista reci.Prvi sam bio ovde i uvijek govorio da svaki ima platu pa i onaj iza kamere i uvijek samkretao od sebe ja cu odvajat od svojih usta prvi, ali nemoj mi te neke seljacke kurceve socijane price.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 jun 2023, 16:01

Sto se mene tice, nadam se da nece biti streama :kafa:

Pogotovo domacu utakmicu ne treba prenositi :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 jun 2023, 16:38

Sutrasnja utakmica Klis - Čelik je naravno puno značajnija od finala lige prvaka. Vrlo je vazno da se revans igra na Bilinom Polju. Nadam se ako Bog da plasmanu u 1.ligu federacije, gdje bi nas cekale puno jace i ozbiljnije ekipe od ovih iz 2.lige centar
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 jun 2023, 16:46

Przunjer
Kontakt:

Post Postao/la Przunjer » 06 jun 2023, 21:48

samocelik je napisao/la:
Celicni je napisao/la:
Hoće u kur*u.

I on i 99% "dobronamjernih kritičara i predlagača" koji iz naslonjača otkrivaju Ameriku pričama kako klub s 3 ipo uposlene osobe i 10 volontera treba imat i stream i fan shop na dan utakmice i dostavu artikala iz fan shopa i hranu i piće na stadionu i klupski restoran i bolji marketing i online članstvo i ofarbane zidove i bolje ozvučenje na stadionu i prodaju karata u centru grada i kontrolore na kapijama i komentatora live streama i "kvačicu" na Fejsbuku i LED reklame uz teren...

Ko god misli da ljudi u i oko kluba nakon 3 godine ne znaju šta sve "treba" je ograničen.
Ko god misli da su ljudi u i oko kluba svjesni šta sve "treba", a i dalje konstantno "otkrivaju Ameriku" pričama šta "treba" je ograničen i zlonamjeran.

Ova tama na forumu je nekada bila mjesto odakle su kretale brojne inicijavite (ne ideje i želje): priča o statutu, NGG, koncerti, turniri, okupljanja i sl., a danas je postala kancerogeno mjesto koje većini služi za:
- širenje i komentarisanje poluinformacija,
- dopunjavanje spiska želja ili
- ispoljavanje ličnih frustracija
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 06 jun 2023, 22:54

Ja mogu razumjeti price kako je sada ovako jer se vracaju dugovi ali po meni ali i vecini mojih prijatelja sa kojim pricam o Celiku ovako organizovan klub je u rangu ove lige u kojoj jesmo.
E sada da li Celik kao veliko ime Jugoslevenskog fudbala smije pasti ovako nisko i biti sto se organizacije tice rang amatera za mene je sramota.
Mozda je za mene i gore sto ne vidim nikakav napredak i po meni je ovo samo zivotarenje.
Znam da se vecina nece sloziti sa mojim vidjenjem stanja ali to je samo moje misljenje i volio bih da me neko uvjeri u drugacije stanje.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 06 jun 2023, 23:37

kinder_jaje je napisao/la:
06 jun 2023, 22:54
Ja mogu razumjeti price kako je sada ovako jer se vracaju dugovi ali po meni ali i vecini mojih prijatelja sa kojim pricam o Celiku ovako organizovan klub je u rangu ove lige u kojoj jesmo.
E sada da li Celik kao veliko ime Jugoslevenskog fudbala smije pasti ovako nisko i biti sto se organizacije tice rang amatera za mene je sramota.
Mozda je za mene i gore sto ne vidim nikakav napredak i po meni je ovo samo zivotarenje.
Znam da se vecina nece sloziti sa mojim vidjenjem stanja ali to je samo moje misljenje i volio bih da me neko uvjeri u drugacije stanje.
Puko si ti.Preporucujem manje pracenje liga petice i poredjenja sa nasom ligom.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 06 jun 2023, 23:51

Jel prijenos sutra na face tvu?

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 07 jun 2023, 00:11

Celicni je napisao/la:
Po čemu zaključuješ da se radi sve 5 do 12,ja pouzdano znam od prošle sedmice da uprava radila na osiguravanju prenosa i da će biti strim još će platit klub ko bude to radio tako da sve na vrijeme se radi 😉
A ovo iz Konjica moraš imati odobrenje od gostiju tehničke uslove itd...
Tako da informišite se pa onda nesto napadajte upravu kluba.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 jun 2023, 00:14

Przunjer je napisao/la:
06 jun 2023, 21:48
samocelik je napisao/la:
Celicni je napisao/la:
Hoće u kur*u.

I on i 99% "dobronamjernih kritičara i predlagača" koji iz naslonjača otkrivaju Ameriku pričama kako klub s 3 ipo uposlene osobe i 10 volontera treba imat i stream i fan shop na dan utakmice i dostavu artikala iz fan shopa i hranu i piće na stadionu i klupski restoran i bolji marketing i online članstvo i ofarbane zidove i bolje ozvučenje na stadionu i prodaju karata u centru grada i kontrolore na kapijama i komentatora live streama i "kvačicu" na Fejsbuku i LED reklame uz teren...

Ko god misli da ljudi u i oko kluba nakon 3 godine ne znaju šta sve "treba" je ograničen.
Ko god misli da su ljudi u i oko kluba svjesni šta sve "treba", a i dalje konstantno "otkrivaju Ameriku" pričama šta "treba" je ograničen i zlonamjeran.

Ova tama na forumu je nekada bila mjesto odakle su kretale brojne inicijavite (ne ideje i želje): priča o statutu, NGG, koncerti, turniri, okupljanja i sl., a danas je postala kancerogeno mjesto koje većini služi za:
- širenje i komentarisanje poluinformacija,
- dopunjavanje spiska želja ili
- ispoljavanje ličnih frustracija
Pa tebi i jest vrh nogometa Novi Šeher.Ti našo nekome govorit da su naši komentari zlonamjerni **** jedan.Svelo se to ovde da ne smiješ dati savjet,uputu pa i dobronamjernu kritiku ukoliko nekada uprava ne vidi nešto i da bi klub napredovao što više na svim nivoima i ugledao se kolko tolko na praksu evropskih klubova, a ne na Liješva,Zmaj, Novi Čekrčići itd. gdje svako od nas ovde želi Čelik u vrhu na svim poljima i na upravi je hoće li naše ovde išta uzeti u obzir.I nađu ti se neki **** ovakvi komentarisat da imaš zlonamjerne komentar, gdje pola nas ovde ne spava radi Čelika, a vi još svršavate na titulu kantonalne lige i kad se stream upali.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 07 jun 2023, 00:21

kinder_jaje je napisao/la:
06 jun 2023, 22:54
Ti ako ne vidiš napredak onda ja ne znam sta ti pratiš bgmi
Pa kad si prije imao informacije npr.koliko je prodato karti,svaki dan imaš objave na društvenim mrežama,prije si bio u PL pa nisu znali tekmu objaviti kad igramo da dalje ne pričamo itd...
Imao si u Kantonalnoj ligu prenose utakmica
Sve više mladi dobijaju šanse u igri itd...
Pa ti samo da znaš kroz kakve su patnju momci prošli u borbi sa gradskom upravom pa onda sa igračima kojima se duguje pa na kraju sad sa povjeriocima za deblokadu računa nisi svjestan koja je to borba i sve to radi 5 ljudi u klubu o svemu moraju misliti boriti se ja im kapu skidam.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.