FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanbl
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanbl » 03 mar 2011, 11:30

tm84 je napisao/la:@јован

а & $ вас ' ??

па $ " % ' на ?, $ " $ '... :roll:

$ & " ?, & $ " то не " $ ' нас " & &...
lozionicara ima svuda i niko tu nema ekskluzivitet.
Medjutim trekoh od navijaca zelojeznicara tesko da ima vecih.

Ja to nigdje nisam vidio, da se ekipi koja je suvereno osvojila jesenji dio sa jednim porazom u gostima i jednim nerjesenim i ostalim svim pobjedama, sa pet bodova prednosti od najblizeg pratioca , da se u takvoj situacioji govori o uzimanju titule kao gotovoj stvari od strane navijaca zeljeznicara.
I da zlo bude, gore, takav trend su pklazivali svi mediji iz federacije koje sam redovno pratio, stalno se govorilo o tome da ce zeljeo odbraniti titulu a da je bporac eto maltene se raspao nakon pauze.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 03 mar 2011, 11:55

rossoner je napisao/la:Maloprije naletjeh... Pjesma iz ratnih "Nadrealista" :

Zamisli da se papci batale politike,
Da se chete prihvate motike,
Da opet Milutin ide na kafu Seji,
Da izrastu nova drva u aleji,
Zamisli da proradi trajvan,
Da sa Pala ode onaj hajvan
Zamisli u kuhinji opet veselje,
Sarajevo opet zijanjuje od Zelje,
Zamisli - na carsiji mirise pita,
A rudari nose sliku druga Tita,
Zamisli da proradi trola,
Da iz Beograda smaknu onog vola.

Mozes reci da sam pomahnit'o,
Pa da te spucam stosom - jesam li te ista pit'o.
Ako nemamo struje, panje, love,
Ne mozes mi oduzeti snove!
Znam dosta tih ratnih pjesama TLN-a ali ovu nisam čuo nikada.Vjerovatno nema na youtube(našo bi da ima valjda) pa ako ima neko video taj da postavi na you tube ili da mi pošalje nekako ili da mi link pošalje za download.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 03 mar 2011, 11:59

[youtube][/youtube]

?, ' је у ? :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 03 mar 2011, 11:59

Zvijezda - Željezničar, službena lica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zv ... zbena-lica
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 03 mar 2011, 12:03

STADION GRBAVICA : Da se ne ponovi i ne zaboravi !

http://tm87-breza.com.ba/index.php?opti ... d=1:vijest
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 03 mar 2011, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 03 mar 2011, 12:04

tm84 je napisao/la:[youtube][/youtube]

?, ' је у ? :)
Sram me bilo pa ja znam ovo :oops: .Kao mali sam ovo gledo na kaseti ima od toga 8 godina minimalno i od tada nisam.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 03 mar 2011, 12:12

@'

" та ' $ % "... :P % је ?, а сеју " % & ове '...

", " је $ " & & је & %, " " " ? ? за сарајево а не за /, & ' "$ $ је " хасе". $ ' $ је та ' - " а не "...

& ' $ % ? $ ?, " " се 1996. у $ " " & " за /...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 03 mar 2011, 12:22

tm84 je napisao/la:@'

" та ' $ % "... :P % је ?, а сеју " % & ове '...

", " је $ " & & је & %, " " " ? ? за сарајево а не за /, & ' "$ $ је " хасе". $ ' $ је та ' - " а не "...

