Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Realno, iduće sezone se svašta može desiti, jer je takva liga. Ali jedno je sigurno, Željkan neće biti prvak, to već sad možemo reći sa sigurnošću. Dočekat će i srednju školu i fakultet ova djeca koja su rođena kad su osv... namjestili posljednju titulu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treći ste samo zahvaljujući tome sto nama nije trebalo ništa protiv Igmana. Gledate nam u leđa godinama, i sad kad ste treći, vi kao da ste titulu osvojili. Čuj mene kao da ste, juce rekoše trofej trećeg mjesta. Na šta spade zeljkan…Mana je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:50Koliko vidim Pitari se takodje vec tri godine pojacavaju pa opet Zelji gledaju u ledja. Nije sve u novcu, za Zeljin dres se gine. Tu je nasa razlika. Zadnjih 15 minuta derbija niste znali dal da se valjate ili izbacujete loptu vani ili pak da ko manekeni hodate al ni to vam nije pomoglo jer vam u cetiri poteza uvalismo go. PS. Vi se samo pojacavajte al kad igrate protiv nas onda je prpa kakav god mi imali sastav….
Al ste vi iza nas i to je bitnoje od titule….
- skullcrusher
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da vam je godinama unazad najveci uspjeh kluba dobit derbi i ove godine sto ste 3. a FK Sarajevo 4. I vi sebe nazivate velikim klubom i gigantom... da nije tuzno bilo bi smijesno mitomanska posla.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Sav jad štrumfova stade u ovu rečenicu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ukljuci malo taj mozak dok citas tekst, pa ces mozda i shvatiti da Zeljeznicar nema nikakve veze sa tim gore sto pokusavas upakovati, nego njegovi menadzeri. Kakvi su ovo ovdje sve pacijenti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E ne vjerujem.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Mogu se kalditi da 90% pitara nije skontalo ovo saopštenje, ostalih 10% nije ni pročitalo.
Ajla koju vaspitnu, puno su se opustili
Ajla koju vaspitnu, puno su se opustili
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Ti izgleda samo naslove čitaš, a i njih ne razumiješ. Santosovi predstavnici u pregovorima sa drugim klubovima poturaju falsifikovani dokument u kojem FK Željezničar navodi i potpisuje da se odriče naknade za njegovo treniranje.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Gori od srba, uvijek neka žrtva a nema ih gorih
fk zavrzlama

NEMA NAZAD
Kako ste vi ono zadnji put bili prvaci? Nije vam slucajno Vico poklonio titulu a izgubili ste oba meca od nas 5:2 i 3:1. Vi tada ni u snu nebi bili prvaci da se liga nastavila. Zato pst o vasoj sili i ne zelim se vise raspravljati. Sretno vama bilo al se kanite nas….
Kmee....Mana je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:37Kako ste vi ono zadnji put bili prvaci? Nije vam slucajno Vico poklonio titulu a izgubili ste oba meca od nas 5:2 i 3:1. Vi tada ni u snu nebi bili prvaci da se liga nastavila. Zato pst o vasoj sili i ne zelim se vise raspravljati. Sretno vama bilo al se kanite nas….
Eto vi bi osvojili

🇵🇸
Ok, ne pokusavate ga zadrzati, jer je to nemoguce.
Ovo je vise pokusaj prebacivanja loptice i krivnje sa vase uprave na njegovog menadzera i Santosa.
Kada ode, posto ce otici.. ostat ce kao atmosfera krivnje i ljutnje na sviju osim na vasu upravu. Dimne bombe kojima se pokriva nerad i lose stanje.
I koji mozak moraju biti ovi igraci, bilo koji od njih, koji uzmu ovog debila Stefana Bulica za menadzera. Pa samo na prvi pogled se moze vidjeti da je lik debil. Nevjerovatno.
Ovo je vise pokusaj prebacivanja loptice i krivnje sa vase uprave na njegovog menadzera i Santosa.
Kada ode, posto ce otici.. ostat ce kao atmosfera krivnje i ljutnje na sviju osim na vasu upravu. Dimne bombe kojima se pokriva nerad i lose stanje.
I koji mozak moraju biti ovi igraci, bilo koji od njih, koji uzmu ovog debila Stefana Bulica za menadzera. Pa samo na prvi pogled se moze vidjeti da je lik debil. Nevjerovatno.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Čuj mi krivimo Santosa i menadžera što on kao slobodan igrač pregovara sa drugima, šta sve nećeš pročitat ovdjeHajdeee je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:40Ok, ne pokusavate ga zadrzati, jer je to nemoguce.

Još jednom, njegov menadžer je falsifikovao dokument, vjerovatno prije par sedmica.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Menadžer Santosa je prevarant teški
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Shategabri
- Kontakt:
Al u qrcu.
Bitnije je samo kad pričate o tome sa nama.
Utješna nagrada.
A stanje na terenu - borba za Evropu narednih 10 godina.
I to je optimistična prognoza.
Ako kad završite 3., a mi 4., puna šaka brade.
Koševo Zapad
Oni su majstori manipulacije,i to rade godinama.Hajdeee je napisao/la: ↑05 jun 2023, 13:40Ok, ne pokusavate ga zadrzati, jer je to nemoguce.
Upoznat sam sa slucajem Petrovic kad su covjeka okrivili da ih je on sjebao za licencu i Evropu.Isti slucaj prebacili sa sebe na njega gdje je covjek dobijao prijetnje.Covjek ih vise puta zvao da mu isplate dug,cak im isti prolongirao vise puta.Da bi prestali da mu se javljaju totalno.Kad je licenca izgubljena sazavali presicu okrivili covjeka,kao udbasa ,dusmanina,kako oni to rade.
Ne bih me zacudilo da je isti scenario.