Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zbir kazni koje su premijerligaši platili u sezoni 2022/23.
Željezničar – 52.500 KM
Zrinjski – 35.000 KM
Borac – 32.000 KM
Sarajevo – 24.000 KM
Velež – 18.500 KM
Posušje – 14.000 KM
Sloboda – 13.000 KM
Široki Brijeg – 10.500 KM
Leotar – 9.500 KM
Sloga – 8.000 KM
Igman – 1.500 KM
Tuzla City – 1.000 KM
Željezničar – 52.500 KM
Zrinjski – 35.000 KM
Borac – 32.000 KM
Sarajevo – 24.000 KM
Velež – 18.500 KM
Posušje – 14.000 KM
Sloboda – 13.000 KM
Leotar – 9.500 KM
Sloga – 8.000 KM
Igman – 1.500 KM
Tuzla City – 1.000 KM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vecina broj igraca koji naprave odlicnu sezonu idu bezplatno, ako imaju ponudu vani. Duljevic, Stevanovic, Graovac, Saric, Tatar. Sad od jednom samo Zeljina uprava kriva. Kakve je opcije uprava imala, da ga posalje na tribinu i da ne izbori Evropu? E **** moj. To naivno pitarsko spinovanje mozete samo balavcima prosipati.
Sve što trebate znati o ovom liku.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Uredu, zato ja pricam 4 strana jezika, a ti nisi dalje maknuo od kantona.
Ako pričaš ovako kao bosanski, možeš onda i 10 tako..Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:23Uredu, zato ja pricam 4 strana jezika, a ti nisi dalje maknuo od kantona.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sasvim dovoljno da me debeljuca pitar skonta.joker90 je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:24Ako pričaš ovako kao bosanski, možeš onda i 10 tako..Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:23Uredu, zato ja pricam 4 strana jezika, a ti nisi dalje maknuo od kantona.
-
- Kontakt:
Tri titule u zadnjih par godina,kupovi,3 playoffa u evropi,za vas sve to naucna fantastika. Ja bi se ubio kad bi mi uspjeh bio da bude treci ili drugi i da slavim to npr da smo drugi iza Zrinjskog.Mana je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:37Kako ste vi ono zadnji put bili prvaci? Nije vam slucajno Vico poklonio titulu a izgubili ste oba meca od nas 5:2 i 3:1. Vi tada ni u snu nebi bili prvaci da se liga nastavila. Zato pst o vasoj sili i ne zelim se vise raspravljati. Sretno vama bilo al se kanite nas….
-
- Kontakt:
Joj seljacke demagogijeHansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:23Uredu, zato ja pricam 4 strana jezika, a ti nisi dalje maknuo od kantona.

- Shategabri
- Kontakt:
Jest nam valjalo što se teren radioMortemHz je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:10Zbir kazni koje su premijerligaši platili u sezoni 2022/23.
Željezničar – 52.500 KM
Zrinjski – 35.000 KM
Borac – 32.000 KM
Sarajevo – 24.000 KM
Velež – 18.500 KM
Posušje – 14.000 KM
Sloboda – 13.000 KM
Leotar – 9.500 KM
Sloga – 8.000 KM
Igman – 1.500 KM
Tuzla City – 1.000 KM

Koševo Zapad
U pravu si da 90 % nije skontalo. Da bi se skontalo vase saopcenje,treba biti na vasem nivou. Nivou sitnih pijacarskih lopovcica

A u pravu si i za drugo,da 10 % nije procitalo. Ja medju njima. Ne zanima me sta se pise o vama,sve dok polako umirete u svom smradu,citanje je nepotrebno

-
- Kontakt:
Sjecam se kad su navijaci Zrinjskog ovde pisali, rekordna posjeta na Grbavici, jer dolazi Zrinjski, najveci klub iz BiH. Kad ono nije bitno da li dolazi Zrinjski ili Posusje.
Pozusje !!Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:33Sjecam se kad su navijaci Zrinjskog ovde pisali, rekordna posjeta na Grbavici, jer dolazi Zrinjski, najveci klub iz BiH. Kad ono nije bitno da li dolazi Zrinjski ili Posusje.