& ' $ % ? $ ?, " " се 1996. у $ " " & " за /...
Pa buraz meni je ova pjesma i davala podstrek ali i ostale stvari iz TLN-a i Zabranjenog vezane za Želju da ga još više zavolim...slušaš ovu pjesmu i kontaš kakva raja navija za Želju :cry: emocije buraz emocije

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 03 mar 2011, 13:36

AnnesTM87 je napisao/la:STADION GRBAVICA : Da se ne ponovi i ne zaboravi !

http://tm87-breza.com.ba/index.php?opti ... d=1:vijest
Prijatelju svaka čast na ovim slikama,i nije mi jasno kako neko u ovom gradu može bilo šta ružno reći o ovom stadionu i naselju nakon ovoga što se desilo bez obzira za koga navija.Iz pepela smo se uvjek dizali dostojanstveno i to je ono zbog čega raja Želju voli i obožava a ne samo navija za njega.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 03 mar 2011, 13:42

PObijeđujemo Zvijezdu sigurno, primam opklade.................. :D
Željezničar za život cijeli !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 03 mar 2011, 13:56

rusina_jr je napisao/la:PObijeđujemo Zvijezdu sigurno, primam opklade.................. :D
Slazem se drug i iskreno se nadam tome . :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 mar 2011, 14:39

dva razlike za želju,lazar i bešlija

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 mar 2011, 16:49

Tipkam s moba,samo da kazem da cu 2 staviti na Drzavu u subotu.Kolika je kvota.zna li iko? A Hamo,slicno razmisljamo. Ma Davor (sexon) je covjek institucija, izuzetno inteligentna i cijenjena osoba. Nema bezveze 2 fakulteta. 90% normalne raje navija i navijalo je za Zelju. To je ono sto te jos vise veze za ovaj klub...
Ja volim Zelju,za njega sve. O naprijed Zeljo do pobjede!
Osim - drugo ime za Želju !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 mar 2011, 17:02

rossoner je napisao/la:Tipkam s moba,samo da kazem da cu 2 staviti na Drzavu u subotu.Kolika je kvota.zna li iko?
3.00 na bwin-u
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 mar 2011, 17:18

Hoće li Željo šta imati od eventulnog transfera Samira Bekrića u Rusiju? Neki postotak? Je li šta regulisano u tom smjeru?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 03 mar 2011, 18:35

avlami97 je napisao/la:Hoće li Željo šta imati od eventulnog transfera Samira Bekrića u Rusiju? Neki postotak? Je li šta regulisano u tom smjeru?
Ma ajde Bekric ,nego koliko smo ono mi dobili od Dzeke? :mrgreen:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 mar 2011, 19:15

LudLo 2 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Hoće li Željo šta imati od eventulnog transfera Samira Bekrića u Rusiju? Neki postotak? Je li šta regulisano u tom smjeru?
Ma ajde Bekric ,nego koliko smo ono mi dobili od Dzeke? :mrgreen:
bruda, nema od dzeke nista, sve se rastalilo :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 03 mar 2011, 21:00

http://www.****.ba/novost/4567 ... nad-zemlje

Ne sviđa mi se mnogo toga u vezi projekta novog stadiona Grbavica, jer su ispocetka govorili da bi kapacitet trebao biti 25.000 pa su onda rekli 20.000 pa su rekli da ce minimalni kapacitet biti 18.000 da bi na kraju napravili projekat od 16.000 sjedecih mjesta.

Stadion FK Željezničar, Grbavica, u budućnosti bi mogla biti moderan stadion koji bi ispunjavao sve standarde FIFA-e i UEFA-e.
Izgradnja stadiona Grbavice počela je 1953.godine. Tada je na nju prenesena stara drvena tribina. Sjeverna tribina izgrađena je nakon 1985. godine. Stadion je u devastiran tokom rata, a zapadna tribina izgorjela je do termelja.

Prema projektu Dejana Ćuka, magistra ekonomije, koji je idejni tvorac projekta izgradnje nove Grbavice, stadion bi trebao biti odignut desetak metara od zemlje.

Stadion bi trebao primati 16.000 gledalaca, a podizanjem nivoa stadiona vjerovatno bi se riješio problem prilaska navijača južnoj tribini stadiona.

U sklopu stadiona između ostalog, trebao bi biti biti muzej FK Željezničar, šoping centar, sportska dvorana, dječje igraonice, te parking sa 687 mjesta.

