FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva liga sjever druze tu ako odemo nek ugase odmah klub ne treba nam vise, dzabe se sekirati i gubiti zivce.
Zamisli nas u ligi sa Kalesijom ili ko već tu igra, nisam upoznat.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:36Kakva liga sjever druze tu ako odemo nek ugase odmah klub ne treba nam vise, dzabe se sekirati i gubiti zivce.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Heheh, Svatovac, Mionica, Bosna Kalesija, Mladost Kikaci, Priluk (na ribu pa na utakmicuSky9 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:40Zamisli nas u ligi sa Kalesijom ili ko već tu igra, nisam upoznat.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:36Kakva liga sjever druze tu ako odemo nek ugase odmah klub ne treba nam vise, dzabe se sekirati i gubiti zivce.![]()
Sead Omercevic direktor Babilona ti je sad clan Upravnog odbora klubaLaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:21Neki spominju i Babilon, sta se muti Allah dragi samo zna.
Treba da se pojave mladji ljudi, ali definitivno neko sa entuzijazmom, vizijom, planom i bar malo novca. Da mu se omoguci da taj svoj plan sprovede da ga se ne dira da ostavi nesto iza sebe pa makar jednu titulu, kup ili zasto ne dva.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:33Vama je najbolje, dugoročno najbolje.
Da se ne pojavi niko,da grad zavrne pipu, cim nema para lešinari odoše.
Par godina tavorite, ako treba i prva liga sjever, ali će klub stati na zdrave noge, pojavit će se mladi ljudi.
Navijači će imati veći uticaj.
Grad treba da zavrne pipu, i preda klub nekome takvom kako god se on zvao.
Kojekakvim skupstinarima, ne dao bog navijacima ne treba nista dat pogotovo ne uticaj. Mos ti misliti ovi lesinari unistise klub za pare i svoju korist sta bi bilo da se sirotinja dokopa bilo cega. Navijaci su tu da se organizuju, plate ulaznicu i navijaju za klub koji vole a ne da vode politiku kluba.
Politika, javni kapital, navijaci koji bi da se pitaju za sve zivo, stranka i talovi su nas i doveli ovdje gdje jesmo
-
LaBombonera88
- Kontakt:
klasik je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:51Sead Omercevic direktor Babilona ti je sad clan Upravnog odbora klubaLaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:21Neki spominju i Babilon, sta se muti Allah dragi samo zna.
Čuo sam za to drug, a kakvu nam čorbu spremaju vidjet ćemo sutra.
-
montolivo18
- Kontakt:
Momci, eto nekima sam napisao nesto sto sam i ja cuo ovih dana. Ako Azmir propadne, onda bi ovaj momak koji nije toliko poznat BIH javnosti bio dobra opcija. Međutim, sve se može okrenuti preko noći.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Od Senada Binga za kojeg sumnjam da je covjek i bio u bilo kakvoj kombinaciji, prije da je neko bacao bombe za Binga, na kraju ce biti neko od ovih prevaranata iz skupstine tj. upravnog odbora....za njih je Fucko gigant....
Kad se sjetim Fućke aaaa
Za njega je rahmetli @Probo imao šta reći
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Navijači moraju više bit involvirani u sam rad Kluba. Ne trebaju oni odlučivat o sportskom ili finansijskom dijelu (osim ako nemaš nekog kompetentnog) ali moraju biti dio Kluba. Znači minimalno jedan član UO ili Skupštine (zavisi kako piše u Statutu) koji može zatražit hitnu sjednicu kad treba, koji može zatražit da mu se dostavi finansijsko stanje Kluba svaka 3-4 mjeseca, koji jednostavno ima uvid u poslovanje i može da obavijesti članove društva kojeg predstavlja. Pojedini klubovi u Skupštini imaju više članova nego mi uposlenika u Klubu. Nije to džaba, lakše je nagovorit 50 ljudi da ulože/obezbijede po 10k nego jednog čovjeka da uloži/obezbijedi pola miliona. Druga stvar puno je teže prevarit toliki broj ljudi. Sad smo malo zakasnili da imamo svog člana , ali treba gledat za naredni period da nam se ovo ne ponavlja.FKBilder je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:52
Treba da se pojave mladji ljudi, ali definitivno neko sa entuzijazmom, vizijom, planom i bar malo novca. Da mu se omoguci da taj svoj plan sprovede da ga se ne dira da ostavi nesto iza sebe pa makar jednu titulu, kup ili zasto ne dva.