-
- Kontakt:
Sad su se aktivirali,vode debate nama da SIPA upadneAntikloc je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:33U pravu si da 90 % nije skontalo. Da bi se skontalo vase saopcenje,treba biti na vasem nivou. Nivou sitnih pijacarskih lopovcica![]()
A u pravu si i za drugo,da 10 % nije procitalo. Ja medju njima. Ne zanima me sta se pise o vama,sve dok polako umirete u svom smradu,citanje je nepotrebno![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Čovječe, jel ti svoj klub pratiš od jučer?Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:16Vecina broj igraca koji naprave odlicnu sezonu idu bezplatno, ako imaju ponudu vani. Duljevic, Stevanovic, Graovac, Saric, Tatar. Sad od jednom samo Zeljina uprava kriva. Kakve je opcije uprava imala, da ga posalje na tribinu i da ne izbori Evropu? E **** moj. To naivno pitarsko spinovanje mozete samo balavcima prosipati.
Pa vi ste prije 7-8 godina prodavali igrače (hint: Hadžiahmetović), sad to možete samo da sanjate.
Ko valja, ide besplatno jer je takav ugovor.
Ko ne valja, kome ćeš ga prodati?
Kad ste prodali nekog igrača zadnji put?
Naravno, tebi je transfer politika Želje pitarsko spinovanjem.
Na to ti se mogu samo grohotom.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Da mu objasnimo,Tatar nije otisao besplatno,spinuje i laze samo. Mujakic,Pidro,Kurdic,Djokanovic,Kovacevic,Sabanovic su samo od nekih na koje smo uzeli pare.Shategabri je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:42Čovječe, jel ti svoj klub pratiš od jučer?Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:16Vecina broj igraca koji naprave odlicnu sezonu idu bezplatno, ako imaju ponudu vani. Duljevic, Stevanovic, Graovac, Saric, Tatar. Sad od jednom samo Zeljina uprava kriva. Kakve je opcije uprava imala, da ga posalje na tribinu i da ne izbori Evropu? E **** moj. To naivno pitarsko spinovanje mozete samo balavcima prosipati.
Pa vi ste prije 7-8 godina prodavali igrače (hint: Hadžiahmetović), sad to možete samo da sanjate.
multi-kulti pijaĆariNaime, u prigradskom naselju Vrapčići, na 'udarnim mjestima', kako nam navodi čitatelj, često su ispisane uvredljive poruke upućene ovdašnjim Hrvatima.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovog Santosa ce unistiti ovaj debil Stefan Bulic, ko birivaktile Nermina Crnkića njegov tadasnji menadjer..
Fakat kako ti može biti menadjer neko ko ovaj debilkos mali Bulić.?
Fakat kako ti može biti menadjer neko ko ovaj debilkos mali Bulić.?
Ne isplati se zamarati sirotinjom.Shategabri je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:42Čovječe, jel ti svoj klub pratiš od jučer?Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2023, 14:16Vecina broj igraca koji naprave odlicnu sezonu idu bezplatno, ako imaju ponudu vani. Duljevic, Stevanovic, Graovac, Saric, Tatar. Sad od jednom samo Zeljina uprava kriva. Kakve je opcije uprava imala, da ga posalje na tribinu i da ne izbori Evropu? E **** moj. To naivno pitarsko spinovanje mozete samo balavcima prosipati.

Dugovi ih pritisci godinama. Vise nemaju igraca za prodaju,par starkelja ,par antitalenata,par igraca na amaterskom ugovoru,na kojima ne mogu feninga uzeti. Akademija FKS ih pregazila,godinama nisu igraca prodali. A drugih prihoda nemaju. Kirije sto uzimaju od stadiona su smjehoteka.
Gledaoci i prihod od gledaoca su u nasoj ligi toliko bitni da Mirvah pola utakmica casti raju ulazom

Prvo nisu imali para,da vracaju dugove,pa nisu imali para da kupuju igrace,pa nisu imali para da proizvode igrace,sad polako ulaze u fazu da nemaju para za tekuce obaveze,tako da dug raste. Njihov pad i propast je neizbjezan. Ovo sto su poslije nekoliko sezona uspjeli uhvatiti Evropu im nista nece znaciti,jer njima ne moze 250-350 hiljada nista pokriti. Samo produziti agoniju za koji dan. Te pare ionako UEFA daje da malim klubovima pokriju troskove boravka i puta,od toga malo ostane. Posebno ako se ode u Kazahstan ili u Izrael x 2

Ono malo livade ispod Hrasnog brda u predgradju Sarajeva,ne vrijedi ni 10 % koliko su oni prikazali. Vaso Miskin Crni ima nekoliko puta vise zemlje u Novom Sarajevu i daje je jeftino a nece je niko. Jos je bolja lokacija,bolja infrastruktura i niko nece. Sve dok ne daju bas u bescjenja. Onaj komad zemlje sto je ovaj zadnji neboder u Lozionickoj napravljen je kostao 3,5 miliona KM. 3-4 x veca kvadratura od njihove,na boljoj lokaciji-blize gradu,bolji infrastruturno i pogodniji za gradnju i prc-3,5 miliona KM.

Mada ,ja njih uopste ne mrzim,kada ispadnu u federalnu ili kantonalnu,ici cu ih gledati i uplacivati im sadaku redovno. No,ovakvi kakvi su stvarno nepotrebni,prljaju nam grad i smetaju. Dovoljan je jedan klub. Jedan Grad,jedan Klub- Sarajevo

-
- Kontakt:
Nije mu menadžer Stefan Bulić tu informaciju imate sigurno preko transfermarketa. Menadžer mu je Andy Bara. A ovaj mešetar gleda kako da se ogrebe za neku markicu tu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Austinpowers, avalPacidoroP, MaroonBjelave, MostarNeretva, Pact1921, ritam21, ZaZelju i 57 gostiju.