Ja sam to davno skontao, cini se da niste vi ostalinumanumaye22 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:52Osim kamere i fluidnosti, manje-vise svaki telefon je isti. Nadam se da si sad skontao.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 maj 2023, 11:23Meni je zanimljivo da raja kad kupuju telefon uglavnom gledaju kakva mu je kamera.
Kao da si profi fotograf, pa ti treba kamera za posao.
Uslikaš svaki dan par slika i postaviš na internet, ako slike imaju smisla, logicno da će se raji svidjeti. Ako su neke bezveze stvari, to nikoga ne interesuje.
Apsolutno je nebitno je li kvalitet slike ko sa profi aparata ili sa nekog običnog telefona, jer su slike postale za jednokratnu upotrebu. Ono pogledaš, neko ti lajka, arhiviras i to je to.
Plus što sad imaš programe za obradu slika, pa možeš dodavati i oduzimati šta god hoćeš...

Ovim youtuberima, influenserima i slicnima treba, jer ipak zive od klikova.Ado1922 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:59Najjači su oni što kažu treba im svake godine najnoviji iPhone za posaokraljttbvb je napisao/la: ↑12 maj 2023, 21:531% ljudi treba kamera za posao.
Ostalima treba da se slikaju za društvene mreže...![]()
Kao sam sebe isplaćuje
Ovaj ytuber to ističe u skoro svakom videu
https://youtube.com/@TheBalkanTech
Takvih je 1%, kako sam gore i naveo.
Ali Muji iz Pazarica koji radi u nekoj firmi/fabrici i ima fb profil sa 300 pratitelja, ne treba telefon od 1 500 KM, koji ima kameru boli glava.
Treba mu da ga stavi na stol kad ode u diskoteku u Hadzice, pa da trebe vide da ima skup telefon, ali za posao mu ne treba...