"Cilj prezentacije projekta je da opštinske i gradske vlasti vide šta mi zamišljamo i kažu da li im to odgovara, jer je podrška lokalne zajednice neophodna. Poslije toga očekujem da odmah reaguju kako bi potencijalni investitori iz Slovenije što prije dobili povratnu informaciju", kazao je Ćuk za Nezavisne.

Projekat bi idejno trebao biti realizovan putem javno-privatnog partnerstva, koji je kao zakon u Federaciji BiH u pripremi.

Željezničar bi tako dao svu postojeću infrastrukturu sa zemljištem, dok bi investitor bi srušio sve postojeće objekte i potom izgradio novi stadion, koji bi pripao klubu, dok bi ostali objekti ostali u vlasništvu investitora.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 mar 2011, 21:09

the maniacs 87 je napisao/la:http://www.****.ba/novost/45673/nova-grbavica-mogla-bi-biti-iznad-zemlje

Ne sviđa mi se mnogo toga u vezi projekta novog stadiona Grbavica, jer su ispocetka govorili da bi kapacitet trebao biti 25.000 pa su onda rekli 20.000 pa su rekli da ce minimalni kapacitet biti 18.000 da bi na kraju napravili projekat od 16.000 sjedecih mjesta.

Stadion FK Željezničar, Grbavica, u budućnosti bi mogla biti moderan stadion koji bi ispunjavao sve standarde FIFA-e i UEFA-e.
Izgradnja stadiona Grbavice počela je 1953.godine. Tada je na nju prenesena stara drvena tribina. Sjeverna tribina izgrađena je nakon 1985. godine. Stadion je u devastiran tokom rata, a zapadna tribina izgorjela je do termelja.

Prema projektu Dejana Ćuka, magistra ekonomije, koji je idejni tvorac projekta izgradnje nove Grbavice, stadion bi trebao biti odignut desetak metara od zemlje.

Stadion bi trebao primati 16.000 gledalaca, a podizanjem nivoa stadiona vjerovatno bi se riješio problem prilaska navijača južnoj tribini stadiona.

U sklopu stadiona između ostalog, trebao bi biti biti muzej FK Željezničar, šoping centar, sportska dvorana, dječje igraonice, te parking sa 687 mjesta.

"Cilj prezentacije projekta je da opštinske i gradske vlasti vide šta mi zamišljamo i kažu da li im to odgovara, jer je podrška lokalne zajednice neophodna. Poslije toga očekujem da odmah reaguju kako bi potencijalni investitori iz Slovenije što prije dobili povratnu informaciju", kazao je Ćuk za Nezavisne.

Projekat bi idejno trebao biti realizovan putem javno-privatnog partnerstva, koji je kao zakon u Federaciji BiH u pripremi.

Željezničar bi tako dao svu postojeću infrastrukturu sa zemljištem, dok bi investitor bi srušio sve postojeće objekte i potom izgradio novi stadion, koji bi pripao klubu, dok bi ostali objekti ostali u vlasništvu investitora.
nije lose, mada nesto mi zao ako skroz sravne Grbavicu .. :( Al nemoze i jare i pare ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 03 mar 2011, 21:21

nime_tm87 je napisao/la:
the maniacs 87 je napisao/la:http://www.****.ba/novost/45673/nova-grbavica-mogla-bi-biti-iznad-zemlje

nije lose, mada nesto mi zao ako skroz sravne Grbavicu .. :( Al nemoze i jare i pare ...
Mislim po meni je i dovoljna ta cifra od 16 000 sjedeci mjesta.Taj ce stadion biti dosta veci nego sto mislite,ali sta mislite da se desi ono kao sa autoputevima damo zemljiste oni sravne grbavicu i stanu u pola radova zbog bankrota ili necega drugog :(
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: svemalim1 i 41 gost.