Grad treba da zavrne pipu, i preda klub nekome takvom kako god se on zvao.
Kojekakvim skupstinarima, ne dao bog navijacima ne treba nista dat pogotovo ne uticaj. Mos ti misliti ovi lesinari unistise klub za pare i svoju korist sta bi bilo da se sirotinja dokopa bilo cega. Navijaci su tu da se organizuju, plate ulaznicu i navijaju za klub koji vole a ne da vode politiku kluba.
Politika, javni kapital, navijaci koji bi da se pitaju za sve zivo, stranka i talovi su nas i doveli ovdje gdje jesmo![]()
Pa bolan Fucko bi pola ovih levata sto su igrali izlevatio, na kraju bi oni njemu platili sto su igrali za Slobodu, cuje neki Amer, agencija......Fucko je FBI za njih......bar bi znao kupit sudije, kupiti bodove, prodati bodove kome trebaju, sa ovim budzetom Fucko sigurno ne bi ispao, jos bi na kraju bio dobar najmanje 100k
Meni se čini da šta god narednih dana da se desi, da neće biti dobro za nas. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sumnjam da moze gore biti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne trebaju! Ne smiju!slatina87 je napisao/la: ↑06 jun 2023, 22:38Navijači moraju više bit involvirani u sam rad Kluba. Ne trebaju oni odlučivat o sportskom ili finansijskom dijelu (osim ako nemaš nekog kompetentnog) ali moraju biti dio Kluba. Znači minimalno jedan član UO ili Skupštine (zavisi kako piše u Statutu) koji može zatražit hitnu sjednicu kad treba, koji može zatražit da mu se dostavi finansijsko stanje Kluba svaka 3-4 mjeseca, koji jednostavno ima uvid u poslovanje i može da obavijesti članove društva kojeg predstavlja. Pojedini klubovi u Skupštini imaju više članova nego mi uposlenika u Klubu. Nije to džaba, lakše je nagovorit 50 ljudi da ulože/obezbijede po 10k nego jednog čovjeka da uloži/obezbijedi pola miliona. Druga stvar puno je teže prevarit toliki broj ljudi. Sad smo malo zakasnili da imamo svog člana , ali treba gledat za naredni period da nam se ovo ne ponavlja.
Kod nas navijaci brane bivseg generalnog direktora jer su jarani s njim ili jer su culi da je ok momak, a zajedno sa ostalima nas odveo u federalnu! Daje ostavku ljudi aplauz kao da Europu igramo!
Kod nas navijaci kojima zaista tece crveno-crna krv kazu ne moze Azmir bez da predstavi plan i program i da se obavi razgovor! Bez obzira sto je to mozda najbolja opcija za Slobodu!
A radi se zaista o istinskim navijacima Slobode.
Nama trebaju pametni i sposobni, po mogucnosti da nisu navijaci!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
S kakvim je pritiscima sve radio i koliko su tad navijaci Slobode prizeljkivali da Sloboda izgubi utakmicu i tako iz vikenda u vikend, vrhunski je radio. A realno ni kriv ni duzan dodje poslije Azmira, nit ga je on tjerao nit sta.
Mi smo se tad za Europu borili 1-2 sezone. Znao je ubost s trenerima, to mi je ostalo u sjecanju. A cini mi se da nije ostalo velikih dugova iz njegovog perioda, ispravite ako grijesim.
Bilo je i dosta mana tipa klub x, neizvjesnost licenci, totalni pad web stranice na duzi period i sl. Ali sve u svemu prolazna ocjena od mene.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Da je ostao još godinu dana, kako je savezu prkosio, izbacili bi nas kao i 2012. godine kad su se na nas nameračili...Madal je napisao/la: ↑06 jun 2023, 22:53S kakvim je pritiscima sve radio i koliko su tad navijaci Slobode prizeljkivali da Sloboda izgubi utakmicu i tako iz vikenda u vikend, vrhunski je radio. A realno ni kriv ni duzan dodje poslije Azmira, nit ga je on tjerao nit sta.
Mi smo se tad za Europu borili 1-2 sezone. Znao je ubost s trenerima, to mi je ostalo u sjecanju. A cini mi se da nije ostalo velikih dugova iz njegovog perioda, ispravite ako grijesim.
Bilo je i dosta mana tipa klub x, neizvjesnost licenci, totalni pad web stranice na duzi period i sl. Ali sve u svemu prolazna ocjena od mene.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.