FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne možeš bit dobar u glavu čim ti je ovaj lik agent, ili Husarić.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije on njegov igrac.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neko je na PLBiH napisao, zato sam i mislio.
Ma da ne znam otkud ni Santos kod Bulića, bila je priča da ga drži onaj Brazilac Etto
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakav Santos šta vam je. Momak je brazilska verzija Hebibovića samo što je mlađi i tehnički bolji.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nemojte bezveze provlačiti priču oko tog Santosa. Nije ni u planu. Ovi članci koji ga dovode u vezu sa nama su samo da se stvori mit kao xy puta do sada kako je neko izabrao klasu radničku umjesto novca.
Agent ne moze nista klubovima koji su finansijski mocni, a sto mi trenutno jesmo. Ponudimo koliko mi smatramo da vrijedi Santos i koliko finansijski mozemo, a pri tome postavimo svoje uslove, prije svega u smislu duzine ugovora, izlazne klauzule i eventualnog produzenja koje ce ovisiti od kluba. Tada je agent manji od makova zrna. Prihvati ili odbij, kraj price. Agenti ulogu igraju samo u ekipama koje ocajnicki zele nekog igraca, a pri tome nemaju finansijsku slobodu. Znate kad bi Bulic ovo mogao raditi kod nas? Nikad, a mozda ni tad.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Steta za Vukotica. Rijetko je naci danas fudbalera sa preko 2m, a on jos stoper, visoke lopte kupi zmireci, zato ga sigurno vani klubovi i ganjaju. Visina mu je najveci plus ali jbg ne mozes ga ni grditi sto je izabrao cvajtu prije naše buranije. To bi svaki igrač siguran sam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a koji portal je uopste objavio ovo za santosa?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- skullcrusher
- Kontakt:
dobar portal bas

Tek sad vidim da je to clanak sa raporta, inace portal koji nas pljuje na svakom cosku..tako vjerovatno i ovu bombu bacaju pa da mogu neki clanak lupiti protiv nas
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Nije ba, 30 je ove sezone odigrao, a prosle 15, ali je igrao svaku kad nije bio povrijedjen.
Kakav ba Djumic ,Kova je za njega Stam.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po čemu?
Iako ne kažem da je Kova loš stoper. Naprotiv, za nas bi odličan bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jel ovo i jedan i drugi skoro nikako nisu igraliBolivia je napisao/la: ↑05 jun 2023, 16:18Mateo Pavlović opet?
https://www.transfermarkt.com/matej-mit ... ler/206734 ili ovaj![]()

-
- Kontakt:
Sta ljudi sve pisu kakve nebuloze..amypitar je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:33Problem napada novinarcica sa sugavice ,je sto Sarajevo konstantno raste u svakom pogledu.
Vrlo brzo zeljo ce se samo voditi kao gradski rival, kao sto je bio i Olimpic.
Pa oni vise nisu u rangu ni Veleza, a da ne nabrajam Borac i Zrinjski.
Njima nema pomoci bez investitora, i to bas mocnog/bogatog ,i opet ce im trebati godine da budu u rangu Sarajeva.
Pa bgt oni su se sprdali sa Stupcanicom, sad im iz tog kluba igraci dolaze kao pojacanja.
Pa vidi te komentare i udare na klub i Mirvica.
Valjda nam to nesto govori.
I takvi prosjaci zavrse ispred tebe sa milionima.
Mi vise od deceniju imamo investitora i nismo se izdigli iznad ove sugave lige i zrinjski je za nas ozbiljan klub.
Takvim busanjem u prsa sa 4 mjestom i retardiranim navijacima cemo i dozivorno biti u ovom blatu bh lige i gdje ces strahovati u evropi od moldavaca i ostalih retarda.....
Al bitno je dovesti 7 igraca i otjerati 6 mora se nesto desavati...
New era