Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma i ja sam negdje naletio, sta ces im klikove nabijat. Trazi odgovore na pitanja, kao da se transaparentno odgovori, a nema ime i prezime novinara koji postavlja pitanja. Pita, kao, sto se dovode ovoliki igraci, koji igrac ce produzit ugovor, koji nece, ko je investitor...bordobijelisampion je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:59Moze link u pp?onako je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:58E sto bih volio da se u Mirvicu sad probudi Mamic i posalje ovom novinaru, na sva postavljena pitanja, odgovor:TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Neko se dobro zanima za nas ocigledno,sto im je muka,aaauuu
Boli te k....!!!
On nasao pitat, koji igrac ide, koji ostaje i ostale gluposti, mrs ba, satro istrazivacko novinarstvo
Portali su uspjeli u 5 minuta napisati i da je na ljekarskom i da nece doci..lupaju i oni poprilicno
Haj bar se izvinioIpak, u posljednji trenutak na Vukotićevu adresu je stigla odlična inostrana ponuda zbog koje se stameni štoper izvinio rukovodstvu Sarajeva i ipak neće potpisati ugovor sa Bordo timom
e ebem ga... haj nek mu je sa srecom! Placenik malo tezi
100% brate, samo da mi u svojim redovima malo utegnemo situaciju i bit ce to jos bolje aBdamypitar je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:33Problem napada novinarcica sa sugavice ,je sto Sarajevo konstantno raste u svakom pogledu.
Vrlo brzo zeljo ce se samo voditi kao gradski rival, kao sto je bio i Olimpic.
Pa oni vise nisu u rangu ni Veleza, a da ne nabrajam Borac i Zrinjski.
Njima nema pomoci bez investitora, i to bas mocnog/bogatog ,i opet ce im trebati godine da budu u rangu Sarajeva.
Pa bgt oni su se sprdali sa Stupcanicom, sad im iz tog kluba igraci dolaze kao pojacanja.
Pa vidi te komentare i udare na klub i Mirvica.
Valjda nam to nesto govori.
bi sigurno da je prvi Ino transfer, da ne igramo vec pet godina u Belgiji i da nismo dvaput izigrali Upravu Sarajeva.
Da se razumijemo, boli me K. za konama, ali kad citam ovakve postove malo je reci da mi se povraca. Mi ih svake godine na forumu sahranimo, govorimo da su rang Slobode, da ce se ugasiti itd itd, a ljudi zavrse ispred nas na tabeli ?! Da li to govori nesto o nama ? Mi se qrcimo da imamo pare, avioni-milioni a nismo pedlja makli od ove zabokrecine... To je isto kao da imas platu 3000 pa je spiskas na qrve, drogu, kocku, alkohol a smijes se komsiji koji ima 800 KM ali ih bar zna rasporediti kako valja.amypitar je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:33Problem napada novinarcica sa sugavice ,je sto Sarajevo konstantno raste u svakom pogledu.
Njima nema pomoci bez investitora, i to bas mocnog/bogatog ,i opet ce im trebati godine da budu u rangu Sarajeva.
Pa bgt oni su se sprdali sa Stupcanicom, sad im iz tog kluba igraci dolaze kao pojacanja.
NazorUso je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:53Da se razumijemo, boli me K. za konama, ali kad citam ovakve postove malo je reci da mi se povraca. Mi ih svake godine na forumu sahranimo, govorimo da su rang Slobode, da ce se ugasiti itd itd, a ljudi zavrse ispred nas na tabeli ?! Da li to govori nesto o nama ? Mi se qrcimo da imamo pare, avioni-milioni a nismo pedlja makli od ove zabokrecine... To je isto kao da imas platu 3000 pa je spiskas na qrve, drogu, kocku, alkohol a smijes se komsiji koji ima 800 KM ali ih bar zna rasporediti kako valja.amypitar je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:33Problem napada novinarcica sa sugavice ,je sto Sarajevo konstantno raste u svakom pogledu.
Puno se bahatimo bez ikakvog povoda, to je poenta !!!
Opet kad skontas kad ti igraca skine klub iz cvajte dobro zvuci. Znaci da trazis kvalitetne igrace.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:52bi sigurno da je prvi Ino transfer, da ne igramo vec pet godina u Belgiji i da nismo dvaput izigrali Upravu Sarajeva.
Sretno Vukoticu!![]()
Po meni su obojica ogromnog kvaliteta i mislim da bi nas pojačali definitivno. Obojica su standardni u jačim ligama od naše, imaju bh papire i u najboljim su godinama za štopera. Teško da možemo mašit, ali opet teren je jelte jedino mjerilo
Nema dileme. Borimo se i konkurentni smo i s timovima iz cvajte. Drugi traze pecatkeli je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:54Opet kad skontas kad ti igraca skine klub iz cvajte dobro zvuci. Znaci da trazis kvalitetne igrace.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:52bi sigurno da je prvi Ino transfer, da ne igramo vec pet godina u Belgiji i da nismo dvaput izigrali Upravu Sarajeva.
Sretno Vukoticu!![]()
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Fouzi1, SamoDaKazeem, TheTruth34 i 43 gosta.